neljapäev, 25. november 2010

Tuisk ja tuul

Teisipäeval käisin kodanikuühenduste konverentsil. Sain ka natuke sõna sekka öelda, kuid ehk viitsite ettekannetega tutvuda ning ennast kurssi viia, kui juba ei ole seda teinud. Kahjuks tervet konverentsi kohal polnud, sest vahepeal käisin vallavalitsuse istungil, kuid tagasi ei läinud ma mitte ettekannete pärast vaid hoopis järgmisel põhjusel. Nimelt oli Aime Kallandi üks aasta sädeinimeste nominentidest ning sai tunnustatud. Selle on ta väga ära teeninud ning soovin talle ikka edu ja optimistlikku meelt.
Eile käisin koolis oma mälestustest rääkimas. Auditooriumiks oli 6-9. klass. Tutvustasin neile oma eluteed, karjääri ja selle paremaks illustreerimiseks olin kaasa võtnud ka mõned pildid. Noored isegi vist kuulasid ja kuigi keegi peaaegu polnud kuulnud, et mul on blogi, siis usun, et mõni ikka nüüd siia vahel kiikab.
Tänane päev oli üldiselt rahulik. Ka volikogu istung möödus vaidlusteta. Nendel otsustel ma väga ei peatuks, sest sellest on ülevaade alati vallalehes olemas, kuid kui midagi väga olulist, siis annan märku.
Hea meel on Koeru valla üle, kes on lõpuks paika saanud uue vallavanema- Väino Tippi.
Täna õhtul toimus kultuurimajas noorte endi poolt korraldatud moešou, mis läks minumeelest väga korda ning rahvast oli ka küllaltki palju. Olles žürii liige, siis oli väga raske mingeid suuri vahesi teha ning esikolmik mahtuski kolme punkti sisse. Võitjale Jan Kristianile ning tema disainimeeskonnale palju õnne.
Täna õhtul oli veel huvitav kohtumine vallarahvaga. Vabas õhkkonnas peetud kokkusaamine oli värskendav ja kosutav ning sai arutatud valla asju (haldusreform, gümnaasiumi tulevik, mida teha et inimesi siia tuleks jne). Kui on veel inimesi, kes ei soovi vallamajja tulla ja eelistaks vallavanemat muus keskkonnas näha, siis andke märku ja katsume selle aja leida.
Homme osalen kooli konverentsil pealtvaatajana, kuid nagu ma aru saan on sinna kõik oodatud. Kell 11.00, kooli aulas.
Nädalavahetusel on kabe meistrivõistlused noortekas ja korvpalli mudaliiga mäng samuti.
Pühapäeval kell 16.00 toimub traditsiooniline advendiküünalde süütamine kiriku kõrval, kus heal meelel tuld kõigile soovijatele jagan.
Eks nüüd hakkab ka neid jõuluteemalisi üritusi järjest tulema ning aeg lendab kiiresti.
Sel nädalal algasid ka lumetõrjetööd, kuid jah juba ka tehnika on alt vedanud, nii et loodan inimeste mõistvale suhtumisele kui kuskil miski objektiivsetele põhjustel on jäänud õigeaegselt tegemata. Kui aga esineb korduvaid puudujääke, siis andke ikka teada.
Homme õhtul siis kõik kultuurimajja issanda loomaaeda kaema.

2 kommentaari:

  1. Vaadake esmaspäeval 29 november TV 3 "100 sekundit "

    VastaKustuta
  2. Tubli olid Arto ;)

    VastaKustuta