teisipäev, 24. märts 2020

Püsi kodus!

ERIOLUKORD
Eriolukorra väljakuulutamisest on möödas 10 päeva ja täna tuli veel piiranguid juurde. Milleks seda vaja on? Vaadates Itaalia ja Hispaania hetkeolukorda, siis kuidagi ei tahaks, et Eestis sama korduks. Olukorra tõsidus pole ilmselt veel paljudele kohale jõudnud, sest need rahvamassid, mis linnas kergliiklusteedel liiguvad või see, mis toimub meil Järvamaal siin-seal mänguväljakutel, paneb küll mõtlema, et kas tõesti tahame sama. Eelmisel reedel oli meil kogukonnajuhtidega üle veebi koosolek ja tuli idee, et me saame Premium Liiga meeskondade poolt ka natuke abiks olla teavitamisel ja tegime vastavad üleskutsed. Paide Linnameeskonna videos kutsume koos Siim Lutsuga kõiki noori käituma vastutustundlikult ja loodan, et ka lapsevanemad räägivad need teemad kodus põhjalikult üle. Ise olen kasutanud seda eriolukorra aega Arturiga individuaaltrennide tegemiseks nii toas kui kunstmurustaadionil.
Mulle tundub, et selle viiruse taustal on korralik restart käimas üle ilma. Majandus mängitakse ümber, ilmselt pole meil ja mujal mitmeks aastaks enam tööjõupuudust, rohkem pööratakse tähelepanu ise hakkamasaamisele jne. Tegin kriisist lähtuvalt vallavolikogu listis ka ettepaneku investeeringute peatamiseks, kuid ilmselt peab asja veelgi tõsisemalt võtma ja ka üldised kärped tegema. Mõnes omavalitsuses on eelarve kriisiplaanid juba koostamisel. Minu ettepanekule vallajuhtide poolt veel mingit tagasisidet pole tulnud, kuid loodetavasti seda juba tehakse.
Vallas üldiselt tundub, et kriisireguleerimisega saadakse kenasti hakkama. Vabatahtlikud on ka tuge pakkumas valla sotsiaaltöötajatele, aga õnneks pole seni veel vajadused nii suureks läinud ning kõik on kontrolli all. Igaljuhul jõudu kõikidele, kes eriolukorraga võitlema peavad.

TOETUSTEST JÄRVA VALLAS
Teatavasti on olemas erinevaid Euroopa Liidu ja siseriiklikke toetusmeetmeid erinevates eluvaldkondades. Üldiselt kui toetust saadakse, siis on tegemist positiivse uudisega. Järva valla puhul peab ütlema, et on ka toetustega justkui hästi ja peab kiitma ametnikke, kes neid kirjutavad. Saime ju just teada, et ligi 2,2 miljoni euro eest uuendatakse vallas tänavavalgustust, millest 1,5 miljonit tuleb KIKist ehk Keskkonna Investeeringute Keskusest ja Imavere üürimaja jaoks saadi ka toetust ca 800 tuhat Kredexi kaudu. Hullem lugu on aga siis, kui saadakse toetust, aga projekti ellu ei viida ning seega tuleb toetusest suu puhtaks pühkida. Nii on kahjuks juhtunud palju kõneainet tekitanud Aravete lasteaia hoonega. Nimelt on selle hoone jaoks saadud toetust nii KIKist kui EASist, kuid mõlemad toetuslepingud on käesolevaks hetkeks lõpetatud, sest neid pole ellu viidud. KIKi projektiga pidi hoones suuremate töödena paigaldatama soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ja vahetatud küttesüsteem. Kogumaksumusega 209 859 eurot, millest toetus 117 521. EASi toetus oli Aravete hooldekeskuse rekonstrueerimiseks ning toetussumma ca 120 tuhat eurot. Pole just väiksed summad, millest loobuda. Saan aru, et neid ei saa ellu viia seoses nn uue lasteaia projektiga, kuid tuletan meelde, et uus lasteaed on endiselt vastuolus Järva valla ühinemislepinguga ja ka kohalike elanike sooviga (ca 400 toetusallkirja olemasoleva hoone säilitamiseks). Kui räägitakse 3,4 miljonist olemasoleva hoone renoveerimise puhul, siis tegelikult pole ju juttu renoveerimisest, vaid täielikust ümberehitamisest (olen projekti näinud) ja see tõesti võibki nii kallis olla. Jutu mõte on see, et meil võiks olla juba praegu remonditud ja renoveeritud lasteaed ja hooldekeskus, kuid kaasamata kohalikku kogukonda, on otsus ära tehtud, loobutud on suurest hulgast rahast ja kõiki osapooli rahuldavat tulemust pole kuskilt näha. Kurb, kahju ja nagu ebaõiglane isegi. Kuigi nüüd on loobutud suurest hulgast toetusest, olen endiselt seda meelt, et vana mõistlik renoveerimine (mis suures osas on juba renoveeritud) ja teenuste säilitamine on parem kui lammutamine. Ja kui tõesti on uut lasteaeda vaja ja raha jagub (milles ma praegust olukorda arvestades sügavalt kahtlen), tuleks see üldse eraldi ehitada ning Aravete hooldekeskus peaks laiendama oma tegevust toetatud elamispindade näol, millest on puudust ja tulevikus veel rohkem.
Loodan, et projektidest loobumine ei anna toetajatele signaali, et meile pole mõtet toetust anda. Ja nagu näha KIKi toetusest, siis ilmselt muret polegi ja küllap on vald ka põhjendanud loobumisi. Mõtlemisainet igaljuhul on kõvasti.

See nädal pidi volikogu istung toimuma, kuid kuna meie töökord muud vormi kui koosolek ei luba, siis jääb sel korral meil istung eriolukorra tõttu ära. Seda korda peaks muidugi muutma, sest mine tea millal vaja on jälle ja tehnoloogia seda ju juba võimaldab, et ei pea füüsiliselt kokku tulema. Eelmine kord jäi meil teatavasti istung pooleli, sest 5 tundi sai täis. Seda päris põneva koha peal muidugi, sest tulemas oli volikogu aseesimehe valimine, mis on teatavasti koalitsioonilepingu järgi EKRE koht. Olen nüüd natuke ennustaja ja pakun, et peagi on taas volikogus jõuvahekordade muutumist oodata ning IRLi nimekirja kolmest liikmest üks leiab endas peagi veel konservatiivemaid jooni. Varasemalt on muutunud sotside olukord ja neid enam meil volikogus üldse polegi, sest ainuke liige liitus Keskerakonnaga. Huvitavad ajad ja õrnalt hakkab tunda andma, et valimisteni on vaid 1,5 aastat jäänud. Raskeid otsuseid ehk näiteks hariduse teemat ilmselt enne valimisi laua peale enam ei võetagi. Küll ilmselt nagu eelpool mainisin, on vaja teha peagi raskeid otsuseid seoses eelarvega.

MUUD TEEMAD
Kodukool on läinud normaalselt, ülesanded arusaadavad ja tehtavad. Utsitamist on, aga no see käib asja juurde. 4. klass veel on ka vanetamele õnneks jõukohane.
Koolis lõppes rahuloluküsitlus ja head meelt teeb, et vastajaid oli nii palju. Olen põgusalt juba vastustega tutvunud, kuid üldistusi ja järeldusi on veel vara teha. Lähiajal proovime seda hoolekoguga kindlasti teha ja anname sellest ka avalikkusele teada.

Eriolukord on pannud küsimärgi alla ka discgolfivõistluse "Järva-Jaani 100" korraldamise, mis pidi toimuma 2-3. mail. Sel aastal oli plaanis mõlemal päeval täispikk võistlus ehk 2x400 võistlejat. Praegusel hetkel on kirjas juba 767 võistlejat ja esimene võistluspäev on kuhjaga täis, kuid üha enam tundub, et ka see võistlus tuleb sel aastal ära jätta. Kahjuks seda ei saa ka edasi lükata, sest pikk rohi teeb võistluse muul ajal pidamise võimatuks. Lõpliku otsuse teeme aprillis kui on näha kas eriolukord pikeneb või mitte.

FC Järva-Jaani sai eelmise aasta Järva valla mittetulundusühingute toetamise fondist raha varumeeste pinkide soetamiseks ja peagi on plaan need Kasekasse üles panna. Selle aasta esimesest voorust saime toetust III liigas osalemiseks ning Kasekoplisse välikäimla ehitamiseks. Eks näis kuidas ja millal üldse liiga pihta hakkab. Veebruari alguses sõlmis FC Järva-Jaani ja Järva vald 10 aastase hoonestusõiguse lepingu Kasekopli kasutamiseks. Siinkohal kiitus vendadele Tammikutele, kellega koostöö ses osas on kenasti sujunud.

Elame huvitaval ajal. Kasutage seda ära ja tehke midagi, mida te varem pole teinud ning leidke endas midagi uut. Olge looduses ja olge perega. Jõudu ja jaksu neile, kellel on raske ning loodetavasti tuleme sellest olukorrast kõik tugevamatena välja.
Mina tänan teid, kes te viitsisite nii kaua lugeda ja erilised tänud häädele motiveerijatele, tänu kellele on poole lihtsam blogi teha ;)
Tänaseks pildiks panen 6 pesakasti, mille Arturiga koos valmistasime. 2 kuldnokkadele ja 4
väiksematele lindudele.
Peatse lugemiseni

22 kommentaari:

  1. Tere daamid ja härrad.
    Kas vajate rahalist abi?
    Paljud inimesed otsivad seal rahalist abi, kuid nad ei tea, kuidas seda teha.

    Kas teate, et saate oma rahalise olukorra lahendamiseks taotleda laenu ja saada laenu vähem kui 24 tunni jooksul? Mõni inimene võib arvata, et laenu saamine on keeruline, kuid ma vajan, et te teaksite, et minu ettevõttelt on laenu saamine väga lihtne, kuna püüame muuta laenamise lihtsaks, mugavaks ja taskukohaseks.

    Pakume paindlikke ja mitmekordseid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatud ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie rahalistele vajadustele.

    Meie teenus on väga kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne ning saate laenata kuni 20 miljonit eurot subsideeritud intressimääraga 2,5% aastas. NoviCap on õige ettevõte, kellega ühendust võtta, kui teil on kiiret laenu vaja.

    NoviCap pakub finantseerimislahendusi.
    Pakume igasuguseid finantsteenuseid, näiteks ärilaen, isiklikud laenud e.t. Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust.

    Laenu saate oma telefoni või sülearvuti kaudu taotleda igal ajal ja igal pool omale sobivas kohas, peate vaid võtma meiega ühendust
    E-post: (novicapfinancialservices@gmail.com) VÕI
    Kirjutage meile WhatsApp kaudu: +31642117819.

    SEE LAEN on kõigile kättesaadav!

    VastaKustuta
  2. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  3. Tere, minu nimi on Ute Schmidt, ma olen pärit Berliinist, Saksamaalt. Tahan jagada lihtsat tunnistust sellest, kuidas sain Susan Bensonilt (Sunshine Financial Group, Inc) laenu.

    Olin finantskriisis ja vajasin isiklikel põhjustel 105 000 euro suurust laenu, proovisin laenu võtta peaaegu kõigis oma linna pankades ja mõnedes teistes laenufirmades ning minu taotlused lükati tagasi neile teadaolevatel põhjustel ja seejärel otsustasin uuesti proovida, nägin ühes Susan Bensoni laenufoorumis postitust ja võtsin temaga abi saamiseks ühendust. Võiksin öelda, et ta on inimene, keda võin usaldada, teen parima otsuse minu ja oma pere jaoks, õnneks mulle anti edukalt laenu 3% intressimääraga, isegi ilma tagatiseta või ilma, ja kõige hämmastavam osa sellest kõigest on see, et krediidikontrolli ei olnud ja tema teenus on kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne.

    Paljudel inimestel on kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori ja paljude muude põhjuste tõttu nii kohalikest pankadelt kui teistelt finantsasutustelt laenu saada. Kui vajate oma rahalise olukorra lahendamiseks rahalist abi ja te ei tea, kuhu minna ja kuhu pöörduda, soovitan teil võtta ühendust Susan Bensoniga e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saata talle sõnum otse WhatsAppis via: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Tema ettevõte osutab igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatud kui ka tagatiseta, pika- ja lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata palju raha ja teil on võimalus tagasi maksta 1–30 aastat. Kui ta saab mind aidata, usun, et ta saab teid aidata ka. Lisateabe saamiseks võtke temaga täna ühendust e-posti aadressil: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saatke talle otse WhatsApp-i kaudu telefonil +447903159998 ja saate kohese vastuse.

    VastaKustuta
  4. KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 pl kuni maksimaalselt 100 000 000.00pl mugava kestusega vahemikus 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com

    VastaKustuta
  5. KAS TEIL ON KIIRE LAENU KOHE KORRALIK LAENU EMAILL?
    (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com
    vajate laenu ??, millised on teie rahalised vajadused? Anname laene minimaalselt 1000 pl kuni maksimaalselt 100 000 000.00pl mugava kestusega vahemikus 1 kuni 50 aastat väga madala 2% intressimääraga. Kas vajate ärilaenu? Kas vajate isiklikku laenu? Kas soovite autot osta? Kas soovite refinantseerida? Kas vajate hüpoteeklaenu? Kas vajate oma äriettepaneku või laienemise alustamiseks tohutut kapitali? Kas olete kaotanud lootuse ja arvate, et väljapääsu pole ja teie rahaline koormus püsib endiselt? Võimaliku ettevõtlusalase koostöö jaoks võtke kindlasti ühendust ja võtke meiega ühendust e-posti teel: remy.credit111@gmail.com
    remy.credit111@gmail.com

    VastaKustuta
  6. Tere ja Tere tulemast Spotlighti globaalsetesse finantsteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | & saada hetkega vastus

    Saate meid hõlpsasti meie veebisaidil kontrollida: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  7. Tere kõigile, olen kaotanud raha nii paljudele ettevõtetele, kes on väitnud end olevat tõelised laenuandjad, kuid kõik minu jõupingutused on olnud asjatud, olen kaotanud üle 3500 euro võltslaenuandjatele, kellele väidetakse end olevat need, kes nad pole. Kuni mu sõber ei tutvustanud mulle õiget laenuandjat, kellega ma ühendust võtsin ja sain neilt edukalt laenu vaid 48 tunni jooksul, soovitaksin kõigil, kes otsivad laenu, kartmata nendega ühendust võtta e -posti teel: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    VastaKustuta
  8. Tere; Kui vajate kiiresti laenu, taotlege laenu Novelty Finance'ist. Minu nimi on Davina Claire, ma olen Novelty Finance'i finantsjuht. Olen märganud, et eraisikutel ja ettevõtetel on nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Minu ettevõte (Novelty Finance) on siin, et pakkuda ja aidata teil vajalikku laenu. Võite meiega ühendust võtta e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531

    Ükskõik, kas soovite oma elustiilile hoogu juurde anda või teil on ees ootamatuid kulutusi, on NOVELTY FINANCE laen just see, mida vajate.

    UUDNE FINANTS on paindlik: laenu saab võtta kuni viisteist miljonit eurot (15 000 000,00 €), sobivate tagasimakseperioodidega kuni 30 aastat. Võite taotleda nii tagatisega laenu kui ka tagatiseta laenu. Pakume laia valikut eralaene, ärilaene, kodulaene ja võlgade konsolideerimise laene, mida saab kohandada vastavalt teie muutuvatele vajadustele ja oludele väga madala intressimääraga.

    Mida saate Novelty Finance'i taotlemisel:
    √ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
    √ Konkurentsivõimelised intressimäärad (3% aastas)
    √ Paindlikud tagasimaksetingimused
    √ Võimalus oma laen kiiremini tagasi maksta
    √ Lihtne kinnitamine, kui vajate lisavahendeid
    √ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimakse alustamiseks.
    √ Varjatud tasusid pole

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Ettevõtted või eraisikud, kes on huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajavad laenupakkumise kohta lisateavet, peaksid lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatma WhatsAppi sõnumi +447915601531 kaudu. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    VastaKustuta
  9. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Max Bent. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äri laiendamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja muud finantsasutused on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge otsige enam, sest me oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust e-posti teel:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Need on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume huvilistele laenu mõistliku 2% intressimääraga. Vahemik ulatub 5 000 00 eurost kuni 100 000 000 00 euroni.

    VastaKustuta
  10. Kas mõtlete laenule? Kas vajate oma ettevõtte loomiseks kiiresti laenu? Kas teil on võlgu? See on teie võimalus oma soov teoks teha, pakume eralaene, äri- ja ärilaene ning igasuguseid 2% intressiga laene, lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust e-posti teel ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

    VastaKustuta
  11. Tere, daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas teil on projekti lõpuleviimiseks vaja ärilaenu, eralaenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui vastus on jaatav, soovitan teil minu ettevõttega ühendust võtta. Osutame kõikvõimalikke laenuteenuseid, sh pika- ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e-posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle sõnum otse WhatsAppi kaudu: +447360502110 ja saate kohe vastuse.

    Oleme kõikehõlmav finantsteenuste ettevõte ja oleme pühendunud aitama teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiiremal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite laenu saamiseks meiega ühendust võtma;
    * Mugavus – saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa – Teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otserahastamine – saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär – soodne intressimäär 3%.
    * Kõrge kinnitusmäär – teil on 99,9% tõenäosus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse – peate valima tagasimaksekuupäeva, kas kord nädalas, kuus või aastas 1–30 aasta jooksul.
    * Lihtne veebirakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust raha puudumise tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenu andmisel aidata, sest oleme aidanud paljusid eraisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas olnud rahalistes raskustes.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447360502110

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on teretulnud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Täieliku usaldusega töötame koos kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta
  12. Kas vajate laenu? Kas olete ärimees või -naine ja vajate oma äritegevuse edendamiseks laenu?? Kas vajate ettevõtte alustamiseks kapitali? Olenemata teie krediidiprobleemidest, tuleme teile siin appi, sest pakume eraisikutele ja ettevõtetele laene madala ja taskukohase intressimääraga. Hankige laen juba täna (jurgenstefanfinancialservice@outlook.com või jurgenstefanfinancialservice@gmail.com) võtke meiega ühendust juba täna.

    VastaKustuta
  13. Kas vajate kiireloomulist laenu võlgade tasumiseks või omakapitalilaenu oma äritegevuse parandamiseks? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest oleme siin selleks, et jätta kõik teie finantsprobleemid selja taha. Võtke meiega ühendust e-posti teel: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Need on Jurgen Stefani finantsteenus. Pakume huvilistele laenu mõistliku intressimääraga 3%. Vahemik on 5 000,00 eurost 100 000 000,00 euroni.

    VastaKustuta
  14. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda laenu Novelty Finance'ist.

    Minu nimi on Davina Claire, ma olen finantsmaakler ja olen ka finantskonsultant. Olen jõudnud tähelepanu sellele, et paljudel inimestel on kõrge intressimäära, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu nii raske saada laenu pankadest või muudest finantsasutustest. Soovitan kõigil, kes otsivad laenu, võtta ühendust Novelty Finance'iga, et saada laenu väga madala intressimääraga 3%. Tegemist on usaldusväärse laenufirmaga ning nendega saab koostööd teha. Saate nendega ühendust võtta e-posti teel: | noveltyfinances@gmail.com | VÕI saatke lisateabe saamiseks sõnum WhatsAppis numbril +447915601531.

    NOVELTY FINANCE pakub finantseerimislahendusi. Nad pakuvad igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Nad pakuvad paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    Mida saate Novelty Finance'iga taotledes:
    • Kohene juurdepääs teie rahalistele vahenditele pärast kinnitamist.
    • Konkurentsivõimelised intressimäärad (3% aastas)
    • Paindlikud tagasimaksetingimused
    • Lihtne kinnitamine, kui vajate lisavahendeid
    • Laenu saab taotleda igal ajal ja igal pool.
    • Laenu tagasi maksma ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimaksmise alustamiseks.
    • Varjatud tasud puuduvad

    Kuidas kandideerida:
    Laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Kui olete huvitatud Novelty Finance'i laenu taotlemisest ja vajate laenupakkumise kohta lisateavet, peaksite lisateabe ja suuliste infotundide saamiseks SAATMA E-KIRI aadressile (noveltyfinances@gmail.com) VÕI saatke sõnum WhatsAppis +447915601531. Kehtivad nõuded ja tingimused.

    VastaKustuta
  15. Tere Kas vajate oma finantsvajaduste lahendamiseks kiireloomulist laenu? Pakume laene vahemikus 2 000 000 kuni 50 000 000 000, oleme usaldusväärsed, tugevad, kiired ja dünaamilised, krediidikontrolli ei teosta ja pakume ülekandeperioodil 100% välislaenu garantiisid. Väljastasime ka kõigi laenude jaoks 2% intressiga valuutalaenu. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust selle e-posti teel: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) või WhatsAppiga: +919654763221

    VastaKustuta
  16. Tere päevast, kallis laenuotsija, kas vajate kiiret finantskrediiti ***? * Väga kiire ja otsene ülekanne pangakontole * Tagasimakse algab kaheksa kuud pärast raha laekumist pangakontole * Madal intressimäär 1% * Pikaajaline tagasimakse (1-30 aastat) Kõrgus * Paindlik ***siis igakuiselt makse *. Kui kaua seda rahastatakse? Pärast taotluse esitamist *** Eelnevat vastust võite oodata vähem kui 24 tunni jooksul, rahastust 72-96 tunni jooksul pärast Teilt vajaliku teabe saamist. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust aadressil: jameskelvine28@gmail.com   ja täitke allolev laenutaotlusvorm. Laenutaotluse vorm: Täisnimi:................... Riik:................................ Osariik:............... Linn:............. Sugu:................ ......... Telefoninumber:........... Laenusumma :........... Kuu sissetulek:.......... Amet:................... .... Laenuperiood:...................... ................. Laenu eesmärk:........................ .... ....... E-posti aadress:...................... ................ Kas olete varem kandideerinud?........................ Ootame teie kiireloomulise taotlusvormi täitmist. Saada meile:
    ( jameskelvine28@gmail.com  ) Parimate soovidega. Hr JAMES KELVIN  Ettevõtte nimi: JAMES LAENUFIRM

    E-posti aadress: jameskelvine28@gmail.com
    E-posti aadress: jameskelvine28@gmail.com
    E-posti aadress: jameskelvine28@gmail.com

    VastaKustuta
  17. Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust meili teel:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume laenu huvilistele mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 2000 eurost kuni maksimaalselt 100 000 000,00 euroni.

    VastaKustuta
  18. Head päeva Kallid laenuotsijad, kas vajate kiiret finantskrediiti ***? * Väga kiire ja otsene ülekanne pangakontole * Tagasimakse algab kaheksa kuud pärast raha laekumist pangakontole * Madal intressimäär 1% * Pikaajaline tagasimakse (1-30 aastat) Kõrgus * Paindlik ***siis igakuiselt makse*. Kui kaua seda rahastatakse? Pärast taotluse esitamist *** Eelnevat vastust võite oodata vähem kui 24 tunni jooksul rahastust 72-96 tunni jooksul pärast Teilt vajaliku teabe saamist. Kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust aadressil: unisoncreditunion344@gmail.com ja täitke allolev laenutaotlusvorm. Laenutaotluse vorm: Täisnimi:................... Riik:................................ Osariik:............... Linn:............. Sugu:................ ......... Telefoninumber:........... Laenusumma :........... Kuu sissetulek:.......... Amet:..................... Laenuperiood:...................... ................. Laenu eesmärk:........................ .... ....... E-posti aadress:...................... ................ Kas olete varem kandideerinud?........................ Ootame teie kiireloomulise taotlusvormi täitmist. Saada meile:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Parimate soovidega. Hr UNISON Ettevõtte nimi: UNISON CREDIT UNION E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-posti aadress: unisoncreditunion344@gmail.com

    VastaKustuta
  19. Tere, daamid ja härrad; Kas vajate kiirlaenu 24-48 tunni jooksul? Kui vastus on jaatav, soovitan teil taotleda meiega laenu Novelty Finance'is e-posti teel: noveltyfinances@gmail.com VÕI WhatsApp: +447915601531

    NOVELTY FINANCE pakub finantslahendusi. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja paljud teised). Pakume ka paindlikke ja erinevaid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatisega ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie finantsvajadustele.

    ✓ Lihtne kinnitamine
    ✓ Paindlik tagasimakseperiood 6 - 360 kuud
    ✓ Väga mugav – saate laenu taotleda endale sobivas kohas ja ajal.
    ✓ Kohene juurdepääs teie rahale pärast kinnitamist.
    ✓ Subsideeritud intressimäär (3% aastas)
    ✓ Laenu tagasimaksmisega ei kiirustata, vaid antakse aega laenu tagasimakse alustamiseks.
    ✓ Varjatud tasud puuduvad
    ✓ Teid juhendatakse kogu protsessi vältel

    Kuidas kandideerida:
    Meilt laenu taotlemine on kiire ja lihtne!
    Saatke meile oma laenutaotlus läbi;
    E-post: { noveltyfinances@gmail.com }
    Helistage või kirjutage meile WhatsAppis: +447915601531.
    Kehtivad nõuded ja tingimused.

    VastaKustuta
  20. BUSINESS LOAN PERSONAL LOAN HERE APPLY NOW WhatsApp +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    VastaKustuta
  21. Tere tulemast teenusesse Spotcap Global Financial Services, minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant. Pakun igasuguseid laenuteenuseid

    Kas vajate hädasti rahalist tuge? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil ühendust võtta minu ettevõttega | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | ja teil on laen teie kontol 24 tunni jooksul, sest pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (Isikilaen, Ettevõtluslaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui lühiajalisi laene, samuti saate laenata kuni 15 miljonit eurot ning väljastame laenu madala intressimääraga. 3% aastas. Minu ettevõte aitab teil saavutada erinevaid eesmärke laia valiku laenutoodetega.

    Tunnistan tõsiasja, et legitiimse laenu saamine on alati olnud suur probleem. Inimestel, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest omakapitalilaenu saamine nii keeruline. kõrge intressimäär, ebapiisav tagatis, võlgade ja sissetulekute suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused

    Pole enam ooteaegu ega stressirohkeid pangakülastusi. Meie teenus on saadaval 24/7 – saate laenu võtta ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool, kus seda vajate

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringuteks/küsimusteks? - Saada e-kiri | spotcapglobalservices@gmail.com | või saatke sõnum WhatsAppis: +31642117819 | & Saate kohe vastuse

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!!

    VastaKustuta
  22. Kas vajate kiiresti laenu? Kas pakume isiklikku laenu? Ärilaenud? Kodulaen? Põllumajanduslaenud? Õppelaen? Hoiuste konsolideerimise laen? Veoauto laenud? Autolaenud? Hotellilaenud? Laenud refinantseerida? ja koolilaenu enam pole? Esimesed laenud? .pakkume seda 2% intressiga! Võtke meiega ühendust: (richardcosmos5@gmail.com)

    Laenupakkumine

    VastaKustuta