reede, 27. jaanuar 2012

Kiire sissekanne

Teen lühidalt seekord, sest aeg surub tagant ja eest. Nädal on läinud üldiselt kenasti. Teisipäevase vallavalitsuse üks punktidest oli dokumentide üle-vaatamine, mis laekusid arendus- ja rekreatsionninõuniku koha peale. Kokku oli 8 avaldust ja vestlusele kutsume neist 6. Valikut õnneks on.
Teisipäeva õhtul arutasime ka Järvamaa talimängudega seonduvat ning meeskonnad hakkavad juba vaikselt komplekteeruma. Sellega seoses käisime kolmapäeval ka Aravetel ning kõik on kenasti organiseeritud.
Eilne volikogu istung oli suhteliselt lühike, kuid otsustamisel olid tähtsad punktid. Eelarve esimene lugemine sai läbi ning sellega on võimalik alates esmaspäevast meie kodulehel tutvuda. Lisaks oli palgakorralduse küsimused ning hariduse teema. Viimasega seoses on kurb lugu see, et meedias kajastatakse väärinfot. Viimati oli selleks artikkel, kus pealkirjas toodi välja nagu oleks meie maakonnas juba kõik otsustatud ning kommentaare andis maavanem. Omavalitsused, kes on tänasel päeval koolipidajad, pole oma arvamust veel avaldanud ja tean, et nende arvamus maavanemaga kindlasti ei ühti. Lapsevanemad aga ei tea antud juhul ju keda uskuda ning külvatakse asjatut paanikat.
Täna on JOL-i üldkogu ja edasi läheme volikogu esimehega Seliküla-Jalgsema külamaja avamisele.
Natuke kuulamist, kus ma ka osaline saab kuulata siit ja siit.
Homme on noorteteemaline koosolek vallamajas ja pühapäeval on kõik oodatud sõude-ergomeetrite võistlusele kultuurimajja.
Liuväljak on ka valmimas, nii et otsige uisud juba välja.
Kena talve jätku

1 kommentaar:

  1. ja täna kindlasti Koolitantsule jaanikatele kaasa elama :)

    VastaKustuta