neljapäev, 26. august 2010

Miljon rahvast oli kohal

Olgu, olgu. Pealkirjas natuke liialdasin, kuid võin julgelt väita, et nii palju rahvast pole Järva-Jaani alev ammu näinud kui seda oli täna lõunal. Järjekord Grossi poe ukse taha tekkis juba 11-st ja kuigi avati kell 12, siis järjekord kestis vähemalt kolmeni. Järva Teataja kodukal ka mõned pildid avamisest. Igaljuhul tänuväärt ettevõtmine ja loodetavasti toob see meile ainult rahvast juurde ja teised poed ei pea seetõttu oma uksi sulgema hakkama. Täna Järva Teatajas ilmunud artiklis jäi arusaamatuks, et miks peaks vald olema vastu kui sellised ettevõtjad meile tegutsema tahavad tulla, kuid eks kõigil ole oma vaatenurk.
Eelnevast nädalast rääkides, siis teisipäevasel vallavalitsuse istungil sai teiste otsuste seas vastu võetud ka reservfondist raha eraldamine. Teatavasti laastas kaks nädalat järjest meie kandis maru. Karinu viljakuivati õnnetuse osas oleme osaühingule abi pakkunud ning natuke saame ka aidata. Reservfondist aga toetasime Väike-Maarja kiriku taastamist 10000 krooniga. Summa pole teab mis suur, kuid kui üle Eesti kõik omavalitsused sellise panuse teeksid, siis olekski vajaminev 2 miljonit koos.
Teisipäeval toimus ka Kase 6 maja olukorra lahendamiseks koosolek, kus olid kohal ka Avotermi mehed. Nüüd on "pall" paariks nädalaks majaelanike käes ja kui mingit märki ja soovi võlgade likvideerimiseks ei tule, siis lootust sooja saada on väike.
Eilne päev oli konkreetsete kohtumisteta, kuid on tunda et sügis on saabumas, sest järjest rohkem teemasid tuleb peale. Hooaeg on algamas.
Homme peaks ka suhteliselt rahulikult töine päev tulema, kuid kas see nii ka on, seda ei tea.
Laupäeval siis on alev taas siginat-saginat täis, sest "Ehitatud Eestis" üritus seal toimumas. 10.00-12.00 masinate uudistamine, seejärel rongkäik, 13.00-st alates on Vanatehnika Varjupaigas igasuguseid põnevaid üritusi plaanis ning õhtul on simman, kus esinemas meile juba tuttav Iiukala bänd. Muhedad mehed Hiiumaalt. Tasub kohale minna. Veel esinevad kohalikud kollektiivid.
Laupäeval on kõik spordihuvilised oodatud ka Kasekoplisse kell 12. Tahame üheskoos fännidega alistada kaugelt külla sõitva Valga FC Warrior II. Pealtvaatajate vahel läheb loosi ka 4 piletit õhtusele simmanile.
Pühapäev on seekord puhkepäev, vist.
Ja siis juba uus nädal, mil algab kool ja toimub veel hulk muid tähtsaid asju, kuid sellest juba esmaspäeval.
Kaunist nädalalõppu

2 kommentaari:

  1. Kas valla nädala eelinfosse ka värsket infot tuleb ?

    VastaKustuta
  2. Tuleb küll. Vahepeal oli infot nõnda vähe, kuid nüüd lükkame purjed taas üles.

    VastaKustuta