esmaspäev, 23. jaanuar 2012

Talverõõmud

Reedel toimunud kultuuri-, spordi- ja noorsootööpreemiate üritus Albus läks kenasti. Kava oli ilus ja sujus kenasti. Kultuuripärli preemia pälvis Leonhard Soom, kes on mitmete tuntud spordipärlite lihvija olnud. Väärt mees igaljuhul ning jõudu-jaksu edaspidiseks. Ülejäänud preemiate kohta saate infot SIIT.
Laupäev oli rahulik, kuid väikse nüansiga. Nimelt läksin ühe sõbraga kaasa järve äärde, et aidata tal auk jäässe raiuda, et ta saaks endale harjumuspärase talisupluse ära teha. Olles ise ka kunagi ammu sellega väikest-viisi tegelenud, siis ei pidanud ma vastu ja käisin ka jääaugus ära. Facebookis sai väike pilt ka üles pandud ja sealsetest kommentaaridest sain teada, et Karinul ka selle ala fänn täitsa olemas, nii et kel julgust ja isu, siis proovige ka, päris mõnus on tegelikult (pärast).
Eile toimus võimlas teine meeskondlik mitmevõistlus ja ka sel korral võitsid jalgpallurid. Ise mõtlesin esialgu üldse kõrvale jääda ja korraldajana esineda, kuid korvpallimeeskond ei saanud kõiki mehi kokku ja nii läksin neile hoopis appi. Nagu eelmisel aastal, siis ka sel aastal sai just korvpall määravaks, kus lisa-ajal said jalgpallurid jagu võrkpalluritest ning said sellega hädavajaliku alavõidu. Kolmas ja neljas koht jäid jagamisele korvpalli meeskonna ja jõusaali meeste vahel. Igaljuhul väga pingelised ja tasavägised lahingud olid ja kindlasti toimub see ka järgmisel aastal. Siia juurde ka pilt võistlejatest, kuigi jah mõned olid selleks hetkeks juba lahkunud. Igaljuhul tänud kõigile, kes osa võtsid ning tänud ka neile pealtvaatajatele, kes ei pidanud paljuks kohale tulla ning osa võtta ka vahevõistlustest.
Eile õhtu oli ka mõnus projektikirjutamisõhtu ning loodetavasti saan varsti headest uudistest teid teavitada, kuid ei hakka enne hõiskama kui asi kindlamaid jooni võtab. Ühe vihje võib anda ning see seondub selle pressiteatega. Tänane päev möödus ka osaliselt projekti tähe all ning erinevate asjade organiseerimise tähe all. Homme õhtul saame Järvamaa talimängude osas kokku, et arutada valla esindamist seal. Kes tunneb ja tahab kaasa lüüa, aga ma pole kutsunud, siis kell 19.00 olete oodatud vallamajja.
Suusatamise osas võib homme juhtuda see, et järve ääres saab taas valgus sisse lülitatud ning seal on ka väike ring tallatud selle tarbeks ja loodetavasti jõuame ka võimla juures raja korda teha.
Ka liuväli ootab tegemist. Lumi on kossukalt ära lükatud, nüüd vaid vaja ported panna, kuid hetkel väikse ajaressursi puudus. Loodetavasti selle nädala lõpuks esimene kiht jääd ikka olemas.
Homme muidu toimumas ka järjekordne vallavalitsuse istung ning arutame ka laekunud avaldusi arendus- ja rekreatsiooninõuniku koha peale. Kokku laekus 8 avaldust, nii et valikut ja nuputamist on küll.
Kolmapäeval lähen Aravetele ning kaeme spordi tegelinskitega olukorda, mis ootab meid ees Järva talimängudel. Praeguse seisuga peaks osad korvpallilahingud ka meie võimlas toimuma, kuid see oleneb osavõtjate arvust.
Neljapäeval on volikogu päev ning päevakord on maruõhuke sel korral, kuid ega volikogu istungidki vennad ole.
Aga egas midagi, nautige talverõõme kuni neid jagub ja loodetavasti saame neid peagi rohkem ka kohapeal pakkuda.
Kui aega rohkem on, siis võite seda artiklit lugeda, ühtib paljuski minu mõtetega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar