teisipäev, 3. aprill 2012

Kevad on ....

Tundub, et mõneks ajaks on kevad läbi ja taas saab talverõõme nautida. Neile, kes suvekummid alla on jätnud, see muidugi rõõmu ei tee ja täna J-Jaaniski paar kõksu olnud. Sõitke ikka vastavalt ilmaoludele ning oskustele.
Reedesse tagasi minnes, siis niipalju, et Karinu klaasikojast saimegi suured seadmed välja. ERR oli ka kohal ja sel nädala pidavat sellest ka väike nupp kuskil olema. Juttu siis Ants Leinbergi tegevuse jäädvustamisest tulevastele põlvedele. Poleks uskunudki, et klaasisulatusahi nii rasketest kividest tehtud on. Ühe mehega mõnda kivi polnduki võimalik liigutada. Tekkis küsimus, et kuidas need ahjud üldse ehitatud on. Võimas igaljuhul.
Õhtul sai ka Järva-Jaani vabatahtlike pritsumeeste 10. aastapäevast osa võetud. Seda kajastati suisa kahes telekanalis ning kes maha magasid uudised, siis SIIN ja SIIN on need järelvaadatavad. Palju õnne veelkord meestele/naisele ja siit väike üleskutse ka, et kes samuti tunnevad, et tahavad kogukonna eest hea seista. Võtke Tuvega ühendust ning liituge vabatahtlikega.
Laupäeva märksõna oli Kevadrock ning see läks ka päris korda. Üle paarisaja inimese oli kohal ning muusikat mitmele maitsele. Enim publikut meelitas lava ette Robinsonid. Pildimaterjali näeb SIIT ja SIIT. Üritusest valmib ka DVD ning seda saab bändide käest peagi laenutada, sest iga bänd saab ühe eksemplari endale.
Laupäeva õhtul alanud 24 tunnine tsükkel oli selline aeg kui tegin läbi kõik oma kolm põhihobi, sest pühapäeval jätkasin hommikul jalgpalliga (saime Imavere käest pähe) ning õhtupoolikul oli veel tantsuproov ka.
Pühapäeval käisid siis meie loodustargad finaalvõistlusel ning vihjet tulemuse osas anda ei tahaks, kuid Norra brožüürid olid neil saate lõpuks käes küll :) Aitäh Marko, Arlo ja Meelis, Järva-Jaani on uhke teie saavutuse üle.
Täna arutasime vallas natuke haridusteemat ning jätkame naabervaldade juhtidega seda homme. Eelmisest nädalast on nimelt see uudis, et Koeru vald nimetas oma inimesed töörühma, mis tegeleb siia piirkonda ühise kooli loomise ideega. Loodetavasti on sellest ikka niipalju kasu, et suudame säilitada piirkonnas gümnaasiumihariduse andmise, kuid lõpliku sõna võib ikka riik öelda. Võitleme.
Kolmapäeval on JOL-i juhatuse eestseisus ning Karinu kandi koosolek.
Eelmise nädala seminari taustal oleme aktiivselt täiendamas ja uuendamas ka ametlikku valla kodulehekülge www.jjaani.ee ning kui kellelgi on häid mõtteid, mida veel paremaks teha, siis võib julgelt teada anda.
Aga kaunist ülesvõtte nädalat ning nautige talve. Hea kui kevad mitu korda tuleb, topelt rõõm kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar