esmaspäev, 8. märts 2010

Ilusat naistepäeva lõppu

Nädalavahetus möödus kenasti. Sai teatris käidud. Harva kui mõni rahvamaja on puupüsti rahvast täis, kuid just nii oli laupäeval kui esietendus "28 000 aakrit" Kesk-Eesti Teatritrupi esituses. Päris mõtlemapanev tükk oli. Eile aga oli Järva-Jaanis Sääsküla huviteater, kes esitasid "Jäneda poiste pajatusi", kuid "mõni" üksik vaba koht ikka saalis oli. Sel pühapäeval on inimestel võimalus need kohad täita kui külla tuleb Tabivere Rahvateater tükiga "Valimised mede moodu". Osalesin eile ka valla male meistrivõistlustel, kuid 9 osavõtja seast esikolmikusse ei trüginud.
Tänane päev oli rõem külastada kõiki allasutusi ja kallistada kõiki naistöötajaid. Mis me mehed küll ilma naisteta teeks?
Peale lõunat sai lilli viidud ka maavalitsuse majja, kus ka ju tublid naised töötavad ja samuti oli täna Katrin Puusepa juubel, veelkord õnnitlused.
Vahepeal lisan ka info, et vanadpildid.net on saanud täiendusi.
Homme hommikul uurime mis seisus on endine kutsekool ning peale lõunat on vallavalitsuse istung. Õhtul tuleb aga taas mälu pingutada, sest on siis ju järjekorde Järva Kilva voor. Seekord Säreveres.
Kolmapäeval toimub Lõõlas väga tähendusrikas koosolek, kus loodetavasti saab paika JOL-i strateegia või vähemalt esialgne nägemus sellest. Seejärel toimub ka JOL-i juhatuse koosolek.
Kolmapäeva õhtul saame kokku Järva-Jaani kihelkonna külavanematega, et arutada kihelkonnapäevadega seotud küsimusi.
Neljapäeval olen hommikupoole spordinõukogus ja seejärel JAP-i üldkoosolekul ja tegelikult peaks kahte kohta veel jõudma, aga ilmselt need tuleb teistele anda käia.
Kuulmiseni kalapäeval

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar