esmaspäev, 14. detsember 2015

33

Jipikaajee. Sünnipäev taas edukalt üle elatud ja kamaluga õnne kotti aetud, rääkimata muudest headest soovidest. Suured tänud kõikidele, kellele mu väike verstapost korda läks ning rõem on tõdeda, et teie üleslugemiseks läheks vaja ikka päris mitukümmend kätt. Kummardus ja kraaps. Ägeda üllatuse tegi mu lasteaiaõpetaja Kairi, kes saatis mulle väikse meenutuse kui ma veel viks ja viisakas olin ning mil kraaps oli moes. Vast tunnete ära :)

Aga mis siis juhtunud vahepeal. Minu viimase blogipostitue üleskutsele vastas üle 200 lugeja ning see näitab, et selge pole tegelikult midagi. Enamus inimesi jätab teema justkui külmaks ning ülejäänutel puhul on väikses enamuses isejätkamine ning kohe kannul maavalla teema. Paide linn ei tõmba peaaegu kedagi. Kuigi mingit ametlikku arvamust sellest kujundada ei saa, siis mingi indikaator tegutsemiseks ikka.

Puhkuse osas võin öelda, et väga hea on ikka Eestis tagasi olla. Loodus ja keskkond on puhas, roheline (täna juba valge). Inimesed ei ründa Sind oma pakkumistega. Sai puhata ja nüüd aeg taas täiega edasi panna.

Vahepeal tuli uudis, et Järva-Jaani Rulapark on aasta noortetegu. Lahe. Loodan, et Järvamaa uued rulapargid jõuavad ka Järvamaa aasta teo nominentide sekka.

Eelmisel nädalal olin siis kohe kaks päeva koolitusel ja tagasi tulles oli hea meel osaleda eakate jõulupeol. Meil on ikka vahvad ja erksad daamid. Sära silmis ning põsk rõõsa. Kahjuks pikalt ei saanud olla, sest olime Jüride-Maridega oodatud Põhjaka mõisa esinema.

Laupäeval jalgpalli fairplay turniir läks selles mõttes natuke kehvasti, et kaks meeskonda ütlesid viimasel hetkel ära ning pidime leppima nelja meeskonnaga. Samas usun, et kohaletulnud jäid rahule. Üldjärjestus oli Väätsa, Järva-Jaani I, Ambla, Järva-Jaani II ning ausaim meeskond oli sel korral J-Jaani II, kus ka ise mängisin.

Pühapäeval osalesin sel aastal esimest korda korvpalli Järvamaa MV-tel, kus J-Jaani pidas oma kolmanda kohtumise. Läks hästi, kaotasime alla poolega. Tegelt oli mäng tubli ja poisid pingutasid kenasti. Minu mäng lõppes 25 sekundit enne mängu lõppu kui sain tehnilise vea, mis oli ka mu viies viga. Järgmised mängud juba jaanuaris.

Täna oli selline sisseelamispäev. Koosolek ja külalised. Lisaks oli JAP-i juhatuse koosolek.

Homme hommikul koosolek koolis, kus arutame politseiga koostööd ja muid tulevikuplaane. Varsti ehk ka pressiteadet oodata ;)

Kolmapäeval on spordiliidu juhatus.

Neljapäeval on koolis taas üks koostöökohtumine ning reede tuleb selline tihedam päev, kus on nii JOL-i üldkoosolek, kui sellele järgnev vastuvõtt ja siis õhtul esinemine ning jalkapoisid osalevad aastalõputurniiril.

Aga mis seal ikka pikalt lobiseda. Kelgud vaja välja otsida ja liugu laskma. Olge vaprad.

1 kommentaar:

  1. Ühinemisgallupile kommentaariks: Rubriiki"Jätab külmaks...." tekkis 119 häält hetkega gallupi teisel või kolmandal päeval. Jälgisin pidevalt arenguid, rubriik"Jah teiste maavaldadega" hakkas vaikselt eest üra minema. Ja siis eelmise reede kella 16.00 ja 18.00(töönädala lõpp) vahel tekkis järsku 9 häält, hetkega 9 kui enne oli 12 päevaga 18 häält tuld. Ja siis laupäeva hilisõhtul kella 22 ja 23 vahel hetkega veel 11 häält. Saan aru et hääletus IP seotud aga andke andeks mõistus pole mind veel maha jätnud ja need kahenädalase gallupi hetkega tekkivad hulgihääled ei ole loogilised.

    VastaKustuta