reede, 24. jaanuar 2014

Analüüsimiseks

Päevane sissekanne.
Tõmbekeskuste teema on kuumaks läinud. ETV-s oli kolmapäeval sellest uudis.  kus ka intervjuu andsin. Haldusreformi ajaveebis diskuteerin Sulev Valneriga kommentaaride all. Võite kaasa mõtelda, sest vastuseta küsimusi on palju.

Kolmapäeval oli JOL-i juhatus.

Vallavalitsusest edasi läinud volikogu eelnõudega saab tutvuda peagi SIIN. Välja võiks tuua, et soovime tõsta nii ranitsatoetust kui sünnitoetust, sest väärtustame peresid. Lisaks on eelnõude hulgas laenu võtmine Karinu projekti jaoks, üüripiirmäärad, eelarve, vallavanema palk ja puhkus. Hoidke silm peal.

2013 rahvastiku kaarte pole veel jõudnud teha, kuid liikumine omavalitsuste vahel on selline nagu kõrvalolevas tabelis näha võib. Suurim tõmme on siiski Tallinn ja Soome, mis kahepeale võttis meilt 43 inimest. Usun, et sel aastal sellist pauku ei tule.

Homme mingem Tammsaare rahvamatkale ning pühapäeval on võimla meie sportlasi täis.

Ilusat nädalavahetust.


2 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta