neljapäev, 15. detsember 2011

Aitäh

Suured tänud kõikidele neile, kes mind ühel või teisel moel sünnipäeva puhul meeles pidasid. Tänan ka ossi, kes Järva Teataja kodukal kirikukellade uudise all õnne soovis, kuigi selge, et teemaväline postitus see oli.
Kellad kajavad hästi ja kes tahavad näha, et kuidas need töötavad siis SIIN on video.
Teisipäevane Järva Kilva voor oli edukam kui eelmine kord. Tulime 7-ks ja esikohast jäi lahutama vaid 8 punkti. Küsimused olid mõnusad.
Eile oli spordiliidu koosolek ja pärast sai ka kolleegidega natuke mõtteid vahetatud. Suurim teema praegu, mis tekitab küsimusi on muidugi see, mis toimub Türil. Homme on JOL-i üldkogu, kus määratakse järgmiseks aastaks JOLI esimees, kuid pentsik seis saab olema kui seejärel peaks midagi Türi juhtimises muutuma. Kõrvaltvaatajana jääb küll mulje, et paha lõhn on lendu lastud ja niisama see hais ära ei lähe. Huvitav on ka see, et kui esialgu Türi piirkonna juht ütleb, et kõik on avalik ja seetõttu pressiteate ka üllitas, siis järgmiste sammude osas hoiavad suu lukus. Vasturääkiv. Jälle üks näide, kus hea on olla erakonnatu ja vaadata koledat mängu kõrvalt.
Täna suhtlesin Kokkola sõpradega ning käivitasime järgmise aasta projekti. Timo Mämmi saatis Kokkola ja Kälviä nimel Järva-Jaani rahvale palavad tervitused.
Täna kogunes ka eelarve-ja majanduskomisjon ning sammuke eelarve vastuvõtmise poole on tehtud. Täna küll tutvustasime praegust versiooni ning esmaspäeval läheb töö edasi.
Tänases Järva Teatajas oli teemaks preemiad. Meie vald tõesti ei jaksa seda teha, kuid hea meel, et keegi saab seda teha. Vihjasin artiklis ka seda, et meil vallapoolset ilutulestikku ei tule sel aastal. Peapõhjus isegi ei ole raha, sest ettevõtjad on ka andnud nõusoleku õla alla panna. Asi pigem selles, et kui teha siis peaks palju võimsamalt tegema, et see kuidagigi silma paistaks teiste seas. Ja kui seda tahta siis tuleb ikka jah raha mängu.
Selle aasta vallakalender läks ka trükki ning sel aastal on 12 pilti ja valitud on need fotokonkursile esitatud tööde seast. Vahel on küsitud, et kas saaks eraisikuna ka seda osta, siis siin peaks teadma kogust või tegelt võiks mõni ettevõtlik inimene või ettevõte ühendust võtta ja proovida liituda tellimusega, sest valla kaudu on seda keeruline teha. Hmmm, ühesõnaga mõtlen sellele kiirelt, kuid kommentaarides võiks tagasisidet anda, et kas ollakse sellest huvitatud üldse.
Homme on lisaks JOL-i üldkogule ka JOL-i esimehe ja maavanema vastuvõtt ning õhtul Järva-Jaani eakate jõulupidu, kuhu kõik on oodatud. Nädalavahetus rahulik, kuid järgmine nädal on iga päev tramburai. Eks esmaspäeval räägin, kuid jah igal päeval on nii päeval kui õhtul tegevusi koosolekutest jalgpallini.
Seniks head kummikukandmist ning küll see lumi ka tuleb.

3 kommentaari:

  1. Mina oleks küll kalendrist täiesti huvitatud :)
    Kerli.

    VastaKustuta
  2. Usun, et neid on veel - mina kaasaarvatud - samas võiks veel valla temaatikaga meeneid näiteks mõnes kohalikus kaupluses, nt. Teele poes müügil olla. Tore oleks kaugemal elavatele sõpradele kinkida:) ja kui endised elanikud läbi astuvad siis ehk nemadki tahaks midagi mälestuste kogusse juurde lisada. Ja noh, kalender on ka praktilise väärtusega, samuti nt. vihmavarjud jms.

    Eveli

    VastaKustuta
  3. No nii - jõudsin nüüd viimasemad postitused ka läbi lugeda ja näen, et asi juba käima läinud - tore!
    Ilusat aastavahetust kõigile!!!

    VastaKustuta