esmaspäev, 11. aprill 2011

Tervitused Itta

Pealkiri tuleb statistikast. Nimelt on viimase nädala jooksul ligi 50 korda loetud blogi Venemaalt, nii et kes iganes seal siis ka ei viibiks, ole vapper.
Nüüd nädalavahetusest. Laupäeval toimunud sangpommi karikavõistlused läksid hästi. Kuigi mul pole veel statistikat, siis kohalikud võistlejad olid täisrivistuses ning oli ka neid, kel see võistlus oli esimene üldse, nii et Järva-Jaani kohta võib öelda sangpommikants küll.
Seejärel käisin Paide ja Narva mängu vaatamas. Kuigi julgelt üle 100 vaataja oli, siis kaasa elamine oli maru tagasihoidlik. Katsusin ikka väikse trummi ja hõikega meie omasid aidata, kuid tulemust see kahjuks ei mõjutanud.
Eile algas ka meie hooaeg. Õnnetust omaväravast kaotasime 0-1. Võimalusi oli mõlemal pool ja kuna tuul mängis suurt rolli, siis domineeris see võistkond, kellel tuul oli tagant. Ehk esimesel poolajal meie ja teisel rohkem vastased. Järgmine mäng reedel kell 20.30 Loo kunstmuruväljakul. Kellel tuttavad linnas või ise tahate kaasa elama tulla, siis olete väga teretulnud.
Tänane päev algas tavapärase koosolekuga. Seoses uute seadustega peab täpselt jälgima ka arengukava perioodi ning valla arengukava muutmisprotsess hakkab peagi taas peale. Tööd toob see nii komisjonidele kui ametnikele ning loomulikult on kõigil vallaelanikel võimalus sõna sekka öelda.
Käisime vaatamas ka eelmise aasta uputuspiirkonda Kagavere ja Kuksema kandis. Praegu ohtu pole, kuid hoiame silmad lahti, sest siin-seal juba pahandusi on.
Pele lõunal käisin JAP-i juhatuses ja sain kätte ka meie projektide dokumendid. Vald sai toetuse järve saneerimiskava ja Võllaste projekteerimise jaoks, kuid vallast oli edukaid projekte teisigi. Vaadake SIIT toetatud projekte. Edukat elluviimist kõigile.
Homme jooksvad teemad üldiselt, kuid õhtupoole osalen Järvamaa Keskraamatukogu nõukogu koosolekul, kus ma varem pole käinud, sest eelmisel korral unustati mind kutsuda :)
Kolmapäeval olen suhteliselt "kodune".
Jooksvate teemadena tuleb kindlasti tegeleda haridusküsimustega. Alates kolmapäevast on selle valdkonna arengutest võimalik lugeda ka Jaani Teatajast.
Ahjaa. Homme toimub viimane Järva Kilb ning loodetavasti suudame ilusa tulemusega lõpetada.
Kutsun veelkord inimesi märku andma Järva-Jaani fännisalli soovidest, sest pooled on juba koos ja vahva oleks kui 22. mail, kui toimub Kasekoplis esimene kodumäng oleks väljakuäär kaunistatud tulihingeliste järvajaanikatega, sall peakohal. Vaimusilmas kujutan ette, ehk saab ka reaalsuseks.
Tänasest on kultuurimajas üleval näitus Uraani tootmise tagajärjed Tšehhi Vabariigis. Minge, vaadake ja ehk leiate ka endale uut mõtteainet.
Olgu siis nii. Kuuleme juba neljapäeval ning seniks päikest südamesse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar