laupäev, 28. juuni 2014

Puhkus=tants

Sel nädalal on niipalju üritusi toimunud, et kuidagi pole mahti olnud oma sissekannet teha.
Nende ürituste kohta, mis on toimunud, võib öelda vaid häid sõnu, kuigi mõned tulemused oleks võinud paremad olla.

Jalgpallireis Narva lõppes kaotusega. Mehi oli taas koos täpselt niipalju, et pingile ei jagunud, kuid meel oli meestel ka peale mängu hea ning järgmine liigamäng juba 20. juulil Kasekoplis, kus võõrustame Ambla vallameeskonda. Järvamaa ja Ida-Virumaa lahing läks hästi. Võitsime 7-3. Ise sain platsile viimaseks pooltunniks ning selle aja jooksul teenisin meie kasuks penalti ning viimasel minutil lõin ka värava. Kui välja arvata see, et pidime vastaseid pea kaks tundi ootama, oli tegemist vägeva üritusega.

Rattavõistlus Võllastel läks kenasti, rattureid oli üle 30-ne ja kuigi ise otseselt ei osalenud, siis Arturit sai kõvasti ergutatud ja toetatud. Tänud Ratta- ja suusaklubile ürituse korraldamise eest. Järgmine võistlus augustis.

Võidutule üritused Koigis ja tule viimine küladesse läksid enam-vähem plaanipäraselt. Kuna tulevedamiseks kasutasime sel korral natuke aeglasemat masinat kui tavaliselt, siis viimastesse küladesse jõudsime hiljem, kuid sellest polnud hullu. Nii Järva-Jaanis, Kuksemal, Kagaveres, Metstagusel, Jalgsemal, Metslas ja Karinul oli hulga rahvast, kes said endale ehtsa presidendi tule. SIIN kaks galeriid Koigi ürituse kohta.

24. juunil pühitseti kiriku tornikuuli minev silinder ning sinna sai igaüks enda poolt midagi lisada. Panime Meelisega valla poolt viimase Jaani Teataja, kalendri ning valda tutvustava lehe. Tulevastel põlvedel ehk põnev lugeda. Kuul peaks torni otsa jõudma lähiajal ning sellest antakse eraldi teada.

Kolmapäev oli selline töine ettevalmistuspäev neljapäevaks ning neljapäev oli ikka superpäev. Päev algas volikogu istungiga, mis läks töises ja üksmeelses õhkkonnas. Olulisim punkt oli eelarvestrateegia üleandmine ehk siis see dokument, mis paneb paika, et kas arengukavas ettenähtud tegevused on üldse reaalsed või mitte. Edasi oli väike lõuna ning siis juba Tuletulemine. Järvamaa ja Järva-Jaani vald võtsid tule vastu Võhmuta mõisa värava juures ja pilte nii JT-s kui Jarva.ee-s. Teekond oli äge ja siinkohal suured tänud kõigile, kes sellele kaasa aitasid. Eraldi tooksin täna välja Nordkalki ja Karinu karjääri mehed, kes võimaldasid läbipääsu karjäärist, sest nädal tagasi oli tee veel läbimatu. Hiljem kuulsin  positiivset tagasisidet selle kohta ja Toomas Posti kõne oli ka väga hea. Kiitma peaks tegelikult kõiki meie inimesi, kes teekonna kulgemisele kaasa aitasid. Tuleteekonna meeskond jäi superrahule ja mina ka. Enim intervjuusid andsid muidugi kaunid Tuttuued naised, sest oma sära ja välimusega ei jätnud nad kedagi külmaks. Ise sain ka TuleTV-s paar sõna rääkida. Enne seda andis kommentaare ka Artur ning rääkis oma elust-olust. Kirikukontsert oli võimas ja hingeliigutav. Simman oli samuti rahvarohke ja kontsert mõnus. Folgirahvas Salutaguselt oli ka kohal ja homme võivad kõik kell 14 minna nende lõpukontserti kuulama. Siin võiks jäädagi heietama ja kiitma meie inimesi.

Eile hommikul andsime tule üle Koeru vallale ning edasi läksin KENK-i nõukokku ja Paide Kultuurikeskuse nõukogu koosolekule. Oli kiire päev. Päeva lõpetasin ÜKT-ga Võllastel, kus trimeerdasin Disc-golfi viskealade servasid, et traktorijuhid teaks, kust niita. Töö veel pole lõpuni viidud ja kui vabatahtlikke on, siis võib minna vähe radu tuunima küll.

Täna lähen Pitka tubamuuseumi avamisele kell 18.30 ning seejärel kell 20.00 toimub seal Grüne Woche kontsert, kuhu kõik on oodatud.

Homne päev algab tantsuprooviga ning edasi jätkub Järve päevaga, kus kella viie paiku tutvustan Disc-golfi võlusid. Huvilisi tuleb sellele alale aina juurde ning see on väga positiivne. Skoorin.com on selline lehekülg, mida saab kasutada online tulemuste vaatamiseks ja üles panemiseks. Hetkel ka kolm meest meil rajal.

Esmaspäevast algab mul nädalane puhkus, kuid eks näis kui  palju suurte tantsuproovide kõrvalt puhata saab. Igaljuhul paneme hommikul kell 8 Tallinna poole ajama ja kõik on oodatud meid vaatama (kuigi piletid on vist otsas).

Ja MM käib ka veel, täna juba tähtsad mängud.

Kõigest kindlasti ei jõudnud kirjutada, kuid olge siis ikka vahvad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar