neljapäev, 18. märts 2010

Uued vaba-aja sisustamise võimalused

Täpselt veerand kipsiajastust on möödas. Saab toimetada küll. Pea ja käed õnneks ikka töötavad.
Teisipäeval käisid taas kooliõpilased vallas kohaliku omavalitsuse toimimisega tutvumas. Kahjuks olid eelteadmised suhteliselt kesised, aga ehk sai natuke uusi teadmisi antud ja ehk ka natuke suunata tulevikule mõtlema.
Kolmapäeval kohtusin Järvamaa Spordiliidu juhatuse esimehe Paul Poopuuga, kellega sai natuke arutatud teemal- mida saavad omavalitsused spordi heaks ära teha. Samuti oli küsimuse all, et kuidas omavalitsused oleks paremini kursis spordiliidu tegevustega. Peale selle saime kasutada ca 1000 Järva-Jaani orienteerumise kaarti. Nii et nüüd saab taastada ka selle ala harrastamise meie vallas. Teadaolevalt on Karinul olnud kunagi see väga populaarne ja samuti on palju võistlusi kunagi toimunud Võllastel.
Täna olin koos Maarikaga terve päeva Paides infopäeval, kus anti infot väga vajalikel teemadel. Nimelt päeva esimene pool keskendus perevägivallale, alaealiste ärakasutamisele jne ning teine pool tulekahjude ennetamisele. Kahjuks olid kohal ca pooled vallad ainult. Leidsime igaljuhul, et tahame neil teemadel sel aastal ka meie vallas koolitusi teha ja loodame, et varsti saame ka konkreetseid kuupäevi välja tuua ja teid kutsuda sinna.
Homme on Jaanilille lasteaial 40. sünnipäev ja on plaanis neid sel puhul külastada. Pidi ka näitemängu näha saama :) Lisaks on homme J-Jaani tantsu täis, sest toimub järjekordne maakoolide tantsupäev, kus päeval toimuvad koolitused ning õhtul kell 18.00 toimub kontsert kuhu on kõik oodatud. Kell 19.30 on võimalus näha Väike-Maarja näitetrupi etendust „Ärapõletatud peigmehed” Karinu külamajas. Ehk jõuab sinna ka, eks näis.
Laupäeval osaleme Ambla vallavanemaga Järvamaa grillimise võistlusel, kus meie meeskonna nimi on "Loppekunde" ehk siis muinaskihelkonna nimi, mis olla J-Jaani ja Ambla kihelkondade alal paiknenud. Samal ajal on jalkapoisid Põlvas iga-aastasel turniiril, mis mul seekord siis paraku vahele jääb.
Laupäeva õhtul aga võiks teha ühe põneva õhtu kui teatrikuu viimast etendust võiks vaatama tulla võimalikult palju inimesi. Lavale tuleb Alburahva Teater etendusega „Poiss põleval laevalael”. Tule koos sõbra või perega, aga tule :)
Pühapäeval on kõik pered oodatud viimasele etapile seeriavõistlusest "Üks kõigi, kõik ühe eest". Algus kell 11.00 ja kohaks ikka võimla. Aga peale võistlust ei pea ära minema, sest kell 13.00 on samas algamas ka valla meistrivõistlused lauatennises.
Tuleb vist päris tihe nädalavahetus.
Aga mis pealkirja puutub, siis nüüd tuleb oluline info. Esiteks on halb uudis see, et suusaradade ajamise masin Buran on hetkel katki ja praegu radu ajada ei saa. Kuid head uudised on järgnevad. Kõikidel male- ja kabehuvilistel on ülejärgmisest neljapäevast alates (peale vaheaega)võimalik osaleda lauamängude ringis, mis hakkab toimuma neljapäeviti noortekeskuses kell 16.30 vanameistet Urmas Virvese käe alla. Sinna on oodatud nii noored kui vanad. Hea võimalus taas koos perega ennast arendama tulla.
Teine hea uudis puudutab kõiki, kes on jõusaalis käies puudust tundnud juhendajast. Alates järgmisest nädalast annab oma teadmisi edasi Vootele. Teisipäeviti alates kella 18.00-st on võimalik saada individuaalset nõustamist ning neljapäeviti kell 18.00 hakkavad toimuma rühmatreeningud. Sinna on oodatud samuti kõik. Täna testisid Vootele nõuandeid Kersti ja Margit ning jäid väga rahule. Olete oodatud ennast trimmima. Lauamängude ring on tasuta ning jõusaali treeningud vastavalt võimla hinnakirjale.
Nii, infot on vist juba enam kui küll. Jõudu ja head osalemist kõigile kõiges.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar