esmaspäev, 30. november 2009

Advendiaeg käes

Eile hommikul olime Üllega juba kell 10 kultuurimaja juures, et võtta peale natuke võistlusatribuutikat ja sättisime võimla poole. Kella 11-ks oli kohal kolm võistkonda ja nendega viisime läbi lõbusa ja sportliku võistluse, kus oli vaja nii nupukust, kiirust, osavust kui ka head koostööd ehk "1 kõigi ja kõik ühe eest". Võitis noorte võistkond "Võistkond perekond niikuistahad", teiseks tuli eelmise korra võitja "BIP" ja kolmandale kohale tuli "3T". Aga võit polnud oluline, vaid see, et sai koos lõbusalt aega veeta. Nii et sõpruskonnad, perekonnad, kes pole veel jõudnud, siis tehke seda järgmine kord kindlasti. Jaanuari alguses on plaanis uus etapp, hoidke silmad lahti.
Kella neljaks oli kuuse alla kogunenud üle saja inimese, et üheskoos süüdata adnvendituli. Kahjuks oli kirikuõpetaja haigestunud, kuid Silva tuli ka ürituse
juhtimisega väga hästi toime. Teemakohaseid laule laulis J-Jaani segakoor ja eriti vahva etendusega said hakkama lasteaia lapsed, kes näitasid ette, mida tegelikult jõulud tähendavad. Soovin siinkohal ka mittekohalolnuile rahulikku advendiaega ja leidke ikka aega oma lähedaste jaoks, sest nemad on kõige olulisemad.(Foto: Andrus Eesmaa)
Täna algas päev tavapärase esmaspäevase nõupidamisega. Seejärel olid jooksvad töised asjatoimetused ja kell 12.00 oli meid külastamas EAS-i esindaja, kes käis võimla põrandat pildistamas. Nimelt oleme me hasartmängu regionaalsete investeeringute programmist saamas toetust, et võimlale ehitada uus põrand, mis kohati tahab juba päris läbi vajuda, sest alumised talad on väga mädad. Peale seda läksime Paidesse, kus kõigepealt külastasime pankasid, et tõestada minu allkirja ja seejärel kell 2 oli väga pidulik sündmus Maavalitsuses. Nimelt oli täna viimane tööpäev legendaarsel paaripanijal Marika Martinil. Tegemist on väga väga toreda inimesega, kes alati on siiras ja kellelt on palju õppida. Edu Sulle Marika!
Kell 5 saime taas kokku noorteklubi juhatusega ja panime paika edasised plaanid ning arutasime, et mis täpsemalt saab edasi. Eks seda kuulete varsti noorte endi käest.
Homne päev toob kaasa kohtumise JOL-i tegevdirektoriga, kultuurimaja rahvaga ning kell 1 toimub ka haridus- ja kultuurikomisjoni koosolek. Lisaks peaks jõudma edasi ka eelarve menetlemisega. Igav juba ei hakka.
Lisasin paremasse serva ka väikese küsimuse. See puudutab aastavahetust ja seda kas korraldada valla poolt ilutulestik sel aastal. Ehk saab ka mõned ettevõtted siiski toetama. Teatavasti eelmisel aastal valla poolset ilutuld ei näinud, kuid siit-sealt on kostnud, et võiks ikka olla. Mida arvad Sina?
Kena nädala jätku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar