teisipäev, 20. november 2012

Välk-kanne

Teen kiire hommikuse sissekande.
Eelmise nädala üritustest niipalju, et Päevakeskuse sünnipäev läks kenasti. Kahju, et Ahula eakad tulla ei saanud, kuigi initsiatiiv oli just nende poolt tulnud. Ott Leplandi üritus oli Pubis ka kenasti läinud ja taas üks suurem nimi, kes Järva-Jaanis esinenud on.
Karinu külamaja 3. sünnipäev oli meeleolukas. Rahvast oli palju ja tantsuruum jäi väikseks. Muidu oli kõik kena. Valla poolt viisin kingituseks suure tordi. Paar pilti üritusest saavad varsti olema valla kodukal.

Türi Cup jalgpallis meil ses mõttes õnnestus, et lõime palju väravaid ja noored said kõvasti kogemusi. Tulemuslikus mõttes paraku jäi õnnes ja kogemusest puudu. Alagrupis saime kaks kaotust ja ühe viigi, kuigi kaks vastast olid võidetavad ja ka viigi mängus olime veel 20 sekundit enne lõppu juhtimas. Viimase koha mängus olime ka Türi teise meeskonna vastu pikalt juhtimas, kuid lasime siiski lõpuks lõdvaks, nad viigistasid ja penaltidega kaotasime.

Sel nädalal taas kiired kohtumised. Eile algas taas J-Jaani Teenuse juhatuse koosolekuga, seejärel vallatöötajate nõupidamine, peale lõunat oli kohtumine kooliga ning õhtul veel ka lastevanemate koosolek. Seal oli minu põhisõnumiks see, et gümnaasium säilib nii kaua kui lapsevanemad seda teha lasevad ehk lapsi meie kooli toovad. Muude teemadena käsitlesin 2013. aasta eelarvet, kus väikesed muudatused on. Väikse muudatusena on see, et pikapäevarühma koolitoit ei ole enam  tasuta. Lisaks võib tulla muudatus õpilaskodu rahastamise ja sisu osas.

Täna algab kohe-kohe vallavalitsuse istung, kus teemadeks sots-toetused, raieload, J-Jaani Teenus ja volikogu materjalid, sealhulgas eelarve.
Peale lõunat osalen Roosna-Allikul kultuurinõukojas ja õhtul vist tuleb tõsine tantsuproov, sest pühapäeval läheme Lindakivi keskusesse mingile tantsuvõistlusele.

Kolmapäev algab KENK-i nõukoguga Paides ja seejärel on esialgu märkmikus tühjus. Neljapäeval teeme vestlusringi kõikide MTÜ-dega, kes vallast tegevuseks või projektideks raha on taotlenud. Neljapäeval toimub Päevakeskuses liikluskoolitus eakatele ja see algab 12.00. Kõik on sinna oodatud, tasub minna ja asju jälle meelde tuletada.

Reedesse vaadates, siis hakkab kohe Paidega peale, sest JOL-i eestseisus toimub. Lisaks on veel mõned küsimärgiga üritused, kuid need alles selguvad, sest osaliselt kipuvad need kattuma.

Kindlasti pange laupäeva õhtule märge- SVJATA VATRA Järva-Jaani kultuurimajas.

Välk sai otsa nüüd. Ilusat nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar