esmaspäev, 10. mai 2010

Reipalt edasi

Täna väga miskit eredat polegi rääkida. Nädalavahetus läks kiiresti ja toimekalt. Pühapäevane emadepäeva kontsert Paides oli kena ja esinemine tuli hästi välja. Mõned pildid on üleval maavanema blogis. Esmakordselt valiti Järvamaa aasta ema, kus oli üles seatud meie vallast Margit Selge, kuid seekord pälvis tiitli Aile Pent Albu vallast. Palju õnne.
Tänane päev tõi uudise, et ilmselt on Soo tänav truubi kohast suletud terve selle nädala, sest remont ei käi lihtsalt "nipsti".
Täna avasime komisjoniga ka biopuhasti laiendamise riigihanke pakkumised, kuid lõplikest tulemustest on veel vara rääkida. Ehk läheb varsti tööks.
Täna pusisime Marinega ka taas IT-valdkonnas ja üritasime vallavalitsuste registreerida RIHA-sse (Riigi infosüsteemi haldussüsteem) ning peale paaritunnist pusimist saime hakkama. Siinkohal väike nõuanne teistele, et ärge järgige arvuti antud juhiseid vaid helistage infotelefonile ning läheb lobedamalt.
Homme hommik algab väikse fotoshuudiga ehk Maaleht tahab vabatahtlikest rannavalvuritest väikse pildi teha. Eks neljapäeval näeb, mis välja tuleb.
Homme on ka vallavalitsuse istung, kus otsustamist jätkub mitmeks tunniks.
Kolmapäeval teeme väikese koosoleku vallamajas, et analüüsida vallaeelarve esimest nelja kuud ning teha järeldusi ja vajadusel ka korrektiive.
Lisaks on kahe kuu pärast taas valla esindus minemas Kälviä maile ja ses osas saame Tuvega kolmapäeval kokku ning konkretiseerime mineku.
Sel nädalal üldiselt tuleb saada rannavalvega seonduv paika, lisaks tekkis veel üks idee, mille märksõnaks võiks olla "Miljööline Järva-Jaani" ja ka seda tahaks natuke udida.
Täna sai netti üles ka kogu Järva-Jaani kihelkonnapäevade kava ning seda näeb siit. Panen lingi üles ka siia kõrvale, sest see on tegelikult ikka päris oluline sündmus, liiati, et neid päevi peetakse esmakordselt. Nii, et ootame rohket osavõttu kõikidest üritustest.
Hääd suveootust

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar