teisipäev, 13. detsember 2011

Luutsinapäevaks kellad helisema

Kesköö on läbi ja luutsinapäev on käes. Tänase päeva suursündmus on see, et taaskord hakkavad helisema Järva-Jaani kirikukellad. Täna ehk eile oli selle kohta isegi uudis ETV-s ja kes selle maha magasid, siis vaadake seda SIIT. Lisaks on kellade õnnistamise kohta pilte facebookis Järvamaa all, kuhu viitab ka Järva-Jaani leht. Tänud Ants Leppojale, kes tegi sellest ka VIDEO. Sain isegi kellade vinnamisele käed külge löödud koos teiste tublide meestega ja au oli seda teha, sest järgmised ca 400 aastat seda ju ei tehta.
Nädalavahetusest peale kellade õnnistamisürituse väga välja tuua polegi, peale selle, et bändiga sai uus lugu valmis. Ilmselt saab kuulda Kevadrockil, mis toimub märtsi viimasel laupäeval, 30. märts vist.
Täna sai konkretiseeritud suvine külade päeva üritus ja JAP-i juhatuse koosolekul sai läbi käidud projektide hindamisprotsess ning uue aasta plaanid said paika.
Täna ehk teisipäeval väga majaväliseid plaane pole, kui ainult see, et õhtul Järva Kilvale minek, mis seekord toimbu Türil. Kolmapäeval on Järvamaa spordiliidu juhatuse koosolek ning neljapäeval on see päev kui võetakse vastu ühisveevärgi projekt. Olgu nii, täna lühidalt. Tervitused ka saklastele või sealsetele külalistele, sest sealt oli eile üle 20 külastuse.

1 kommentaar:

  1. PALJU PALJU PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS !
    Edu ja kordaminekuid !

    VastaKustuta