neljapäev, 13. mai 2010

Kaks posti päevas

Tänane teine sissekanne siis. Nagu aru saite oli eelmine postitus üleskutse ja loodan, et võtate ka jõudumööda osa. Oma panuse igaljuhul tegin ära.
Täna ilmus ka järkekordne Jaani Teataja, kus lugemist peaks jätkuma, nii et külastage hästivarustatud kauplusi ja ostke endalegi. Lisaks oli täna Maalehes rannavalve artikkel täitsa olemas, kuigi mõned vead olid seal, aga noh ehk annab Uku andeks ja ehk annab J-Jaani alev andeks. Andsin märkused ka ajalehele juba edasi ja ehk netis ilmuvas artiklis on vead parandatud.
Möödund päevadest nii palju, et vallaeelarve oleme tõsise luubi alla võtnud, kuid veel konkreetset vajadust kärpida ei ole. Samuti oleme alustamas ettevalmistusi järgmise aasta eelarveks.
Sel nädalal olen tegelenud ka lepingute muutmisega ja näiteks korrastanud sideteenuste süsteemi. Ehk siis valla mobiilid räägivad üksteisega tasuta.
Teisipäeval ja ka täna olen kõndinud konkreetselt tuvi sõnnikus ehk ühel majal, kus on ka vallakorterid, tuleks katus vahetada ja olen käinud ehitajatega olukorda kaemas. Pole lootusetu olukord.
Eile käisid tublid lasteaia lapsed ja täna kooliõpilased valla peal teeääri ja muid objekte korrastamas. Väga tublid. Ehk on sellel ka kasvatuslik mekk man.
Homme on hommikul kohe laulupeo komisjoni koosolek, seejärel spordiraamatu asjus korra Türile ning taas Paide, et osaleda JAK-i nõukogu koosolekul. Peale seda otse Vargamäele talgutele, kus istutame ka kultuurihiide Jüride-Maride puu.
Siis nagu ikka nädalavahetuse algus- trenn, õhtul ehk Homenjale, laupäeval jalgpall ja muuseumide öö ning pühapäeval Laulukaar.
Ja siis juba esmaspäev käes.
Seniks olge vaprad ja endiselt on ka kommentaarid ja ettepanekud oodatud. Vahepeal juba mõni ikka oli :) Aga heaküll, tore kui loetegi.

1 kommentaar: