reede, 9. september 2011

201.

Tänane sissekanne ehk eilne tuleb hilinemisega, sest kustusin eile koos kutiga ära ja nii jäigi kanne tegemata, puhtfüüsilistel põhjustel.
Aga nädal on olnud kiire. Teisipäeval osalesime Paides hariduse infopäeval, kus räägiti hariduse kvaliteedist, strateegilisest juhtimisest jne. Natuke sai targemaks küll. Kahjuks lõpuni ei saanud olla, sest vallavalitsus tuli peale. Aga vaadates kuidas nüüd riik surub KOV-e sellega nagu peaks meie vastutama õpetajate palga tõusu eest, siis tekib nõutu meel küll. See on väga alatu võte reformi läbiviimiseks ja kahju kui selline asi läbi läheb. Eks näis mis saab, kuid niisama võitluseta alla ei saa anda.
Kolmapäeval toimunud JOL-i juhatuses vaadati läbi ühiste kavatsuste leping, arutati uue aasta eelarvet, räägiti talimängudest ning arenduskeskuse tulevikust. Üldiselt oli kõik info korras ja midagi konkreetset ei pidanud veel otsustama.
Eile käisin notaris enampakkumisega ostetud korteri tehingut lõpuni viimas ja sellega on korras nüüd.
Lisaks osalesin vee-ja kanalisatsiooni koosolekul. Tööd on graafikus ja pindamistööd hakkavad ka järgmisel nädalal peale. Pärna tänaval on eeltöö juba tehtud.
Lasteaias paistab ka kõik korras olevat ja avamiseks valmis.
Täna on rahulik päev ja nädalavahetusel plaanis väike matk ette võtta Lõuna-Eestisse. Pühapäeval jalgpall ja siis ongi juba uus nädal uute tegudega. Esmaspäeva peal on hetkel neli koosolekut.
Eile käisin kinos ka ja pole ammu vist nii palju rahvast kinos näinud. Üle 150 pileti müüdi ja loodetavasti jäid kõik Autod 2-ga rahule. Kuigi esimene oli ikka parem.
Kaunist nädalavahetust

1 kommentaar:

  1. _"sest kustusin eile koos kutiga ära"_
    irvv...

    VastaKustuta