neljapäev, 6. detsember 2012

Jätkame

Nädal läheb tempokalt. Teisipäevasel haldusreformi komisjoni koosolekul arutati ettepanekuid, mis on tehtud seaduste muudatusteks, mis üht või teistpidi mõjutavad omavalitsusi. Enamus muudatusi olid mõistlikud. Lisaks saadeti Paide linnale päring, et kus maal siis nende tegemised on seoses haldusreformiga, sest eelmisel aastal ju vastati positiivselt nende ettepanekule asuda asja arutama. Peale ühise õppereisi kahjuks midagi praegu rohkem toimunud pole. Nüüd on muidugi hilja ka arutama hakata, kuid ehk saame teada miks see asi pole edasi läinud.

Eilne Karinu kandi koosolek läks kenasti. Eelinfona võin öelda, et seal tuleb mõnus käsitöö ja jõululaat 16. detsembril. Eile sai teist korda sisse aetud ka Võllaste suusarajad. Seda siis Noorteklubi uue mootorsaaniga, mida tüüris Andreas. Sellest aastast pääseb Võllastele Kalda tn garaažide juurest, sest Koeru teelt läheneda on liigohtlik. Klassikajälge veel sees pole, sest kohati pole lumi veel nii paks, et jäljemasinat peale lubada. Minge katsetama.

Täna oli eelarve- ja majanduskomisjoni koosolek, kus vaadati tuleva aasta eelarvet. Koosolekul olid ka kooli ning lasteaia juhid, kellega arutati ning räägiti asutuste eelarvete kitsaskohtadest. Hetkel õnneks paistab asi positiivne. Eelarve on hetkel tasakaalus ning volikogule üle antud, kuid eks siin lähikuudel veel selgub, et mida tuleb suurendada ja mida vähendada.

Homme hommikul on kohtumine KENK-i esindajatega ning loodetavasti saame mõnusa koostöö käima. Peale lõunat on aga tähtis sündmus, mis väga palju mõjutab ka järgmise aasta eelarvet. Nimelt avame me kergliiklustee riigihanke pakkumised. Loodame, et kõik läheb kenasti ja hinnad kontrollhindu ei ületa ning loodetavasti ei tehta ka alapakkumisi, mida hiljem ei suudeta täita. Annan esmaspäeval teada, et kuidas siis läks. Kui aeg lubab, siis tahaks homme osaleda ka Paide kultuurikeskuse arengukava koostamisel, kuid oleneb sellest hankest ja kuidas protsess kulgeb.

Nädalavahetusest niipalju, et homme ehk reedel annab Õlle 31-s taas kontserdi Jüri Homenja, kõik fännid kohale. Pühapäeval on jalkafännid oodatud võimlasse, kus toimub teine Fair-Play turniir, mille teeb omapäraseks see, et kohtunikku ei kasutata. Külalisvõistkonnad tulevad Amblast, Paidest, Väätsalt ning oma sünnivallast Torist. Ise osaleme kahe võistkonnaga.

Poliitikast ma täna väga ei räägiks, kuid kui mahti saate, siis lugege tänasest Maalehest Kaido Kama artiklit. Ma jagan neid mõtteid peaaegu 100%. Lugege ja mõelge.

Jääme siis ootama kas Järva-Jaani mees saab nüüd justiitsministriks või mitte, kuid seniks rõõmsat meelt

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar