esmaspäev, 11. juuli 2011

Eesti 5. väikevald

Aitäh kõikidele pöidlahoidjatele ja tundub, et sellest oli abi kuna saavutasime väikevaldade (vallas alla 2000 elaniku) arvestuses tubli 5. koha 31 valla arvestuses. Kui ka suuri valdu vaadata, siis olime 17. 80-st. Seejuures muidugi on heameel tõdeda, et olime Türi suurvalla järel Järvamaa teine vald edestades nii Amblat, Koerut, Imaveret kui Väätsat. Suured tänud kergejõustiklastele Ragnele, Janelile, Laurale, Brendale, Ristole, Markole, Meelisele, Martinile, Heikile, Stenile, Ede-Lyle, Üllele, Signele, Triinule ning Aarele; võrkpalluritele Mikule, Siimule, Svenile, Randole, Raidile, Alarile; mälumänguritele Tiiale, Pillele, Aarele ja Veikole; jalgratturitele Braianile, Pillele ja Teedule; köieveomeeskonnale koosseisus Andres, Uno, Risto, Peep, Martin, Raivo ja Raimo ning orieneerujale Üllele (tegi mitut ala). Üllele lähevad topelt tänusõnad, sest aitas kergejõustiku staadionil ajakava jälgida, et keegi oma ala maha ei magaks. Lisaks olid meie sangpommarid väljas maakonna eest ning tõid teise koha ära. Ja lõpuks soovin järvamaalastele õnne, sest Järvamaa tuli väikeste maakondade seas taas esimeseks. Tabeleid ja täpsemat infot saab JÕUDI kodukalt.
See nädal olen taas ametlikult tööl, kuid enamus majast juba naudivad puhkust. Mul see suuresti augustis. See nädal läheb muidugi soomlaste vastuvõtu ja Järve päeva korraldamise tähe all. Kui see nädal ka korda läheb, siis võib juba suvega rahule jääda.
Sel nädalal siis jah neljapäevast läheb ürituste tähe all ja ega muud suurt uudist polegi hetkel. Tulge kindlasti Järve päevale ja kogu perega, sest seal tegevust kõigile.
Töövälistest teemadest niipalju, et huvitav on vaadata kuidas teadmatus ja infomüra panevad inimesi kummaliselt käituma. Kui tehakse oletusi või kuuldakse infot inimeste käest, kellel on omadus infot kallutada, siis võib heast kavatsusest saada hoopis nõme situatsioon, millest keegi ei võida. Ühesõnaga- kui on miskit küsimusi või oletusi, siis tuleb seda otseallikast küsida ja uurida, mitte jääda kuulama külajutte.
Aga õnneks on toredaid ja häid inimesi olemas palju ja need tõrvatilgad tuleb lihtsalt lusikaga mee seest välja koukida, mitte seda kogu purgi sisse ära segada.
Kaunist 28ndat nädala jätku.

5 kommentaari:

  1. teeks törtsu natuke kriitikat ka.
    tsitaat: "huvitav on vaadata kuidas teadmatus ja infomüra panevad inimesi kummaliselt käituma. Kui tehakse oletusi või kuuldakse infot inimeste käest, kellel on omadus infot kallutada, siis võib heast kavatsusest saada hoopis nõme situatsioon, millest keegi ei võida. Ühesõnaga- kui on miskit küsimusi või oletusi, siis tuleb seda otseallikast küsida ja uurida, mitte jääda kuulama külajutte.".
    samas jääb asjasse pühendamatuile selgusetuks, millest kirjutises jutt käib. ehk siis teisisõnu toodab selline umbmäärane vihje teadmatust ja infomüra ju ise juurdegi. :p
    kaunist suve jätku!

    VastaKustuta
  2. Lõpp on eriti segane.Mina küll välja ei mõistata, mida öelda on tahetud ?

    VastaKustuta
  3. Aitäh tagasiside eest. Mis puudutab seda, et on umbisikuliselt kirjutatud, siis asi on selles, et selliseid näiteid on palju, kus külajuttude baasil tehakse järeldusi ja hakatakse siis emotsionaalselt seda veel edasi levitama. Esmaspäeval oli taas selline lugu, kuid inimesi ei tahaks siiski täpsemalt välja tuua. Ehk loevad ka blogi ja teevad järeldusi.
    Mis segasesse lausesse puutub, siis vahel kipuvad jah tulema pikad laused, mida endalgi pärast raske lugeda. Selle ajan hilise õhtutunni kaela ja loodan, et lugeja väga pahaks ei pane.
    Ja kriitikat võib alati teha kui asi seda väärt on.
    Arto

    VastaKustuta
  4. Küsimus otseallikale-blogipidajale, millest jutt ?

    VastaKustuta
  5. Kes minuga nõus on, et valda esindanud sportlased on kiitust väärt?

    VastaKustuta