neljapäev, 21. jaanuar 2010

Proovin

Töönädal tormab tuulispasaselt. Kõikidel kavatsetud kohtumistel korralikult käidud. Mõnele muidugi mõneminutilise möödapanekuga.
Heaküll, enam ei suuda. Tahtsin tänase postituse teha nii, et iga lause koosneb sama algustähega sõnadest, aga ju mul pole piisavalt sõnavara. Proov läbi, nii et jätkan omikeeli.
Teisipäevasel vallavalitsuse istungil otsustati, et jäärada saab olema avatud neljal päeval nädalas. T,K- 16.00-20.00 ja L,P 12.00-17.00. Rada peaks olema soodsate ilmade jätkumise korral avatud 7. märtsini. Toimuma saaks kaks jääraja etappi- 13. veebruar ja 7. märts. Vallapoolsed tingimused olid need, et rada on muul ajal suletud, rajale minejad registreeritakse, keskkonnaohud viiakse miinimumini ja on olemas konkreetsed vastutajad. Sõidu eest võetakse ka väikest tasu, mis läheb ürituste korraldamise kulude ja rja hooldamise katteks. Tean, et see mõnes inimeses siiski tekitab vastumeelsust, kuid usun, et neid, kes positiivselt sellesse suhtub, on rohkem. Võib-olla on see siis minu esimene "ämber" ja kaotan mõned toetajad, kuid võtan siis selle riski seekord.
Teisipäeva õhtupimeduses sai alustatud Kase tänava liuvälja tegemisega. Saime liuvälja ääred üles seatud tänu Mairele, Oskaril, Siimule ja Oliverile. Kolmapäeval lasti juba vett, kuid nagu arvata võis, ei kulge see nii lihtsalt ja tuli täna taas vett lasta. Ehk saab ikka asja. Veelaskmise eest kiidusõnad Mikule, Taistole, Randole ja Tanelile ning hr. Paberitile. Äkki oli veel keegi, aga ise juures ei olnud. Kui oli, siis neile ka tänud.
Kolmapäevane päev Paides oli väga tegus. Kõigepealt KENK-i nõukogu, kus otsustati, et edaspidi kasutatakse juba varem ära otsustatud nimeversiooni- Kesk-Eesti Noorsootöökeskus, mitte Noortekeskus. Samuti tuleb uued eesmärgid seada.
Seejärel oli kriisireguleerimise infopäev, millega olen juba maavalitsuse ajast kursis. Seal midagi põrutavat polnud. Ja siis JOL-i juhatus, kus samuti otsustati kibekiirelt tegelema hakata uue strateegia väljatöötamisega. Tulupool sai paika, kuid nüüd oleks vaja ka sisu konkreetsemalt vormida.
Täna sai notarit taas külastatud. Tegeleme vallale kuuluvate korterite omandi seadmisega. Seejärel sain kokku Margus Peldesega, kes veab ühte motokrossi projekti ning rääkisime natuke ka keskväljakul oleva vana toidutare tulevikust. Plaane on.
Ennelõunat aga tegime kolleegidega üllatusvisiidi Toomas Põldma juurde, kellel on täna sünnipäev. Palju õnne veelkord!
Kohtumine Andres Müürsepaga ehk Järvamaa Haigla peaarstiga sujus ka meeldivas õhkkonnas. Sain väikse ülevaate Haigla kujunemisest ja tulevikust. Jätkame koostööd parema tervishoiuteenuse saavutamiseks.
Õhtu lõppes teemaga, mis on alanud juba aastaid tagasi. Nimelt on Pikk tn 7 kortermajas kaks valla korterit ja sealne katus on väga halvas olukorras. Kunagi vahetati üks pool katusest, kuid teine pool on juba nii hullus seisus, et kohati katust polegi. Kohalolnud korteriomanikud olid seda meelt, et vald ei peaks tõesti seda investeeringut ise tegema, vaid oleks abistavaks jõuks, kes maksaks lõppkokkuvõttes ainult oma korterite eest. Tegeleme kiiresti uue hinnapakkumise saamisega ning tegeleme tempokalt teemaga edasi enne kui kevad tuleb ja katuselt sulav vesi esimese korruse rahva päris ära uputab.
Homme tuleb taas lips ette seada, sest lähen Türile kohtumisel Järvamaalt pärit riigikogusaadikutega ning seejärel kuulutatakse välja Aasta tegu 2009.
Õhtul kohtume vallarahvaga ilmselt kultuurimajas. Nädalavahetus praegu märkimisväärseid üritusi ei sisalda peale pühapäevase jalgpalli kohtumise, aga see toimub ka Kiilis.
Ahjaa, olin eilses reporteris ka vilksamisi, tänu veebiseriaali uudisele. Minu tähelend on selleks korraks läbi, osalesin siis kolmes osas ja kitselt sain päriselt ka piima kätte.
Olge ikka muhedad ses pakases.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar