reede, 9. november 2012

Järva-Jaani taas pildil

See nädal on läinud meeletus tempos.
Vallavalitsuse ja volikogude kohta saate infot järgmisel nädalal ilmuvast Jaani Teatajast.
Kolmapäeval osalesin siis konverentsil "Omamoodne valitsemine". Päris mitmed ettekanded olid huvitavad. Meeldejäävamad olid loova juhtimise teema, Meremäe facebooki konto ja Ruhnu valla juhtimine läbi interneti. Head ettekanded olid teisteltki. Minu ettekanne oli viimane enne lõunat ja kuna teised olid natuke kauem rääkinud, siis tegin suhteliselt konkreetselt oma esitluse. Sain positiivset tagasisidet ka ja tundub, et olen endiselt õigel teel oma blogi-värgendusega. Kogu konverentsi ettekanded peaks varsti ilmuma SIIA.

Kolmapäeval toimus Paides ka noorte messike ning osaluskohvik. Järva-Jaani noorte osalus oli seal päris suur ja selle üle on väga hea meel, suisa uhkust võib tunda. Mis täpsemalt toimus seal ja mõned pildidki on olemas Järvamaa infoportaalis. Uurige SIIT. Noored on tulevik ja mida helgemad nad on, seda parem.

Eilne peauudis tuli Eesti arhitektuurivõistluselt, kus Järva-Jaani vallas asuv maja sai peapreemia. Nii president kajastas oma leheküljel seda kui ka eilne AK (alates 19.15).  Ise ma pole veel seal kohapeal käinud, kuid eks peab varsti külastama seda, kuid ilmselt pole omanikud nõus sellest turismiobjekti tegama, nii et asukoha jätan esialgu enda teada või eks need kes teavad, need teavad.

Eile sai tegeletud ka allasutuste koostööga. Tegime töökoosolekud nii Järva-Jaani Teenuse kui ka Gümnaasiumi rahvaga. Edasiminekuid on, kuid päris käegakatsutavat ja rahvale paiskamiseks veel midagi valmis pole.

Õhtu oli eile tempokas. Järvamaa ettevõtjate tunnustamine Koigis käis kui möödaminnes, ses mõttes, et lõpuni olla ei saanud. Kuigi E-Piim sai piirkonna edendaja arvestuses teise koha ning sain õiguse ka auhind vastu võtta, siis korraldajad soovisid selle siiski ise väärikalt üle anda. Andres Arraku sõnavõtt oli ka huvitav ja meelde jäi seisukoht, et Eestis pole kuskil ääremaad. Päris nõustuda ei saa, kuid mõttetera on sees.

Peale seda käisin Õpilaskodu õnnitlemas 10. aastapäeva puhul ning sealt otse lasteaia isadepäeva peole, mis oli väga tore ja siiras, nagu ikka. Täna jätkuvad isadepäeva üritused kultuurimajas kell 19.00.

Praegu aga sätin Jõgevale kultuurikonverentsile. Nädalavahetusel rahulik ja ehk saab lehti riisuda :)
Olge mõnusad

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar