teisipäev, 27. september 2011

Palju õnne

Palju õnne Järva-Jaani rahvas. Meie vald sai 20 aastaseks ja sünnipäevade puhul ikka tehakse ühispildistamist. Tegime seda seekord natuke kõrgemalt. Tulemus on kõrval näha. Aitäh koolile ja lasteaiale, kes tulid kohale peaaegu täiskoosseisus. Lisaks loomulikult mitmed teised toredad vallaelanikud. Tänan siinkohal ka ühte idee kaasautorit Kerli Talkist, kes taolist mõtet kevadel jagas ning tänan ka Andrust, Tuvet ja Tanelit, kes aitasid seda ideed ka reaalselt ellu viia. 24 m kõrgusel oli päris huvitav olla, kuid antud pilt on muidugi palju kõrgemalt tehtud, mudellennukilt.
Nädalavahetuse sporditulemustele tagasi vaadates on hea meel tõdeda, et sai endast parim antud ning tulemus pole alati kõige tähtsam. Kiviõlis jalgpalli mängides jäime küll 0-4 taha, kuid kõik poisid pingutasid edasi ja saime juba peaaegu mängu viiki tänu Marko, Janno ja minu väravatele. Kahjuks suutsid nad meie ohtrad rünnakud tõrjuda ja lõpuks isegi edu suurenada. Aga hea meel oli näha, kus suures kaotusseisus ei antud alla. Pühapäevasel kümnevõistlusel ma küll 3000 punkti kokku ei saanud, kuid mõned isiklikud rekordid ja tubli teine koht. Konkurente oli muidugi vähe ka.
Tänane päev läks pildistamise tähe all, kuid muidugi toimus ka töökoosolek ja mitmed paberid said allkirja. Osalesin esimest korda ka lasteaia lastevanemate koosolekul.
Homme (teisipäeval) on kultuurimajas eakate kvartali sünnipäevad ja neljapäeval on volikogu istung. Rohkem praegu konkreetseid asju pole, kuid jooksvalt peab mitmete teemadega tegelema.
Homme on teemaks ka nädalavahetuse üritused, kust ma loodan palju inimesi osa võtavad. Tuletan meelde, et Paide-Türi rahvajooks ootab osavõtjaid ja seal Kirna-Türi etapp on ka kepikõndijatele. Loodan, et buss ei jää tühjaks.
Toredat sünnipäeva nädala jätku

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar