kolmapäev, 13. mai 2020

Humorist siin

Aeg läheb nii kiiresti,et kuigi viimasest blogipostitusest on möödas juba 2 nädalat, siis tundub see nagu paar päeva. Samas kui vaadata, mis vahepeal toimunud on, siis nagu on toimunud ka ikka.

POLIITIKA LÕIK
Pealkirjast. Viimases blogis kirjutasin kaasamisest ja demokraatiast. Kirjutasin ka sellest volikogu listis 30.aprillil ja palusin kõigil volikoguliikmetel kaasa rääkida. Tegin taaskord ettepaneku, et volikogu aseeesimees võiks olla opositsiooni poolt täidetud. Vastus volikogu esimehelt tuli 5.mail!!! ehk 6 päeva hiljem. Sain teada, et aseesimehe koht tagab stabiilsuse ja nad saavad oma poliitikat ellu viia. Mis see poliitika on, see on jäänud veel selgusetuks.
Järgnevas kirjas palusin volikogu liikmetel rahvastikuregistri seadust täita ja vihjasin, et volikogu esimees võiks eeskuju näidata. Vastuseks sain, et kuigi jah kogu vaba aeg veedetakse väljaspool Järva valda, siis kinnistute omamine ja töökoht Järva vallas on piisav põhjus, et võiks seadusest mööda vaadata. Samas ongi ju töökoht ainult tänu sellele, et eiratakse seadust. Nokk kinni saba lahti. Eks see on lõpuks selline südametunnistuse asi, aga kuna vald on nüüd suur ja lai, siis tavakodanik ei saagi aru, et kes need meie rahvaesindajad on ja kus nad elavad. Kuna minu sõnavõttu ühislistis eriti tõsiseks ei peetud, siis saingi hellitusnimed humorist ja satiirik. Kahju, et demokraatiat ja kaasamist huumoriks peetakse või sain jälle millestki valesti aru. Aga eks teen siis nalja edasi. Kasvõi siinsamas blogis. Järgmine volikogu istung peaks toimuma 28.mail ja eks näis kuidas seal siis arutelu toimuma saab, sest üheks kindlaks teemaks on volikogu komisjonide koosseisud ja tasakaal, mida praegu pole.

JALGPALL
Kui nüüd kõik hästi läheb ja homsel Vabariigi Valitsuse koosolekul otsustatakse ära, et järgmisest nädalast võib Premium Liiga mänge mängida, siis on käed-jalad korralikult tööd täis. Kuigi publikut mängudele kindlasti ei lubata esialgu, siis fännidele ja kogukonnale tuleb mingid kavalused välja mõelda ja mõtteid on ja ideed on liikuma pandud.
FC Järva-Jaani hooaeg võib ka juba juunis alata ning oleme siin talguid teinud, et platsi korrastada. Nii kive korjanud kui ka platsi rullinud ja ka esimese niite oleme ära teinud. Nüüd vaja veel varjualused paika sättida ja tribüün turvaliseks teha (kuigi jah publikut ju ei lubata).

JÄRVA-JAANI KOGUKONNAKOGU
Juba sügisel viskasin Facebookis õhku mõtte, et võiks teha Järva-Jaani  kogukonna MTÜ, mis oleks Järva-Jaani piirkonna inimeste ühine selts, mille kaudu saaks siinset piirkonda arendada ja mis oleks ka mingil määral partneriks nii KOVile kui teistele asutustele nii kohapeal, maakonnas kui ka rahvusvaheliselt (nt Järva-Jaani endise sõprusvalla Kokkolaga Soomest). Hetkel kogunemised pole lubatud, aga juba on kosta, et saab teha üldkoosolekuid ka kaugjuhtimisega ning digitaalallkirjadega teha. Põhikirja tooriku loomisega olen alustanud ja kõik, kes soovivad omi mõtteid või ideid ses osas anda, võtke minuga ühendust. Teen selle jaoks ka eraldi Facebooki grupi.
Eesmärk on aidata Järva-Jaani piirkonna arengule kaasa, tuua välja kitsaskohad ja ise neile ka lahendusi pakkuda ning olla uute arengute algatajaks. Võimalusel kirjutada erinevaid projekte ja korraldada ka koolitusi. Sinna seltsi oleks oodatud kõik Järva-Jaani sõbrad, lähedalt ja kaugelt, kellele siinne elu korda läheb. Kas haarata liikmeteks ka juriidilised isikud? Ise arvan, et see poleks paha mõte, sest kindlasti on neid ettevõtteid ja teisi MTÜ-sid, kes tahaks panustada oma kodukanti.
Igaljuhul olen lubanud mitmele inimesele, et see tuleb ära teha ja egas midagi, teeme ära.

Lähen nüüd putitan bussi, et see ülevaatusest kenasti läbi läheks ja siis vaatame, mis edasi saab.
Seniks olge tubli ja tehke ikka nalja ja huumorit, siis on elu palju lihtsam.

Mees läheb silmaarsti juurde
Arst küsib: "Mille üle kurdate siis ka?"
Mees: "Mul on see jama, et ma ei näe probleemi"







6 kommentaari:

  1. Tere, kas vajate kiirlaenu?
    Olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Pidades silmas majandusseisakuid, mida maailm on ilmneva Corona-viiruse haiguse (COVID-19) tagajärjel läbi elanud, seisavad paljud inimesed enneaegsete rahaliste väljakutsetega silmitsi. Ja kuna meie asutuses on sularaha ülejääk, on meie eesmärk kiirendada raha ringlust, finantseerides kliente nii Euroopas kui ka väljaspool seda laenuga.

    Kui vajate ettevõtte alustamiseks kiiret laenu, maja või auto ostmist või vajate laenu muudel isiklikel põhjustel? Tahan, et võtaksite ühendust minu firmaga. Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid nii tagatud kui ka tagatiseta laene. Kui loete seda ja teate, et vajate rahalist tuge, võite meile lihtsalt kirjutada e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või kirjutada mulle otse WhatsAppis telefonil +447903159998 ja saada kohe vastus.

    Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud sellele, et aidata teil parandada oma pikaajalisi ja lühiajalisi rahalisi eesmärke, kuna teie lõppeesmärk on teie finantsstabiilsus.

    Omadused ja eelis;
    * Mugavus - laenu saate taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - saate otsustada, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene finantseerimine - saate oma laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär 3,0%.
    * Kõrged kinnitusmäärad
    * Teil on võimalus valida tagasimakse kuupäev kas nädalas, kuus või aastas kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Peidetud tasusid pole

    Paljudel inimestel on kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest mõnedel põhjustel nii keeruline laenu saada.

    Kui vajate oma rahalistele väljakutsetele tõesti lahendust, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele, me aitame teil laenu saada. Oleme aidanud arvukalt inimesi ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie kõige olulisem prioriteet on teie finantsstabiilsus ja kogu protsessi eest hoolitsetakse teie eest.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
    E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com VÕI;
    WhatsApp: +447903159998

    VastaKustuta
  2. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  3. TERE; Kas vajate laenu?
    Pakume igat tüüpi laenuteenuseid: isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen, autolaen, võlgade konsolideerimise laen, laen arvete tasumiseks ja palju muud.

    Kas vajate projekti finantseerimiseks laenu?
    Saame teid toetada laenuga, et viia ellu selliseid projekte nagu: teie majade, kontorite, talude ehitamine ja ka teie reisiprojektide, teie ettevõtte või projekti, mille jaoks vajate välist finantseerimist, finantseerimine.

    Kas vajate investeerimisfondi?
    Saame investeerida teie suurtesse projektidesse. See on ette nähtud ettevõtetele, kes soovivad investeerida oma uurimisprojektide, kinnisvaraprojektide, ülevõtmiste ja muude ärivajaduste rahastamiseks.

    VALI PARIMAD LAENU VÕIMALUSED KOHE !!!
    Meie teenuste kohta lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust selle e-posti aadressi kaudu: novaglobalfinances@gmail.com

    Mida me pakume;
    Pakume igasuguseid laenuteenuseid. Pakume nii tagatud kui ka tagatiseta laene ning lisaks saate taotleda nii pika- kui ka lühiajalisi laene väga mõistliku intressimääraga. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me saame aidata!
    NOVA GLOBAL FINANTSTEENUSED on suure kapitaliga Euroopa ja kogu maailma tugevaima finantskontserni tütarettevõte. Me rakendame strateegiat kohalolu leidmiseks seal, kus leitakse majanduskasvu, ühendades kliendid selle tekitatavate võimalustega, aidates ettevõtetel kasvada, majandusel õitsele jõuda ja üksikisikutel oma eesmärke realiseerida. Oleme aastaid kaubelnud ja andnud omal ajal välja lugematuid laene. .

    Saada laenutaotlus kohe !!!
    Nimi: Camilla Karlsen (laenukeskuse ametnik)
    Kontaktpost: novaglobalfinances@gmail.com

    VastaKustuta
  4. Tere ja Tere tulemast Spotlight Global Loan Services-sse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas teil on vaja rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha oma tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringud / küsimused? - Saada e-kiri aadressile | spotlightglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  5. Olen siin, et jagada teie kõigiga hämmastavat elumuutvat võimalust. Jose kauplemisplatvorm on registreeritud ja ehtne investeerimisplatvorm, mis võib vaid 700 eurose esialgse investeeringuga teenida nädalas kuni 7570 eurot. Olen selle suurepärase investeerimisvõimaluse elav tõestus. oled huvitatud investeerimisest ja soovid teenida iganädalaselt? alustamiseks võtke Josega ühendust whats-rakenduse kaudu: +12012937434 või e-posti aadressil Josegonzales87958@gmail.com…

    VastaKustuta
  6. HOW CAN I CONTACT A LEGIT CRYPTOCURRENCY RECOVERY COMPANY - OMEGA CRYPTO RECOVERY SPECIALIST

    Omega Crypto Recovery Specialist has a proven track record of successful recoveries. The company has recovered millions of dollars worth of cryptocurrency for its clients. Omega Crypto Recovery Specialist has expertise in recovering various types of cryptocurrencies, including Bitcoin, Ethereum, and Litecoin etc. The company's website features customer testimonials and reviews that attest to the legitimacy of the company and the success of its recovery services. 


    Website:  omegarecoveryspecialist .co m
    Mailbox: omegaCryptos@consultant .co m

    Whatsap Line; +1 (701, 660 (04 75

    VastaKustuta