neljapäev, 22. mai 2014

Päevik

Alustan

Reedel laulu- ja tantsupeo komisjonis sain teada, et Järva-Jaani mudilaskoor on Järvamaa parim ning lastekoor tasemelt teine. Vinge ikka ja suured kiidusõnad Kalli Vainulale, sest enamasti oleneb see juhist. Lapsed muidugi ka tublid. Huvitav on see, et kui rahvaarv justkui väheneb, siis sel korral peab Järvamaa mahtuma kolme kooli asemel nelja, sest tantsijaid on nii palju ja kokku läheb Tallinnasse suurele peole üle pooleteist tuhande laulja-tantsija-pillimängija.

Laupäeval läks Roobade turniiril mängude rohkelt. Nooremad said viienda koha ning vanemad poisid kuuenda koha. Eriauhinna sai Kevin Kanne. Kõik olid tublid.

Pühapäeval pidime jalgpallis Tallinnas Maccabi paremust tunnistama. Samas said noored kõvasti mänguaega, sest mitmed põhimehed olid väljas. Siinkohal kutsun kõiki sel pühapäeval Kasekoplisse, et lõpuks see võit ikka ära võtta. Rakverel ka sel aastal punktidega kehvasti ja võidu korral tõuseme neist mööda.

Esmaspäeval oli KENK-i nõukogu ning hetkel on põhiteemaks KENK-i tuleviku tegevused, sest Rajaleidja keskuse loomisega liiguvad mitmed tegevused KENK-ist ära.
Edasi toimus eelarve- ja majanduskomisjoni koosolek, kus oli teemaks majandusaasta aruanne, lisaeelarve, vallavara võõrandamine ja midagi oli nagu veel. Kahjuks sel korral vallavara enampakkumisega võõrandamine ei õnnestunud. Eks läheme uurele tuurile uute hindadega, hoidke silmad lahti.
Seoses kinnisvaraga. Taaskord soovitakse kortereid Järva-Jaani üürida. Noor pere soovib üürida 2-3 toalist korterit ning üks noorpaar suveks elamispinda. Kel miskit infot, siis andke mulle teada, saan edasi saata või vaadake ise Facebookis Järva-Jaani valla all ning võtke otse ühendust.

Teisipäeval oli vallavalitsuse istung, kus teemad sotstoetused, raieluba, ehitusluba, kasutusluba, projekteerimistingimused, maade jagamine, riigihange, volikogu eelnõud jne.
Edasi toimus JAP-i juhatus, kus menetlesime viis ja pool tundi uue perioodi strateegiat. Sai taas paremaks küll, vähemalt mulle tundus nii.

Kolmapäeval ehk eile oli JOL-i juhatus, mis kestis pea neli tundi. Teemasid oli seinast seina, peagi ehk ka kokkuvõte www.jarva.ee-s üleval.
Eile sai taas tõdetud, et noorsool pole vist eriti fantaasiat, et oma jõudu ja mõistust normaalsetele asjadele kasutada. Küll jäävad ette järveäärsed pingid, küll värskelt ehitatud varjualused. Õnneks kaagid teada, kahjud seekord väiksed ja ühed said täna juba ka ÜKT-d teha.

Tänane päev algas valla arengukava tegevuskava ülevaatamisega. Mälusime seda üle kahe tunni. Järgmisel neljapäeval on see volikogus esimesel lugemisel ning siis on kõigil võimalik sinna ka ettepanekuid teha.

Homme on reede ning lisaks on sel toredal päeval mitmel tähtsal inimesel sünnipäev. Nii et palju õnne ja rõõmu Marine ja "väikevend" Ahto. Muidu selline rahulikum päev.

Laupäeval mõnus puhkepäev ja pühapäev vutipäev. Peale vuti on pühapäeval vaja ka tantsu keerutada, sest toimub Järvamaa tantsupeo proovid.

Muudest uudistest on sel nädalal kindlasti tähelepanu köitnud Paide saaga. Avaldasin JT kodulehel selle kohta kommentaariumis arvamust ja vaatasin, et teisipäeval oli see paberlehes ilmunud. Kui lühidalt siin kokku võtta, siis hetkel tundub, et Paide elanik lõpuks ikkagi võidab.

Aruande lõpp. Kõike hääd, hääd inimesed

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar