teisipäev, 6. november 2012

Isane värk

Täna tuleb lõunapausi sissekanne. Eile õhtul sai taas poisiga koos magama jäädud ja sinna see sissekanne jäigi. Täna muide Arturil sünnipäev.

Mis siis muud sündinud? Laupäeval toimunud sangpommi Eesti meistrivõistlused said võimlas peetud ja kohal oli päris hulk võistlejaid. Meie tublid võistlejad tõid ka hulk medaleid ära. Tulemused tänases Järva Teatajas. Eesti Rahvusringhääling oli ka kohal ja seda klippi saab näha SIIT.

Tuve ja Silva sünnipäevade tähistamine oli meeleolukas ja Jüride-Maride poolt oli kingituseks üks meelt lahutav (jahutav) kava, mis ka Youtube keskkonda üles jõudnud. Facebooki rahvas ilmselt seda juba näinud, kuid teistele link SIIN Hetke seisuga juba üle 1200 vaatamise, päris hea.

Pühapäev oli hea rahulik. Sai naabervalla meeskonna ehk Ambla vallameeskonna üleminekumängu vaatamas käidud ning hea meel tõdeda, et esimese kohtumise võit jäi kodumaile. On lootust, et järgmisel aastal madistame ühes liigas, kuid enne peavad sel pühapäeval ka vähemalt viigi ära võtma.

See nädal kiirelt alanud. Eile oli majas tegemist ning peale lõunat sai Paides käidud ja Järvamaa Arenduskeskuse järgmise aasta tegevuskava osas arutatud. Kindlasti on üks teema Järvamaa Arenguleppe uuendamine ning teiseks suureks teemaks sai pandud ettevõtluse arendamine ning mõõdetavate tegevuste paika panemine seal sees. Tegutseda on vaja konkreetsemalt ja fokusseeritumalt ning loodetavasti on sellest ka tulu. Anname ka oma panuse sinna.

Õhtul sai üle pika aja antud noortele poistele trenni. Kuna Viktor Metsal on Paides koormus suurenenud, siis meil ta kaks korda nädalas käia ei jõua ja nii otsustasime Taaviga, et teeme noortele ise esmaspäeviti trenni. Eile oli kohal 9  poissi ja uued poisid on samuti teretulnud. Kohtume esmaspäeviti 17.45.

Tänane päev algas taas Paides, kus toimus JOL-i kultuuri-ja spordikomisjoni koosolek, kus põhiteema oli JOL ja Maavalitsuse vaheline koostöö kokkulepe 2013. aastaks. Sai üle vaadatud nii praegused tegevused kui ka lisatud teatud uued tegevused. Lõplik versioon saab kinnitatud detsembris.

Peale lõunat toimub vallavalitsuse istung, kus päevakorras taas tavalised teemad (kaeveload, kasutusload, kinnistu jagamine jne) ning volikogu eelnõud.

Homme osalen siis konverentsil Tartus, kuigi maakonnas toimub ka väga palju erinevaid üritusi. Noorte osaluskohvik ja ka JOL-i juhatus, lisaks maakonna spordiarengukava järjekordne arutelu. Kuidagi jube tihedaks aetud see päev.

Neljapäeval on ennelõunaseks teemaks Järva-Jaani Teenus ja selle arengud ning usun, et koostöös suudame kenasti jõuda tulemuseni, mis on kasulik just klientidele ehk vallakodanikele.
Õhtul on lasteaias Isadepäeva kontsert ja jääme ootama, millega meid seekord üllatatakse.

Reedel osalen Jõgeval kultuurikonverentsil, mis korraldatakse kahe maakonna koostöös ning kannab alapealkirja "Kultuuriking pigistab?" Eks näis mis räägitakse, usun, et tolku on.
Õhtul meie oma valla Isadepäeva kontsert, kus antakse välja järjekordne Meie Papsi tiitel. Seekord noorte isade arvestuses. Kell 19.00 siis kõik Kultuurimajja.

Muudest uudistest niipalju, et kultuurimaja CO2 projekt on lõpusirgel ning juba praegu on positiivne efekt tunda. Majja sisenedes tunned kohe, et lähed sooja majja ja loodetavasti kutsub see veelgi enam inimesi seal erinevates ringides osalema. Ka koolimaja kõige külmem nurk on saanud soojaks. T'änud jaapanlastele siinkohal.

Selline nädal siis tulemas. Kohtumiseni-kuulmiseni


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar