reede, 16. november 2012

Vaba pinda on?

Pealkirja taust siis järgmine, et viimasel ajal on mitmed noored mu käest küsinud, et kas mõnda vaba maja või korterit on müüa-üürida. Olen jõudumööda infot andnud, kuid on aeg teha uuesti üleskutse, et kellel vähegi sellealast infot on, siis mulle edastada. Uuendan siin vasakul viidareas oleva vabade elamispindade nimekirja. Oodatud on igasugune info müüdava või üüritava pinna kohta, sest kunagi ei tea missuguste soovidega inimene tahab elama tulla. Kas tahab ise remontima hakata või tahab kahe kohvriga sisse juba kolida. Positiivset tendentsi on tunda ja aidakem siis noortel siin eluase leida. Kirjutage mulle.
Praegu oskan kohe ühe soovi edasi anda- Noor pere soovib üürida korterit Järva-Jaanis, soovitavalt 3-toalist. Tel 56488206

See nädal läinud muidu kiiresti. Mitu teemat on kuumad ja ilmselt on veel mõnda aega. Eelkõige on selleks valla eelarve, mida oleme siin mitmel päeval pusinud ja praegu tasakaalu enamvähem saanud ning OÜ Järva-Jaani Teenuse uue aasta tegevused ning struktuur. Selgemalt saan rääkida uuel nädalal kui teemad on läbinud ka vallavalitsuse istungi.

Teisipäevane Järva Kilb läks suhteliselt edukalt. Polegi vist Ants Käärma küsimustega nii palju punkte saanud. Koguni 43 ja jäime sellega jagama 7-8. kohta. Kokku oli 11 võistkonda.

Eile toimus ka haridus- ja kultuurikomisjoni koosolek, kus põhitähelepanu oli järgmise aasta ürituste kalendril. Enamvähem said üritused paika, kuid eks nendega on ikka nii, et aja jooksul võib asjaolude tõttu üht-teist muutuda. Kellel ka ettepanekuid ürituste või võistluste suhtes on, siis andke aga teada, äkki on huvi laiem ja teeme ära. Olge ise ka aktiivsed ses osas ja ärge oodake, et teie soove oskame kõiki läbi näha, mõned kindlasti.
Õhtul oli meil Väätsa valla jalkameestega mäng ning pidime tõdema, et sellise noore koosseisuga, mis meil oli, neile ikka vastu ei saa. Laupäeval osaleme Türil turniiril, kus nad ka meie alagrupis ja eks näis kas siis saame paremini vastu.

Täna oli hommikul ja õhtul majane, kuid lõunase osa veetsin Paides luulet kuulates. Kokku 43 osalejat ehk 86 luuletust. Kahjuks ükski pähe ei jäänud, kuid žürii töös osaleda oli päris huvitav. Nooremas vanuserühmas  oli žüriil lihtsam üksmeelsele otsusele jõuda, kuid vanemas läks vaja ka punktide andmist. Nooremas klassis jäi meelde, et võit läks Roosna-Alliku Põhikooli õpilasele Karl Müllerbeckile, kuid kes pärit, kui ma ei eksi, Karinult. Pilte saab vaadata Paide Gümnaasiumi Facebookist.

Homme olen ka suhteliselt majas, välja arvatud see, et lähen Päevakeskust 18. sünnipäeva puhul õnnitlema. Homme saab muide täpselt 3 aastat vallavanema aega täis. Päevakeskuse sünnipäevaga jääb hästi meelde, tookord oli see esmaspäev näiteks.

Kui korra valimiste juurde tulla, siis tänases Järva Teatajas rääkisid erakondade maakonnajuhid oma plaanidest ning seisudest. Pole küll kuulnud, et meil vallas midagi väga juba sünniks, kuid ega seda vist kõva häälega ei tehtagi. Et ots lahti teha, siis võin öelda, et valimisliit Järva-Jaani Heaks on  avatud suhtlemiseks nendega, kes leiavad, et meie eesmärgid on olnud õiged ja loodetavasti ka teod ning kes soovivad midagi Järva-Jaani heaks ära teha. andke märku. Ei hakka rohkem kohalikku poliitikat siin praegu tegema, sest eks põhiteema läheb aprillis-mais alles lahti. Küll siis jõuab rääkida.

Päevapoliitikast rääkides, siis kirjutasin ka alla Harta12-le ning loodan, et sellest midagi ka tolku on. Kes ei tea, millega tegu, siis lugege SIIT.

Maakonna tasandil on pildil ka Järvamaa Muuseumiga seonduv. Loodetavasti jõutakse tulemuseni, mis tagab maakonna muuseumi säilimise ja arengu. Katsun ka anda panuse, et see nii juhtuks. Täna tekkis sellega seoses üks huvitav mõte, kuid võibolla see selleks ainult jääbki. Mingil ajal räägin ikka välja ka, aga et te ikka huviga loeksite mu blogi, siis jätan teema õhku.

Olgu nii. Homme ehk reedel siis kino ja edasi ka Ott Lepland ning pühapäeval tsirkus.  Ise jõuan vist viimasele ainult. Jõudu hääd kaasmaalased siin ja sealpool merd.

2 kommentaari:

  1. mmm... Midrimaa-Arto siis, luulepäeval oli ikka nimi ka ju :)))

    VastaKustuta
  2. Oli muidugi ja sellest kirjutasin juba eelmises sissekandes :)

    VastaKustuta