esmaspäev, 5. detsember 2011

Täitsa pael....

...kust tegelikult on oma tantsupisiku saanud Ants Tael. Õige vastus Järva-Jaani. Oma esimese Kaerajaani tegi ta meie lasteaias. Kui loeks rohkem kroonikat siis teadnuks seda varemgi. Igaljuhul on nüüd alevi vahel kihinat kahinat ning päevakeskuse eakad katsuvad meenutada noid aegu ja ehk meenub midagi. Selge on see, et hr Tael tuleb Järva-Jaani eluga kurssi viia ning ka külla kutsuda.
Eelmises sissekandes vist jätsin mainimata, et laupäeval siiski oli ametikohustusi ka. Käisin naabervalda õnnitlemas. Nimelt sai Väike-Maarja vald ka 20 aastat täis ja selle puhul korraldati kena kontsert koos meenutuste ning tunnustamistega. Tõdesin, et kuigi valla tasandil väga koostööd pole tehtud, siis kultuurikollektiivid on koos ühisel turneel käinud (eelmisel aastal Ungaris), tööle käiakse vallast valda ning hetkel pakub V-Maarja firma meile ka katust (vahetab Toidutare katust siis). Andsin lootust, et koostöö on paranemise teel.
Eilne päev oli jalgpalli päev. Võimlas toimunud Fair-Play turniiri võitis meie esimene võistkond, kuhu kuulusid kogenumad mängijad ning kuigi teine meeskond jäi viimaseks, kuulus just neile Fair-Play karikas. Aitäh ka fännidele, kes kohale taas tulid. Aplausi on alati hea kuulda.
Tänane päev midagi pöörast ei toonud. Nõupidamised ja nõupidamised jooksvatel teemadel. Ahjaa, valetan. Täna toimus koolis Riigikogu simultaan ning noored said mängida poliitikuid. Oldi erakonna liikmed, moodustati fraktsioone, koalitsioon, valiti ministreid, debateeriti, anti pressikonvrentse jne. Viimane oli eriti huvitav, sest pressipoolseks üllatuskülaliseks oli Peeter Võsa, kes hiljem küll ka ise noorte küsimustele vastas. Noored olid päevaga väga rahul ja siinkohal kiitus ajalooõpetajale, kes asja eest vedas.
Homme algab päev vallavalitsuse istungiga ja peale lõunat lähen Türile, kus toimub Järvamaa noorte aastalõpuüritus. Seal on kohal olla hea, sest Järva-Jaani vald on sel aastal esitatud aasta noortesõbralikumaks omavalitsuseks. Kas tiitel ka tuleb, selgub homme. Lisaks on Andreas Sapas esitatud aasta vabatahtliku noore kandidaadiks.
Kolmapäeval on Karinu koosolek ja õhtul turvalisuse infopäev.
Noortel jõusaalipoistel aga tasub minna SINNA ja teistelt mõõtu võtta.
Neljapäeval saan kokku Nordkalki esindajatega ning viin ennast kurssi arengutega, mis vahepeal toimunud on ning arutame tuleviku üle.
Täna väga pikemalt ei kirjuta. Just lõpetasin ariklite kirjutamise lehte ja tuhin hakkab otsa saama.
Välja vaadates tundub, et talv tuleb ikka vaikselt meie poole ning soovingi teile siis head talveootust.
Lugege värsket Järva Teatajat ka, seal peaks J-Jaani uudiseid taas olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar