teisipäev, 5. november 2013

Velkamm

November on tulnud suure vihmaga ning loodusest mingit lusti on raske leida, kuid see-eest võib seda leida inimestest. Laupäeval olime Jüride-Maride ning Koeru tantsurühmadega Solarise keskuses esinemas. Nelja seti jooksul said meid näha sajad inimesed ning aplause tuli mühinal. Väga tore ettevõtmine ja loodetavasti saab see ka järgmisel aastal jätku. Lisaks olid Järvamaa päevad edukad ka osalenud ettevõtetele. Tantsust võiks veel rääkida niipalju, et pühapäeval osalesid Tuttuued naised Koerus mentorpäeval, kus läks päris hästi ning Nabaratooriumi tantsijad said rahvusvahelisel võistlusel idamaiste tantsude festivalil kõrge teise koha. Palju õnne ning kaunist puusa edasiseks :)

Eilne tööpäev oli nagu ikka esmaspäevad. Töötajate nõupidamine ning lisaks JAP-i juhatus. Päris palju pidasime aru tuleviku osas ning pearõhk ilmselt järgmisel perioodil läheb ettevõtlusele, mis on maaelu arengu alus ilmselt. Kinnitasime ka projektide rahastused ning meie vallast saab viimasest voorust  kogudus toetuse lumepuhuri ostmiseks.

Täna saime kokku kutseka omanikega ning arendasime edasi Skatepargi teemat. Asjad lähevad järjest konkreetsemaks ning usun, et järgmisel aastal võime juba uues skatepargis trikke tegema hakata. Nüüd vaja kujundus paika panna, milleks olen spetsidega ühendust võtnud ning siis juba tuleb ehitama hakata. Lihtne. Kes ka huvitatud kaasa lööma, abistama jne, andke märku.

Tänane vallavalitsuse istung oli lühike, sest päevakorras olid vaid mõned arvamused jäätmeveolubadele ning raieload. Ei tea kas asi oli valimistes või mis, kuid korraks nagu vaiksem aeg ka kodanike poolt. Samas ise oleme aktiivselt tegutsemas eelarve tegemisega, mis tuleb korra järgi 1. detsembriks juba volikogule üle anda. Soove on palju, kuid peab taas valikuid tegema. Olen kindel, et saame taas hakkama, sest muudmoodi ei saagi.

Mujal omavalitsustes toimuvat ehk siis ka mis toimub Paides, ei hakka siin pikalt lahkama. Kuma.fm kodukal kommentaarides on neid tarku küll, kes teavad mis on õige ja mis vale. Esimene vallavanem on ka paigas, Kulno Karedal. Soovin jätkuvalt edu ja koostööd. Ainuke küsimärk vist ripubki siis nüüd ilmselt Koeru kohal, sest Paides peaks Alo linnapeaks saama ja mujal ehk jäävad samaks. Põnevat aega veel jätkub.

Homme on siis tulemas Karinu külakoosolek ning pealelõunal saan kokku ka Nordkalki juhiga, et paremini uut aastat planeerida (maaainese kaevandamise tasu). Homme toimub kell 17.00 kultuurimaja roosas saalis ka Ratta ja Suusaklubi koosolek, kuhu kõik uued huvilised on ka oodatud. Täpsemat infot saab Teet Kallakmaalt.

Neljapäeval toimub Paides Noorte osaluskohvik, kust taaskord osa võtan ning reedel osalen Paides maakonna kultuuriarengukava koostamise koosolekul. Tegevust jagub.

Tegelikult on aga selle nädala tähtsaim päev homme, kui poeg Artur saab viieseks. Aeg ikka läheb kiiresti. Varsti kooli ja siis juba ülikooli jne. Elu on ikka mõnus.

Maakonna rahvas on ka sel nädalal Järva-Jaani oodatud. Neljapäeval on kinos kell 18.00 multikas Makaak ning peale seda 19.30 uus Eesti-Gruusia film Mandariinid. Pilet vaid 1.60.  Järva-Jaani kino vist on maakonna kiireim kino, kus saab värskeimat materjali näha. Lisaks on laupäeval kell 16.00 kultuurimajas superkontsert Eesti Kontserdi poolt ehk siis vaskpillide ansambel Brassical annab kontserdi. Piletid kohapealt- õpilased 3 ja teised 5 euri. Velkamm tu Järva-Jaani.

Olge tublid ja ärge olge kriipsunäod


1 kommentaar:

  1. FREE SAMPLE AVAILABLE FOR 100% UNDETECTABLE COUNTERFEIT BANK NOTES MOST CURRENCIES INCLUDED Contact Whatsapp:..(+4915215387133)

    TOP QUALITY COUNTERFEIT MONEY FOR SALE. DOLLAR, POUNDS, EUROS AND OTHER CURRENCIES AVAILABLE WE HAVE PARTNERS IN ALMOST EVERY COUNTRY SO IF IN CASE YOU ARE LOOKING FOR A FACE TO FACE BUSINESS THEN JUST CONTACT AND STATE YOUR LOCATION AND YOU SHALL HAVE YOUR BILLS

    These features make our bills to be 100% undetected,100% safe and secure to use in any of these areas:

    BANKS, CASINO, ATM, MONEY CHANGERS, STORES. They are 100% Undetected.

    Build trust in yourself when contacting me and don't tell me about your past experience when you were ripped off. I believe that any body who has even been ripped of because of counterfeit money buying went in for small amounts. Shipping is from the US. Within the US is 24hours and outside using is 3 days. We give you tracking number.

    -My Minimum order is 5000fake counterfeit for 500- Shipping is free

    -Face to face Cash on Delivery will be schedule. Some people will want me to send my agents to them so that they can buy directly but for me to send out my agents. There must be a minimum order you want to buy. 120,000 fake counterfeit notes for 20,000 when it comes to face to

    face buying.

    !!!!!!!! CONTACT FOR MORE DETAILS!!!!!!!!


    Email-: perfect-documentation@hotmail.com
    Skype Name:Ranko322
    whatsapp +4915215387133


    E-Mail US Your Questions and Comments.

    We are looking forward to receiving your inquiries and early receipt of your first

    orders!

    SERIOUS INQUIRIES ONLY PLEASE

    VastaKustuta