esmaspäev, 24. mai 2010

tempo-tempo

Nagu arvati oli, siis reede oligi paras tramburai, kuid igal pool sai käidud. Noortepäev läks korda ja sai seal ka välja öeldud, et mitte ei peaks rääkima igakord, et kuidas võiks teha, vaid igal järgmisel koosolekul peaks kokkuvõtte tegema tulemustest. Kas see või teine vald on mingis osas liigutanud, et noortel läheks paremini ja nad ikka tagasi tuleks koduvalda. Muidu jäämegi rääkima. Eks siis järgmine kord annan ise ka aru.
Väärteomenetluse osas sain ka ikkagi targemaks, vaatamata hilinemisele ja teine, praktiline koolituspäev, on veel ees.
Jalgpalli nädalavahetus läks kenasti, kuigi tulemused küll väga rõõmustavad polnud. See-eest said noored omasugustega mõõtu võtta, pubis oli esimene jalkamelu ja Kasekoplis oli ligi 40 fänni tulnud omasid toetama. Aitäh kõikidele.
Täna käisin Türi kolledžis keskkonnahariduse infopäeval ja seal räägiti ka avastusõppest. Sealt jäi meelde Hiina tarkus- Sa kuuled ja sa unustad, Sa näed ja sa mäletad, Sa teed ja sa mõistad. Ehk läbi isetegemise õpitakse kõige paremini. Lisaks anti ülevaade kolledži tegevusest. Usun, et kolledžiga saab meil olema meeldiv ja järjest tihenev koostöö.
Homme algab päev sellega, et lähen kuulan ka koolis loengut teemal "Mokatubakas ja selle mõjud". Teema ilmselt on asjakohane ja enne suve on seda paslik noortele teadvustada. Seda teemat võiks teadvustada ka lapsevanemad endale.
Homsesse päeva kuuluvad veel ka SOS küla esindajate vastuvõtt ning kultuurinõukoja koosolek.
Kolmapäeval on maakonna vallasekretärid oma koja koosolekut meil pidamas. Võtan nad rõõmsalt vastu ja lendan edasi Türile, kus toimub teine osa koolitusest "Meeskonnatöö ja koostöö".
Neljapäeval on ennelõunane aeg kokkusaamisteta, kuid eks sinna ilmselt veel tekib midagi, sest üks kohtumine sel nädalal peab veel toimuma. Lisaks on neljapäeval ka volikogu istung.
Neljapäeva õhtul võiks ka taas kinno jõuda kui kell 21.00 näidatakse menufilmi "Titaanide kokkupõrge". Piletihind 25 krooni on ilmselt odavaimaid Eestis.
Tuletan meelde veel, et endiselt on oodatud annetused mälestustahvli tegemiseks, millest mõni aeg tagasi sissekande tegin.
Eks nädalalõpust saab veel rääkida, kuid marukiire on seegi tulemas.
Muide. Eelmise nädala moraalinurka on juba loetud ja ka ellu viidud ühte-teist.
Edukat nädalat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar