reede, 25. august 2017

Tempokas aeg

Tere taas
Alustame siis kiire sissekandega. Natuke valimistest, siis toimunud sündmustest ja siis ettepoole vaade.

Valimised tulevad aina lähemale ning iga päev kuuleb huvitavaid kõlakaid. Ei julge neid välja tuua, sest iga päev need muutuvad ka. Igaljuhul valimisliidu Järva valla heaks dokumendid on saadetud ning ametlik algus ka tehtud. Tegime siin hiljuti ka kaunimad pildid ning tegin oma FB rekordi, kui ühel pildil vajutas pöidla nuppu üle 350 inimese. Kui nüüd igal ühel on kolm sõpra ka, kellele nad head nõu võiks anda, siis võiks julgelt valimistele vastu minna. Kui nüüd reaalsusesse tagasi minna, siis paljud sõbrad on kaugemalt kui Järva vallast ja mõnus valimismöll on kohe algamas või noh, on juba alanud. Hetkel käib luuramine alles.

Eelmisel nädalal toimunud II Filmilindifestival oli vägev. Ilmaga vedas, sest püsis soe ning vaikne ilm terve õhtu. Programmis olnud filmid läksid täismajadele ja rohkemgi veel. Kokkuvõtet ja pilte näeb SIIT. Siiralt loodan, et festival saab nüüd traditsiooniks ning augusti kolmas laupäev saab olema JJFLF päev. Aga seda näitab siis aeg, kuid lootust on. Kuna see on nii nišiüritus, siis see väga suuremaks ei saagi paisuda ja idee, et üritus ongi piiratud arv piletitega, pole üldse paha mõte. Ise nautisin melu, mängisin pinksi ja vestlesin toredate inimestega. Suur kiitus Kristel Lipandile, kes koos Kino Sõpruse rahvaga möllu eest vedas ja tugitaladele Vellole ja Tuvele, kelleta seda sündmust meil ei eksisteeriks. Ootame järgmist korda juba.

Kasekas toimunud jalgpallimatš oli seekord ühepoolne kui võitsime Augurit koguni 8-0. Homme on aga raske vastane, nii et ootame kaasa elama ja teeme koos liigas teisel kohal oleval FCI-l elu põrguks. Endal on sel aastal ka päris hästi läinud. Väravat sahistanud kokku 12 korda. Raido Vesperel aka Pennil täitus eelmises mängus aga 100 väravat FC J-Jaani eest. Palju õnne. Kohtume homme kell 12.00 Kasekas. Ilm peaks olema kuiv, aga natuke jahe. Soojalt riidesse.

Sel nädalal olnud ka mitmeid üritusi ja sündmusi. Esmaspäeval sain kokku Tartu Ülikooli tudengitega, kes oma uurimustöid käisid täpsustamas. Sai natuke selgemaks pilt küll. Teemaks kohalike teenuste kättesaadavus logistika võtmes. Teisipäeval oli vallavalitsus, kus tavapärased teemad ehk sots.toetused, raieload, hanked jne.
Kasutaja Teet Kallakmaa foto.Kolmapäeval oli iga-aastane JOL-i suveseminar, mis sel korral toimus Kärus. Tutvusime Järvamaa uue osaga ning saime hea ülevaate sealsest infrastruktuurist. Muidu oli ka hariv ja koostööle maakonna sees mõjus hästi.

Eile ja täna oli selline rahulikum päev ja konkreetseid koosolekuid pole plaanis.

Homme on lisaks jalkale võimalik näha läbi tuhisemas ka jalgrattureid. Niiet kel mahti, siis minge kultuurimaja juurde vaatama. Seal on Järva-Jaani vahefiniš.
Kasutaja Järva-Jaani Ratta− ja Suusaklubi foto.
Kasutaja Kare Kark foto.Pühapäeval on võimalik nii ratast sõita kui korvpalli mängida. Nimelt toimub 4. Järva-Jaani rattaralli ning teine Järva-Jaani tänavakorvpalli lahing (täpsem info FB-s). Panen kuulutused ritta, siis saate ise valida, et kuhu minna või mida teha. Kiitused Teedule ja Raigole, kes     korraldamiskoormat kannavad. Arvestades, et vabatahtlikke appi on väga raske leida, siis teevad nad ikka vägevaid tegusid. Ise lähen eelmise aasta kossutiitlit kaitsma.

Järgmisel nädalal ametlikult puhkan, kuid on teada, et päris puhata ikka ei saa. On juba hunnik koosolekuid, kus peaks osalema, alates JAPist,  huvitegevuse plaanist kuni JOL-i juhatuseni välja.

Aga täna kui vähegi mahti on, siis kell 19.00 kõik Jalgsemale, et Suvi kenasti ära lõpetada. Kauni kontserdi annavad Olav Ehala, Nele-Liis Vaiksoo ja teised. Ilmaga on läbirääkimised peetud, kuid soe riie ja vihmakeep on asjakohane.

Selline kiire ja lühike sissekanne nädalalõppu. Olge vaprad.




1 kommentaar:

  1. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ära kaota võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahaliste raskustega silmitsi seisnud.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi osapoolte hüvanguks.

    VastaKustuta