neljapäev, 9. detsember 2010

Noored on tegijad ja muid häid uudiseid

Teisipäeva sisustas kaks koosolekut. 3,5 tundis kestis vallavalitsus ja seda seetõttu, et arutasime läbi eelarve ning muid otsuseid oli veel hulgim. Eelarve on nüüd saadetud komisjonidesse, kus vajadusel tehakse muudatusettepanekud.
JOL-i erakorraline juhatuse koosolek oli ka asjalik ja nii mõnedki asjad said üheskoos selgeks räägitud. Loodetavasti on nüüd eksistentsikriis läbi. Uuest aastast on JOL-i juhatuse esimees Triin ning soovin talle selles edu ja head närvi.
Eile toimus Paides kriisikomisjonide baaskoolitus, kus sain ainult pool päeva osaleda, aga kuna maavalitsuse ajal sain sellega päris palju tegeleda, siis päris võõras selle teemaga pole.
Kohtumine IRMA (Ida-Regionaalne Maanteeamet) esindajatega oli ka asjalik ning edasiviiv. Kuigi esialgse plaan oli meil kahasse teha Karinu kergliiklustee projekteerimine, siis kuna neil on omad tingimused ses osas (liiklustihedus jne), siis esialgu alustame samuti olulise lõigu projekteerimisega, milleks on Koeru tee kuni Tamme farmini. Eks näis kui kiirelt see protsess käib, kuid algus on tehtud.
Türil toimunud noorteaasta lõpuüritus oli meeldiv, sest meie noored (Raimo Agan, Henrik Terras, Uku Pilv, Margit Pokrovski) võitsid ära noortele mõeldud osalusmängu "Mosaiik"
Oma ettekandega foorumil sain hakkama ning ehk on seda varsti võimalik ka näha.
Õhtu lõpetas auhinnatseremoonia, kus "Aasta Noortesõbralik isik" tiitli pälvis Andrus Kopliste. Palju õnne veelkord ja edu. Samas kategoorias oli kandidaadiks ka Ülle Vaas, kes samuti seda tiitlit vääriks. "Noore vabatahtliku noore" kategoorias oli nominendiks Uku ning ühena kahest "Noortesõbralikust vallast" oli esitatud Järva-Jaani. Rohkem infot saab siit.
Tänane päev tõi hea uudise CO2 kvoodi müügi kohta. Nimelt on riigikogulane Tõnis Kõiv infole lähedal ning andis teada, et Järva-Jaani kultuurimaja on ka nüüd toetuse saajate nimekirjas. Eesmärk on renoveerida küttesüsteem ja ventilatsioon. Eks näis kui lihtsalt see protsess käib.
Tänase päeva teine märksõna on muidugi Monika ehk siis tuisk ja torm, mis öösel peaks veel tuure juurde saama. Loodetavasti see meie vallas suuri pahandusi ei tee.
Homne päev on töises mõttes rahulik. Aastalõpuüritusi on aga järjest toimumas ja nii toimubki päevakeskuses töötute programmi aastalõpuüritus.
Õhtul on meil Jüride-Maridega esinemine, laupäeval on Nabaratooriumi üritus, kus ka esineme ning pühapäev on püha päev, kus seekord suurt midagi ette näha pole.
Joon nüüd teed edasi ja katsun peletada pisikuid.
Olge terved ja ärge tuisu sisse ära eksige.

1 kommentaar: