esmaspäev, 5. september 2011

Krutime temput

Eelmise nädala lõpp oli taas sportlik. Laupäeval toimunud rattakrossist võttis küll osa ainult 10 võistlejat, kuid siiski oli rõõm näha, et mõni perekond võtab asja tõsiselt. Noori võistlejaid oli ergutama tulnud ka vanaemad. Aitäh Teedule raja ettevalmistamise eest, Kallele ka. Tulemused valla lehes.
Peale võistlust läksime noorte jalgpalluritega Tallinnasse Viasati turniirile, kus saime nelja võistkonna seas kolmanda koha. Üritusest oli ka väike klipp TV3-s, kus intervjuud sai Kaspar anda. Uudise algus videos alates 11.25
Eile meil endil tuli Rakvere Tarvas II käest vastu võtta 1-4 kaotus. Kiitus siinkohal Evelile ja Tanelile, kes olid kaasa elama tulnud.
Täna pidasime selle sügise esimese töökoosoleku maha ja hakkame aga tempot peale kruvima. Homme läheme haridusteemalisele infopäevale ja seejärel vallavalitsus, mille päevakord on päris pikk. Teiste teemade hulgas on ka Järvamaa arengustrateegia ning JOL-i strateegia eelnõu arutelu. Ise lugedes Järvamaa strateegiat ikka mitmed küsimused tekkisid. Näiteks oli seal fikseeritud, et võiks olla 2-5 omavalitsust ja 2-3 gümnaasiumi. Kas arv on sisust tähtsam? Tegelikult võib ju ka arv samaks jääda, aga tuleb tugevdada ja tööd teha selle nimel, et meil ei jääks rahvast vähemaks ja seetõttu tuleb midagi kokku koondada. Endiselt tegeletakse tagajärgede likvideerimise, mitte põhjustega.
Kolmapäeval on JOL-i juhatus ning neljapäeval taas vaja notaritehinguid tegema minna. Kolmapäevaste Karinu koosolekutega alustaks järgmisest kuust.
Lasteaia pidulik avamine toimub 16. septembril kell 13.00. Selleks ajaks peaks ka ehitussodi läind olema ja lasteaed kaunis. Loomulikult jääb tulevikuks ka töid, nagu näiteks uue asfaldi panek maja ümber, kuid korraga kahjuks päris kõike ei saanud.
Teatan veel, et 17-ndal septembril toimub keskväljaku muruplatsil Kirbuturg, kuhu on kõik oodatud oma asju müüma, vahetama, ära andma. Nimelt on paljudel lastevanematel jäänud riideid üle ja pole midagi peale hakata nendega, kuid samas teistel jälle vaja. Sealt idee. Lisaks muud kodus seisma jäänud asju: mööblit, tööriistu jne, mida ehk kellelgi vaja läheb. Tule laota murule laiali, pane sümboolne hind külge ning tee kaupa. Algab see kell 10.00 ja kestab 14.00-ni. Väga halva ilma korral toimub kultuurimajas. Ette registreerumist vaja pole, tule oma kraamiga lihtsalt kohale.
Aga egas midagi, hakkan nüüd vallalehte veel artikleid kirjutama. Seniks kuulmiseni. Muide täna oli lugejaid taas üle 100 nagu enne suvegi ehk tundub, et tööloodus ärkab taas ellu.
Eks varsti kirjutan midagi põrutavat ka, nii et tasub liinil olla.

3 kommentaari:

  1. Rakvere mäng kriibib veidi hinge, sest on olemas teatud % inimesi kes ei austa teisi fänne, mõnitavad ja saadavad vastas fänne ja ka mängijaid ilusatesse roosilistesse kohtatesse j.n.e. Arto oli ka neil kogu aeg hammaste vahel..
    Kahju oli vaadata ja kuulda,et nendega ühinesid ka oma mängijad kes olid pingil(rakvere omad)aga mind juba nii lihtsalt ei murra.Peame olema lihtsalt tugevamad,sest kohtunik kisub ka tugevamate poolele tavaliselt.
    Tanel

    VastaKustuta
  2. Kirbuturg väga hea mõte !

    VastaKustuta
  3. Mõte tuli Tanelil ja Triinul. Kiidusõnad neile.

    VastaKustuta