teisipäev, 10. juuni 2014

Elu on tore

Esmaspäev hakkab õhtasse saama ja tänane tööpäev on olnud kodukontoris. Infot on vahetatud, projektiaruanne tehtud, maavalitsusele ülevaade sotsiaalsest infrastruktuurist tehtud, kodukale üht-teist üles pandud, maakonna kehalise kasvatuse õpetajatele disc-golfi rada tutvustatud.

Homme vallavalitsus ja selle päevakord on leitav valla kodulehelt- juhtiminine-vallavalitsus-vallavalitsuse päevakord. Vaadakse kas leiate üles.

Kolmapäeval esialgu pole midagi koosolekulist. Neljapäeval aga toimub üks koosolek, kus arutatakse Hoiu-Laenuühistute teemat. Et kui Edgar tahab päälinnas teha kohalikku panka, siis tegelikult siin meil juba oma meeste ja naiste asutatud pank täitsa olemas. Nüüd vaja natuke vunki juurde vaja panna.

Tegelikult peab nüüd ikka natuke tagasi minema ajas ja vaatama mis eemisel nädalal toimus. Oli ikka hull nädal ning seda heas mõttes. Kõik läks ikka super-hästi, peaaegu.

Neljapäeval osalesin avatud juhtimise seminaril ja teemaks oli, et kuidas omavalitsuste juhtimist avatumaks teha. Probleeme, mida lahendada on küll. Näiteks kasvõi Meie-Teie suhe, kus tegelikult ju peaks olema ainult Meie. Oma blogiga katsun ikka seda avatust teha ning avasin veel ühe kanali- twitteri. Kasutajanimi ArtoSaar. Selleks andis tõuke Soome sõprade külaskäik ning vestlused Stefaniga.

Ühesõnaga soomlaste külaskäik läks korda ja tundus, et ka nemad jäid rahule. Reedene päev oli päris sisukas ja viisime meie suhte ka maakonna tasandile kui Vallitornis saime kokku arenduskeskuse ning Leader grupi inimestega. Lisaks uutele sidemetele käisime Türil ringhäälingumuuseumis, Paide päästekas, TIK-is ning 25 km rattasõidu jooksul tegime ka Kuksemal rallipeatuse, mis meestele ikka eriti meeldis. Päeva lõpuks veel tankisõit ja saun ka. Ega isegi oska väga rohkem tahta. Laupäeval laadamelu ja üldiselt vist tundub, et läks see ka korda. Ilm pidas ja oli nii müüjaid kui ostjaid. Viimaseid võiks muidugi rohkem olla, kuid esimese korra kohta oli päris hea. Kui sellest nüüd traditsioon teha, siis saaks vägeva asja ikka. Kalevala lugemine sujus kenasti ja eriti kenasti tuli see välja just Virpil, sest mulle tunduski see rohkem soome keeles olevat. Pilte Maalehe kodukalt. Rohkem pilte laadamelust on Kerli pannud Facebooki.

Laupäevase päeva tippsündmus toimus muidugi kultuurimajas, kus Ülle sättis lavale 176 tantsijat. Võimas. Panen siia ainult grupipildi, sest väga sõnadesse seda panna ei saa, peab ise nägema. Rohkem pilte võimalik leida SIIT. Eks näis mis siis järgmisel aastal saama hakkab, kuid enne tuleb suurel laulu- ja tantsupeol ära käia. Saab tihe suvi ikka olema.

Ahjaa, neljapäeval oli meil ju Tallinnas karikamäng ka. Kui eelmises postituses rõõmustasin selle üle, et trennis oli palju poisse, siis sel korral saime täpsel 11 meest kokku ning kui puudumiste põhjused kirja said, siis ega midagi ette heita pole. Aga ütleme nii, et esimesel poolajal saime ikka kenasti hakkama. Läksime juhtima ning alles poolaja viimasel minutil suutis Martin Reim oma meeskonnaga viigistada. Teisel poolajal kustusime siiski ning kui kohtunik oli ka punase kaardi välja imenud ei tea kust, siis polnd motti eriti kellelgi järgi ning 1-6 oli lõppseis.
Sel pühapäeval siis kõik Kasekasse, et liidrilt punkte võtta.

Muudest huvitavatest teemadest niipalju, et kolmekordne punane ühikas on vallasvarana osta.ee-s omanikku vahetanud. Uutest plaanidest ei tea paraku veel midagi.
Kui siin mõnda aega tagasi ütlesin, et uusi uudiseid on tulemas, siis nüüd on juba asi päris konkreetne ning suvekuudel saab valmis Järva-Jaani helistuudio, mille noored fanatid ise on püsti pannud. Hakkab see olema kutsekas, loodava skatepargi kõrval kohe. Lahe igaljuhul.

Juuni lõpus ehk 29. juunil toimub ka iga-aastane Järve päev, mida noored juba usinalt orgunnivad. Kalendrisse pange kindlasti ka 12. juuli kui toimub Karinu kooli ja külade kokkutulek ning ka 13. juuli kui toimub Ants Nurmekivi jooks ning peale seda ka spordiveteranide kokkutulek.

Olgu, lähen nüüd ühe natuke õnnetu poisiga magama. Õnneks on rõuged ainult korra elus, enamasti.

Teile aga kõike hääd ning hoidke ikka ennast ja lähedasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar