reede, 30. september 2011

Tähistagem juubelit koos

Nädal läheb linnutiivul. Teisipäeval oli eakate pidu, kus taas tähistati kvartali sünnipäevasid. Vahva nagu ikka. Lauldi-tantsiti ja lasti heal maitsta. Herman mängis pilli ka ja kuigi mulle tundus, et lauluhääl on tal küll natuke teisest toonist kui muidu, siis ei lasknud tantsuplats ennast kaua oodata.
Täna toimus volikogu istung ja see oli päris mahukas. Päevakorraga on võimalik tutvuda nagu ikka jarva.ee lehel. Otsuseid võimalik raamatukogudest leida. Midagi konkreetset ja eredat ei oska välja tuua sealt. Arengudokumentide osas sai ettepanekuid tehtud ning valla arengukava muudatused kinnitatud. Lisaks mitmed teedega ja munitsipaalmaadega seotud küsimused.
Infode osas tegime ülevaate eelarvest, mis praegu väga muret ei tekita. Vee- ja kanalisatsiooni projekt läheb edukalt. Pikal tänaval algasid täna asfalteerimistööd ja karbiküla osa sai suisa vastu võetud.
Õhtul käisin vaatamas vanu filme Järva-Jaani kohta. Kahjuks päris alguseks ei jõudnud, kuid huvitav oli ikkagi. Lisaks oli ka üks selle aastane ülevaade, uhiuus.
Homme siis pidulik vastuvõtt, kus täname aasta jooksul silma paistnud inimesi, tunnustame inimesi teenete- ja vapimärkidega ning kuulame kontserti. Õhtul on rahvapidu, kuhu tasubki kohe alguseks tulla, sest paneme kohe tuurid peale seekord ja ega ei taha ju Untsakatest ilma jääda.
Loodan, et pidu kõiki väga ära ei kurna ja jääb jaksu ka laupäevaks kui toimuvad perevõistlused ja rattavõistlused ning show-jalgpall. Seda kõike siis Kase ja Kalda tänava vahel.
Kell 16.00 on kõik oodatud Kasekoplisse, kus toimub hooaja tähtsaim ja raskeim mäng. Kõik on väga oodatud ja ka auhinnad on E-Piima poolt välja pandud. Tasub tulla.
Pühapäeval on võimalik minna Paide-Türi jooksule kõik koos. 10.30 väljub buss keskväljakult. Hea meel, et ka koolist on ligi 20 jooksjat ennast kirja pannud. Kes hiljaks jäid, siis reede õhtuni oli vist eel-registreerumine, jõuate veel. Muidugi on võimalik ka pühapäeval emotsiooni pealt tulla.
Nii et tegevust küll ja veel ning jääb aega puudugi. Aerofotod tulid ka ikka päris head välja ja Järva Teataja premeeris meid selle eest esilehega.
Olgu nii, kell palju jälle ja homme kiire päev. Kohtumiseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar