neljapäev, 14. jaanuar 2010

Meedias

Meediast nii palju, et lihtsast lumelinna ehitamisest sai sündmus, mis kattis teisipäevase Järva Teataja suure lehekülje oma meeleolukate piltidega. Aitäh teile. Lisaks veel helistati täna JT-st ja küsiti kohtumise kohta, kus arutasime gümnaasiumihariduse andmise jätkumist siin Ida-Järvamaa piirkonnas. Taas saab olema võtmesõnaks koostöö. Lisaks sellele helistas ajakiri JALKA ja järgmises numbris peaks olema Järva-Jaani jalgpallimeeskonda tutvustav artikkel. Kuid see pole veel kõik. Paide noorte tehtud veebiseriaal Ohver jõudis nii kaugele, et ka minu debüüt filminäitlejana on nüüd tehtud. Võtted on küll tehtud suvel ja ma suurem asi seal pole, aga midagi siiski. Vaata vidjut siit Järgmises osas peaksin ka veel olema.
Lisaks korraldab Jaani Motoklubi sel laupäeval Eesti Talikrossi Karikavõistluste II etapi, mis ka juba meediatähelepanu võitnud.
Sellest nädalast veel niipalju uudiseid, et kihelkonnapäevade töörühma koosolek oli sisukas ja ärge siis 30. maist kuni 23. juunini väga suuri plaane nädalavahetusteks tehke, sest siis päris mitmeid ettevõtmisi plaanis.
Vallavalitsuses andsime volikogu esimehele tasakaalus eelarve üle. Lisaks oleme alustamas Järva-Jaani terviseprofiili koostamist, mille jaoks korraldame ka küsitluse, kust võiks võimalikult suur hulk inimesi osa võtta. Arengukava muudatused on samuti volikogule saadetud. Uue kohaliku maksu kehtestamise eelnõu oleme samuti volikogule saatnud. Tegemist on teede ja tänavate sulgemise maksuga, mis tavainimestele midagi kaasa ei too, kuid kui näiteks trasse ehitama hakatakse või mingeid laate korraldatakse tänavatel, siis on meil võimalik selle eest tasu saada. Kultuuri ja spordiüritusi see maks ei puuduta.
Valla lehe hinnaks hakkab olema 5 krooni ja see hakkab ilmuma regulaarselt. Kui keegi soovib artikleid avaldada, siis palun need iga kuu 5-ndaks kuupäevaks edastada vallamajja või aadressile arendus@jjaani.ee Leht hakkab müügis olema Järva-Jaani ja Karinu raamatukogudes ning Teele lillepoes. Kui keegi ettevõte on veel huvitatud lehe tasuta müümisest, siis andke julgelt teada.
Kolmapäeva hommikul sain kokku ka koguduse õpetajaga ning leidsime kergesti ühise keele. Oleme taas pikendamas meie koostöölepingut ning ühiseid üritusi korraldama rõõmsas meeles.
Esimene JOL-i juhatus kolmapäeva pärastlõunal oli väga tihe. Teemasid oli palju ja mitmed teemad lähevad järgmise nädala erakorralisele JOL-i juhatuse istungile. Eelkõige puudutab see JOL-i eelarvet.
Ahjaa. Teisipäevane Järva Kilb läks üle ootuste hästi. Võistkond koosseisus Margit Pokrovski, Mart Piiroja, Taavi Idavain ja mina jäi jagama 3-4. kohta ja seda 13 võistkonna seas. Memoril seekord nii hästi ei läinud.
Homme tuleb ilma eriliste kohtumisteta päev, kuid teemasid millega tegeleda neid jagub. Õhtul kell 18.00 on ka vilistlaskogu kokkusaamine koolimajas. Tuletan lendude esindajatele seda siinkohal meelde.
Ja nädalavahetus on tihe kui vaadata infotahvlit siin minu blogis.
Davaika-jamaika (noortepärast slängi ka ikka vahepeal:) )

1 kommentaar:

  1. Isegi Postimehes oli väike nupuke Järva-Jaani lumelinna kohta. Kus nüüd hakkavad turistide massid voolama ... :) Olge aga tublid ja tegijad edasi, lust lugeda!

    VastaKustuta