teisipäev, 9. aprill 2013

Jäine kevad

Kevad peaks ammu käes olema, kuid nagu kuskil tabavalt oli märgitud, siis käes on umbes 71. veebruar.
Reedesest JOL-i üldkogust on kokkuvõte SIIN. Tähelepanuväärne on see, et Järva Teataja peauudis kajastab JOL-i esimehe tasu, mida on makstud niikaua kui mina mäletan ning varem oli see paar korda suuremgi, kuid maakonna arengut puudutavat ei mainita (Järvamaa Spordiarengukava). Esimehe tasu puhul oli tegemist lihtsalt iga-aastase formaalsusega, kuid eks raha huvitab ikka inimesi rohkem.

Laupäev oli emotsionaalselt keeruline. Ennelõunal oli dr Lembit Kuhlbergi ärasaatmine. Usun, et kõik tundsid seda sära, mida Lembit meile ülevalt sel päeval kiirgas. Anti vihje, et ma võiks ka temale mõned sõnad pühendada, kuid tundsin, et see mees oli nii palju minust suurem ja ikkagi ei teinud seda.

Järva-Jaani Kevadrock läks hästi. Rahvast oli pea kakssada ning publikut jätkus algusest lõpuni. Positiivselt üllatasid noored Roland Dyphuse noormehed ja arvan, et mitte ainult mind. Lisaks ilmestas Kevadrocki see, et AKG laulja tegi abieluettepaneku ning see sai ka positiivse vastuse. Pilte näeb JT.ee-st ning Mart Piiroja jäärdvustused on SIIN . Järgmisel aastal siis taas ja kutsun noori julgelt bändi tegema. Seal pole midagi keerulist. Natuke tahtmist ja ongi olemas. Tänud kõikidele abimeestele/naistele.

Pühapäev möödus jalgpalli tähe all kui mängisime hooajaeelse viimase treeningkohtumise Paide Linnameeskonnaga. Kuigi arvasime, et tuleb korralik õppetund, siis läks teisiti. Suutsime kaotatud avapoolaja järel ennast kokku võtta ning võitsime 3-2. Meie väravad Taavilt, Jannolt ja Siim Pediusilt.

Täna oli suhteliselt rahulik päev. Positiivne uudis on see, et sügisest alustame koostööd Eesti Kontserdiga ning Järva-Jaanis hakkab veelgi rohkem kultuuri olema.
Ahjaa, kultuuriga tuleb meelde, et meie noored tantsijad said Koolitantsu festivalil kolme parema hulka, mis on ikka väga kõva sõna. Raudteejaama Swing on ikka hää tants ka muidugi. Palju õnne veelkord noortele ja Üllele.

Homme saame kokku Järvamaa noortepäeva toimkonnaga ning pealelõunal on vallavalitsuse istung. Õhtul on Järva Kilva viimane osavõistlus Aravetel. Loodame, et läheb hästi. Tegelt see on kindel, sest uute teadmist saamine on ka väga hea.

Kolmapäev algab JOL-i eestseisusega ning samal päeval on elektrilevi infopäev ka. Ehk saame teada kuidas arveid kuidagi väiksemana hoida, sest praegused arved on küll suuremad kui oodata võis. Neljapäeval on ilmselt Järvamaa Spordiliidu juhatus ning õhtul siis esimene liigamäng.

Reedel praegu töökalendris märke pole, kuid õhtul on kultuurimajas noorte korraldatud Muusikaõhtu, mida tasub ka kuulama minna.

Muudel teemadel rääkides, siis on positiivne see, et sain reedel kokku kutsekooli hoone omanikuga ning sain teada, et majja hakkab elu sisse tulema. Plaan on sinna osaliselt tootmist tuua ning kasutada ka laona. Ehk siis taas saab üks vana hoone otstarbe, mida on oodatud juba aastaid. Andis lootust, et sellega võivad tulla ka mõned töökohad. Elame-näeme.

Sellise hea uudisega olekski paslik soovida teile ka ilusat ning tegusat nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar