reede, 12. märts 2010

Uus kogemus

Kahjuks eile ei jõudnud taaskord sissekannet tegema, sest külastasin Järvamaa haigla traumapunkti. Lugu algas sellest, et viisime Ambla vallavanemaga koostöö uuele tasandile ehk osalesime paarisvõrkpalliturniiril Aravetel. Käimas olid kolmanda mängu viimased punktid kui peale ilusat blokeeringut maandusin vastase jalale. Alguses tundus asi lihtsalt venitusena ja hakkasime ka järgmist mängu mängima, kuid siis tundus asi kahtlane ja lõpetasime turniiri. Koju jõudes oli asi veel kahtlasem ja suundusingi traumapunkti, kus peale sisemise ilu fotografeerimist (loe röntgen) avastati, et vasaku labajala üks luudest on puhta pooleks. Õnneks otsad olid kohakuti ja operatsiooni vaja polnud, kuid jalg pandi kipsi ja seda 4-5 nädalaks. Päris huvitav kogemus, sest kipsi polegi mul kunagi veel olnud. Asjal on ka omad plussi, sest siis ma ei torma nii palju ringi ja saan rohkem perega koos olla.
Mis eelnenud nädalat puudutab, siis on see samuti olnud põnev. Teisipäeval kutsekooli külastades avanes küll räämane pilt, kuid mitte lootusetu. Omanik lubas ise suurema prahi lähema kuuga likvideerida ja tegelikult on seal ruumi tegutsemiseks päris mitmesugustel ettevõtetel/asutustel.
Vallavalitsusest saatsime volikokku edasi tasakaalus eelarve ja loodame, et sel aastal selliseid kärpeid nagu eelmine aasta teha ei tule.
Mälumängus Säreveres läks meil üle ootuste hästi, sest kuigi meile tundus, et me ei teadnud ikka suurt midagi, siis enamus võistkondi teadsid veel vähem ja me tulime 12 võistkonna seast 5-ndaks.
Kolmapäevane päev oli maraton-koosolek, mis algas hommikul kell 9 ja lõppes õhtul kell 17. Alustasime JOL-i strateegia uuendamisega peale, sest ära on kadunud kõigile ühtselt arusaadav eesmärk ja mõte. Ehk leiame selle.
Kolmapäeva õhtul saime kokku külavanematega kihelkonnapäevade tutvustamiseks. Tundub, et saab asja.
Eile toimus spordinõukogu ja seejärel Karinu külamajas Järva Arengu Partnerite koosolek, kus mind valiti ka selle juhatusse. Enne õhtule minekut toimus ka välk-vallavalitsuse istung, kus asutluse all oli ainult üks punkt. Lume ja jääraja võistlusele loa andmine Jalgsema külas. Pühapäeval see toimumas.
Täna peaksin osalema JAK-i strateegia väljatöötamisel Albu vallas, kuid ootan hoopis, et saaks minna perearstile ja seejärel lähen Paide, et proovida moodsamaid kipsistamise viise.
Nädalavahetus on saanud tänu juhtumile korrektiive. "Tundub", et ei saa osaleda Valgehobusemäe lumelaua võistlusel, samuti jääb ära jalgpalli sõprusmängus osalemine.
Meeldetuletus vahepeal inimestele, et 3. aprill sättige sammud Kultuurimajja, sest taas on võimalik näha väga erinevaid muusika-kollektiive. Nende seas ka superstaari-Kene bänd Mimicry ja Orelipoiss. Avatud on ka üritust tutvustav kodukas kevadrock.blogspot.com
Kaunist talvist kevade jätku

1 kommentaar: