teisipäev, 20. detsember 2011

Džeimarsi böörthdei

Reedene JOL-i koosolek läks ilma vastuoludeta. Uueks esimeheks sai Aivo Prüssel ja esimeseks aseesimeheks valisime Kaido Ivaski ehk Paide linnapea ning tema peaks siis selle tsükli viimane JOL-i esimees olema. Järva Teataja kodukal on üleval ka uudis selle kohta. Minu roll oli kandev. Hoidsin hääletuskasti. Kommentaarides, nagu ikka, lajatatakse huupi. Eks seda teavitustööd tuleb teha, kuid lugege siit ning saate teada, mida järgmisel aastal tehakse JOL-i raames.
Edasine vastuvõtt läks ka kenasti, peeti kõnesid ja Türi muusikakooli noored näitasid oma oskusi. Õhtul toimunud Järva-Jaani eakate pidu läks taas korda. Saalis oli huvitav olukord, kus 60 piletit müüdi eelmüügist, kohti pandi igaksjuhuks 90, kuid tegelikult jäi ikka puudu. Ines ja tema meeskond oli väga hea töö teinud ning pidu oli meeleolukas, kus oli nii tantsu, laulu kui ka nalja. Ei tea kas kuskil veel nii ägedad eakad on kui meil, raske uskuda.
Laupäeval puhkasin ja pühapäeval oli trenni ja tantsu päev. Kahjuks Karinu käsitöölaadale ei jõudnud, kuid kuulsin, et oli suurepäraselt läinud.
Täna koosolek, jooksvad teemad ning eelarve-ja majanduskomisjon. Eelarve osas väga suuri muutusi pole toimunud, kaks konkreetset ettepanekut on olnud. Küll tekitas diskussiooni miinimumpalga tõus, mis tõusis ca 4%, kuid ise olen seisukohal, et see tõus ei tohiks mõjutada ülejäänud palku, vähemalt veel mitte. Raskeim aeg on möödas, kuid tõsta veel ei saa. Endal mul tähendaks see ca 800 kroonist kuupalgatõusu ja see poleks minu meelest õiglane. Nüüd siis läheb eelarve volikokku ning siis on veel kahe lugemise ajal aega seda täpsustada, sest mitmed numbrid on veel selginemisel.
Homme on vallavalitsuse istung, siis veel üks istung ning Arturi jõulupidu.
Kolmapäeval lähen Tammsaare muuseumisse, et vähe nõu pidada. Nimelt saab kultuurihiis 20 aastaseks ja kuna ma JOL-is selle kultuurikomisjoniga tegelen, siis kutsuti ka sinna. Ehk saan kasuks olla. Peale lõunat saame väikse seltskonnaga kokku, et arutada töötute koolituse teemadel ning õhtul taas pidu. Kooliball siis seekord, kuhu vallavalitsus oli ka kutsutud.
Neljapäeval külastan Päinurme kooli ja õhtul osaleme jalkameeskonnaga aastalõputurniiril, kus sel korral on plaan võit koju tuua. Eks näis kuidas läheb, pöidlad pihku.
Reedel on pühadeeelne lühike tööpäev ja siis ongi jõulud käes. Neljapäeval ehk teen mini-sissekande või juhtub see reede hommikul. Kuigi lund väljas pole ning maa on suhteliselt tume, siis seda enam on vaja sisemiselt särada ning küünaldega mured ära põletada ja leida hingerahu.
Ja mis puudutab sissekande pealkirja, siis veelkord palju õnne Aimarile :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar