reede, 17. detsember 2010

Otsad vaikselt koomale

Selle aasta lõpp on lähedal ning järjest toimuvad aastalõpu ning jõuluüritused. Aeg on aasta otsad kokku tõmmata ning seada sihid uued. Eks seda teevad ilmselt paljud. Loen hetkel Peep Vainu raamatut "Kõige tähtsam küsimus" ning soovitan seda neile, kellel sihtide seadmisega raskusi. See aitab ilmselt.
Teisipäeval raadios toimus saate Sireen lindistus, mis eetrisse läks täna. Teemaks oli Monika ja tema ulakused.
Seejärel toimus JAK-i käsitööõhtu, kus kõik saime endale kruusi maalida. Kirjutasin omaomale peale moto "Tehtud mõeldud".
Mälumäng läkski paremini kui eelmisel korral. Nimelt jäime jagama 3-4. kohta, mis on minumeelest väga hea tulemus ning Järvamaa küsimuste arvestuses hoiame Dracula järel hetkel koguni teist kohta.
Eilne kohtumine Helir-Valdor Seederiga oli kuidas nüüd öelda- tavaline. Külade meetmete osas saime teada, et finantseerimine ei lähe paremaks eriti, kuid põllumeeste toetuste jagamised ehk lähevad peagi natuke vabamaks ning piiranguid võetakse vähemaks. Sips sai ka teistel teemadel peatutud, kuid ei miskit põrutavat. Meeldiv kohtumine üldiselt ja ühel ministril taas Järva-Jaanist parem pilt ees.
Tänane päev läks sõiduselt. Käisime Raidiga Läänemaa kolleegidega kohtumas ning nõu pidamas keskhariduse andmise suhtes. Leidsime, et mured on samad ning koostöökohti on küll. Tegutseme sel rindel aktiivselt edasi.
Täna väga pikalt ei kirjuta, sest käed surisevad. Tegin lumefreesiga kolm tundi kossukal tööd ning nüüd on sealt suur lumi ära ja ehk lõpuks saab varsti ka vee peale lasta. Vaja veel korra labidatega õrnalt üle käia ja peakski juba saama. Nii, et kel aega üle siis võib homme lükkama minna.
Endal homme mul aega pole, sest kell 10 on teedelükkamise koosolek, millele järgneb kell 12.30 JOLi üldkogu Koigis, millele järgneb JOLi esimehe ja maavanema vastuvõtt, millele järgneb J-Jaani eakate jõulupidu, millele järgneb tantsuproov, sest järgneb esinemine Koeru jõulupeol.
Lisaks esineme laupäeval taas Arukülas. Pühapäeval toimub Karinul käsitöölaat, mis eelmisel nädalal ära jäi ning külamaja jõulupidu siis samuti.
Täna üritas Andreas suusaradu ka ajada, kuid lõpuni vist ei jõudnud, sest masin andis otsad. 7 ringi sai tehtud, kuid kas see on piisav ei tea.
Aga igaljuhul katsuge talve ikka nautida ka, mine tea millal jälle tuleb (kindlasti nüüd iga talv selline).
Kõike kaunist

1 kommentaar:

  1. Mis siis vanemate inimeste käed peavad tegema, kellele selline tegevus on tööks? Olematu tehnikaga peavad nad kõik tööd ära tegema. Nende töökohale raha ju ei jagu, et osta korralikke töövahendeid.

    VastaKustuta