esmaspäev, 2. jaanuar 2012

Edukat uut!!!

Head inimesed! Soovin teile kõigile kaunist aastat ja et soovid täituksid ning eesmärgid saaksid saavutatud.
Enne kui uue aasta tegemistega peale hakkame, siis lõpetame vana aasta kõigepealt ära. Esiteks fotokonkursist. Segaste asjaolude kokkulangemise tõttu juhtus kogemata nii, et võidutöö autor pole see, kes eelmises sissekandes sai nimetatud. Tegelikult on võidutöö autor noor fotograaf Kristi Tüvi. Palju õnne talle ja siirad vabandused veelkord. Tööde autoritega on suheldud ning kõik saab korda, aga natuke kehvasti kukkus see välja küll.
Volikogu istung läks ilma suuremate lahkarvamusteta. Kalmistute kasutamise eeskiri sai teisel lugemisel vastu võetud. Eelarve esimene lugemine katkestati, sest mitmed numbrid vajavad veel täpsustamist, sealhulgas riigipoolsed eraldised, üleminev jääk ja mitmed kuluartiklid tahavad veel läbiarutamist. Üks neist on ka palgakorraldus, mida sel korral veel ei kinnitatud. Muude teemadena kinnitati maamaks praegusel kujul. Erinevad sotsiaaltoetused ümardati täisarvuks ja seda ülespoole. Peale volikogu istungit külastas meid ka näärivana ja äraeksinud jõuluvana.
Reedene aastalõpupidu oli uhke. Saal oli rahvast täis ning üllatused vägevad. Nii head mustkunsti, mis oli rikastatud mahlaka huumoriga, pole vist siinmail küll nähtud. Tantsutrupp millegi väga erilisega silma ei paistnud, kuid kaunilt tantsiti ning rahvale oli silmailu küll. Viimane üllatus oli Birgit Õigemeel koos Märten Männikuga ning nende esinemine läks väga paljudele hinge. Väga mõnus oli. Bänd oli ka muidugi hea.
Aastavahetus oli rahulik. Kohalikud noored mehed tegid alevi selleks õhtuks küünaldega ilusaks. Väga kena ettevõtmine. Kahjuks ise sain sellest osa ainult piltide pealt, sest keskööks kõik enam ei põlenud.
Tänane päev algas vallamajas muidugi uusaastaõnnitlustega. Seejärel koosolekuga edasi. Käisin ka all-asutustes head uut soovimas ning viisin kingiks valla kalendrid. Kuulsin, et neid olla juba mõned ka ostetud Teele poest. Kui sisu nähtaks, siis muidugi vist läheks paremini. Minge uudistama.
Homne päev algab meenutusega, et 92 aastat tagasi vaikisid relvad ja vabadussõda sai läbi. Nende meeste auks süütame homme kell 10.00 ausambal küünlad ja lipud pange ka ikka lehvima.
Kolmapäeval toimub Karinu koosolek ning pealelõunal on kohtumine haridus- ja teadusministeeriumi asekantsleriga Paides. Eks näis kas tahab rohkem meid kuulata või tullakse meile mingi sõnumiga. Meie, see tähendas omavalitsusjuhte.
Neljapäeval rahulik päev esialgu ning reedel juba natuke tegusam, kuid sellest juba neljapäevases sissekandes. Reedest võib nii palju küll rääkida, et meie noored lähevad R-Allikule sealsetele talimängudele ning kes ka soovivad osa saada, siis ühenduge Anni Kasemägiga. Reede õhtu on ka see päev kui toimub traditsiooniline kuuskede põletamine kultuurimaja vastas kell 17.00. Tooge kuused kokku.
Egas midagi, paneme selleaastase elulototroni käima ja hakkame palle loosima, piltlikult. Häid tegusid teile aastasse ja ikka positiivselt edasi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar