teisipäev, 5. juuli 2011

Üritus- kas ainult nurjund katse?

Laulu- ja tantsupidu Tallinnas oli vägev. Ise kohal olla on ikka midagi ülevat. Rongkäigus koos teiste toredate kaasmaalastega on hea käia ja kui rongkäigu publiku seast ka kaasaelajaid on, siis on kõik korras. Eks näis kas kolme aasta pärast järgmisel üldpeol osalen laulja või tanstija või publikuna, aga igaljuhul osalen.
Täna alustasin puhkust väikse nõupidamisega Albu vallas, kus rääkisime natuke kooli tugiteenuste (logopeed, eripedagoog, psühholoog) korraldamisest. Meil logopeedi teema kõige põletavam. Eks näis, kuid ehk oli tolku kohtumisest.
Õhtul oli väike kohtumine järve korrastamise projekti koostajaga ning põhialused said paika, et kus liivarand laiemaks, kus vetikas välja jne.
Homme(ehk täna siis) saame noortega kokku, et täpsustada Järve päeva korraldamine ning pealelõunal lähen Mäo terminali avama.
Kolmapäeval on hommikupoole soomlaste vastuvõtuga seoses väike töökoosolek ja neljapäeval peaksin saama ühe puhta puhkuse päeva. Peaks vist Järva-Jaani kinno minema, sest siin on Järvamaa esilinastus Kariibi Mere Piraatide filmil, vist oleme ikka essad.
Eelmisel nädalal tuli noortelt meestelt Raunolt ja Kristjanilt algatus, et võiks järves oleva allika puhtaks teha ning praeguseks ongi see juba korda tehtud. Tubli töö ja kiitus.
Kaunist maasikahooaja lõppu.

2 kommentaari:

  1. Karinu järve ujumiskoht vajaks ka natuke korrastamist - LIIVA (kallas järsk ja mudast libe)!!!

    VastaKustuta
  2. Teame murest, liiv on juba olemas, kuid nüüd vaja ujumiskohani viia, suure masinaga ei pääsenud ligi. Loodetavasti paraneb asi lähiajal juba.
    Arto

    VastaKustuta