esmaspäev, 18. jaanuar 2010

Käime katuseid mööda

Nädalavahetus läks nagu näuhti ja puhata nagu ei saanudki. Laupäeva hommikul kella 9-st läksime poistega Türile jalgpalliturniirile, kus saadi ohtralt kogemusi seekord. Ise tulin peale esimest mängu ära, et jõuda kell 12 algavale saalijalgpalli kohtumisele, kus meil seekord ebaõnnestunud alguse tõttu tuli võtta vastu kaotus 6-11. Seejärel sain korraks läbi astuda ka motokrossilt, mis läks väga korda, sest oli ilus ilm ning osalejaid piisavalt. Samuti oli pealtvaatajaid julgelt üle saja ja teadjamad oskasid öelda, et pileteid osteti rohkem isegi kui Türi motokrossil. Seejärel piljarditurniirile, kus edu ei olnud minu teine nimi seekord (nagu ka eelmistel kordadel). Viimase etapi ja ka kokkuvõttes võitis Timo Bluum. Õnnitlused.
Pühapäeva lõuna ajal aga hoidsime vallal taas natuke raha kokku kui koos Siimu, Janno ja Oskariga käisime võimla katuselt lund alla lükkamas ja ohtlikke jääpurikaid alla võtmas.
Nimelt ei ole katus väga hästi soojustatud ja lameda katuse peal oli lume alla tekkinud veekiht, mis alla voolates jääks muutus. Lükkasime ka suurema osa lund alla, nii et nüüd ei tohiks nii pea uut veekihti tekkida. Aitüma abimeestele.
Seejärel käisin vaatasin kuidas noortekas lauajalgpalliturniir edenes. Järjekorras oli see vähemalt neljas, kui mitte viies. Lisaks kohalikele oli kohale tulnud ka Tartu mehi, kes seekord ka paremad kohad endale napsasid.
Tänane päev oli vahelduvate emotsioonidega. Tööpäev iseenesest oli hea ja tempokas, kuid õhtune eelarve- ja majanduskomisjon sai kiire lõpu kui Meelisele tuli kõne ja helistajaks oli Tuve, kes teatas Pärna tänava tulekahjust. Meie priitahtlikud olidki esimesed, kes kohale jõudsid. Selleks ajaks kui elukutselised oma joad valla said, oli meie meestel juba pool paaki ära lastud. Aitäh ja kiitus meie meestele ja loomulikult ka elukutselistele.
Selle nädala ülejäänud päevad on vägagi tempot täis. Ma ei tea palju te valla kodulehelt maakonna infoportaalis meie nädala kava loete, aga siin see on. Seal näha ka minu plaanid ja tegemised.
Paljud ilmselt on näinud uut valla kalendrit. Kahjuks oli vallal tellimise arv rahaliselt piiratud, kuid nüüd on soovijaid olnud nii palju, et anname võimaluse inimestel nii öelda oma tellimus esitada. Hinnaks kujuneb umbes 50 krooni ja seda saab osta arve alusel, mille vald ostjale esitab. Vald aga tellib Kumast ainult nii palju kui vaja, nii et kel huvi see andku selle nädala lõpuks vallavalitsusse teada (e-mail: info@jjaani.ee, arendus@jjaani.ee või tel. 38 63 377) ja paneme tellimuse käiku. Kalendri pilt on selline nagu siin pildil. Kuna sel aastal oli mitmel kollektiivil juubelid, siis on seekord nemad esile tõstetud. Esindatud on segakoor, Taveri, Jürid-Marid, FC Kivicom Järva-Jaani, noortekeskuse ja valla vutikoondised ning noored leivatorditegijad. Käbedat tellimist.
Kuna järvel olev liuväli on muutunud kahjuks meist olenemata kasutuskõlbmatuks, siis oleme alustanud "Liuväli 2" projekti. Proovime teha liuvälja Kase tänava korvpalliväljakule. Mõned aastad tagasi üritasime ka, kuid siis tekkis mitmekihiline jää, sest plats on natuke kaldus ja vesi jooksis juba tekkinud kooriku alt minema. Proovime seekord servad paremini sulgeda ja ehk on mõne päeva pärast taas võimalik uisurõõme nautida. Samuti pole maha matnud mõtet, et taastada järve liuväli.
Seniks tegusat nädala jätku.

1 kommentaar:

  1. Kuule tänud kalendri eest...sa oleks võinud ikka ise ka läbi astuda.

    Kui ma su blogi loen siis mul tekib küll küsimus, et kas sa magad ka millalgi?

    Anu

    VastaKustuta