teisipäev, 4. detsember 2012

Kiire värk

Viimased päevad on tempokad olnud. Osaliselt on see kindlasti sellest, et olen detsembris ise natuke talihoolde koordineerija. Öösel ikka iga tunni aja tagant silm välja, et vaadata mis seis on. Aga samas uus kogemus kulubki marjaks ära.

Nädalavahetusest niipalju, et Paides jalkaturniiril saavutasime 10 meeskonna seas 6. koha ning pühapäevane advendiküünalde süütamine läks kenasti. Rahvast oli päris palju ja uus noortekoor laulis ka kenasti. Siinkohal veelkord ilusat ja rahulikku pühade aega kõigile.

Eilne päev algas Teenusega ning jätkus Järvamaa Muuseumi koosolekuga Paides. Päris huvitav koosolek oli, millest tegi uudisnupu nii ERR kui JT. Loodetavasti saime garantii, et Järvamaa Muuseum ei kao kuhugi. Emotsioonid olid kohati päris kõrged ja ega ministeeriumi omadel kerge seal polnud. Küll aga salvestati kõik lindile, nii et hiljem saab ainult lubadusi pidada. Eriti seetõttu, et just usaldusest oli palju juttu.

Eile tutvustati ka Looduskaare kaarti ning videot. Kolme valla ühine turismiprojekt on seotud facebookiga ning asub SIIN. Ise kahjuks kohale ei jõudnud, kuid kaart on kena.

Täna käisin Tartus juba hommikul, et teha notaritehing seoses kergliiklustee projektiga. Kohe algab vallavalitsuse istung ning õhtul on ka haldusreformi komisjoni koosolek.

Homme on Karinu kandi koosolek ning ka kultuurimaja ehitusega seoses veel üks koosolek. Neljapäeval toimub eelarve- ja majanduskomisjon, kus läheb uue aasta eelarve aruteluks.

Külastage ka valla kodulehte www.jjaani.ee  Seal praegu päris palju uusi teateid üleval, mis võiks huvi pakkuda. Nii näiteks on käimas üks enampakkumine kahe garaaži ja vana kaalumaja võõrandamiseks ning Järva-Jaani Teenuse juhi konkurss ka endiselt aktuaalne.

Jõudu ning kaunist, valget jõuluaega

PS. Praeguse seisuga on lootust saada Võllastel suusatada juba sel nädalavahetusel


1 kommentaar:

  1. Kuidas on võimalik suusatada koos inimestega kes jalutavad enda vasikasuuruses koertega, keda nad ise ei jõua kinni ka hoida?????????

    VastaKustuta