esmaspäev, 22. märts 2010

Kevad käes

Kui nüüd kõik ebaausalt ära rääkida, siis läks eelmine nädal jube kehvasti ja see nädal pole suurt midagi teha.
Aga kui aus olla, siis läks reedel maakoolide tantsupäev päris hästi. Päevane koolitus oli asjalik ja õhtune kontsert koos külalisesinejatega oli ka vahva. Laupäeval, aga nagu välja sai öeldud, osalesime Ambla vallavanema Raidiga Järvamaa meistrivõistlustel grillimises. Kahjuks ei tulnud meil küll ribi grillimine nii hästi välja, et oleks kolme parema sekka tulnud, kuid see eest oli meil kõige parem oma fantaasiaroa esitlus. Või vähemalt millegi eest me esitluse eripreemia saime. Ilmselt oli oma osa ka selles, et meil oli ainsana mitte tehases valmistatud varjualune ning ka kostüümid olid muinaskihelkonnale vastavad (vaata pildilt). Lisaks rääkisime ühe õpetliku loo.
Teatrikuu viimane teatritükk oli väga sügava mõttega ja jube kahju on, et nii vähesed inimesed tee kultuurimajja leidsid. Teema oli vägagi päevakohane ja ei jätnud ilmselt külmaks ühtegi külastajat.
Pühapäeva hommik oli vahva kui viimasest perepäeva etapist oli osa võtma tulnud rekordiline arv võistkondi- kuus. Kahjuks pidin peale avamist ära minema, sest käisime taas poistega jalgpallikogemusi omandamas. Seekord Paide Kumakesega, kellele tuli alla vanduda. Lisaks toimus pühapäeval ka lauatennise võistlus, kus osales 10 võistlejat ehk "koguni" iga 175-s inimene vallas.
Tänane päev algas loomulikku rada pidi ning lõunaks sai Paidesse mindud. Külastasin notarit ja olen nüüd ka äriregistris JOL-i juhatuse liige. JOL pidas täna 15 sünnipäeva. Palju õnne meile kõigile.
Homme hommikul toimub vallavalitsuse istung ja kella üheks lähen Järvamaa kultuurinõukoja koosolekule.
Kolmapäeval toimub Türil koostöö ja meeskonnatöö koolitus, kus ehk saab taas uusi teadmisi.
Neljapäeval on järjekordne volikogu istung.
Vahepeal infoks, et vanadpildid.net on saanud ka positiivse meediakajastuse. Viimases Maalehes oli selle kohta artikkel. Hea meel on ka selle üle, et inimesed on ise hakanud meile pilte pakkuma ja mitmed on juba ka üles riputatud.
Viimaste päevade suur mure on olnud roopas tänavad. Loodetavasti saab see lõpplahenduse homme kui traktoritel kummiterad asendatakse metallteradega ja teed asfaldini puhtaks aetakse.
Aga üldiselt on mul käelihased juba päris hea trenni saanud. Kipsist ikka kasu ka midagi. Teine hea asi kipsist on see, et selle järgi saab aru kes loeb mu blogi, kes mitte, sest kui loeks siis on ju teada põhjus. Aga samas on see ilmselt hinnang mu blogile, et kui oleks midagi lugeda küll siis loeks ka. Peab vist rohkem intriige looma ja telgitagust infot välja tooma hakkama :)
Kaunist alanud kevadet

1 kommentaar:

  1. Kevad käes ja igalt poolt sulab aina rämpsu välja. Jube on Saarmanni poe esine. Tahaks kaaskodanikele südamele panna, et ei loobitaks kõike maha, mis käes ja taskus - suitsukonidest paberiteni. Teine probleem on koerte väljaheited. Neid on igal pool - asutuste territooriumidest elanike aiatagusteni. Igal koeraomanikul peaks olema kohustus oma looma järelt koristada.

    VastaKustuta