teisipäev, 8. aprill 2014

Kokkolasse

Eelmine sissekanne oli teemal rock ja vutt ning nüüd paar sõna kokkuvõtteks.

Järva-Jaani Kevadrock läks hästi. Kõik seitse bändi olid rõõmsalt kohal ja tegid oma kava ausalt ja hästi ära. Kokku oli piletiostjaid ca 150, mis pole sugugi halb. Oleks võinud ikka rohkem olla, kuid siiski päris hea. Meie bändi esinemine läks kenasti ja vürtsi lisas ka Arturi etteaste. Kohal oli ka TV3 ning uudis sellest SIIN. Aitäh Eesti Kultuurkapitali Järvamaa Ekspertgrupile toetuse eest ning headele abilistele, kes aitasid üritust korraldada. Järgmisel aastal jälle. Panen siia ühe pildi kah ikka.

Jalgpallihooaeg algas kenasti. Saime raske punkti kätte, kuigi ka võit polnud kaugel. Oma debüüdi tegi ja lõi ka värava meie võõrleegionär Diego. Värav tuli küll natuke tahtmatult kui ta Marko löögile sai kogemata pea vahele, kuid värav on värav. Jalgpallihooajast, tabelist, meeskondadest ja mängijatest saate ülevaate SIIT.

Eilsed hanke avamised läksid kenasti. Enne kui vaide ajad möödas pole, siis ei hakka siin tulemusi suurelt välja ütlema, kuid nii laenuhankel kui Karinu veeprojekti hangetel olid pakkujad olemas ning esialgsed tulemused pole pahad. Loodetavasti on kõik kenasti ja saame projektiga edasi minna.

Tänane päev algas kiriku tornikuuli ja risti allatoomisega. Uudis sellest Reporteris ja ETV-s (alates 20.30). Reporteri uudis on vinge, sest on ka õhust kaadreid kasutatud ja terve J-Jaani vahepeal näha. Ma aitasin natuke maapealset kaamerat suunata.

Vallavalitsuse istungil olid põhiliselt ehitustega seotud eelnõud ning ka paar volikogu eelnõud.

Täna lõppes Järva Kilva hooaeg ning oma tiimiga jäime kokkuvõttes sel korral 10. kohale. Kõvadest Pähklitest ettepoole, kuid Memori tegi meile ikka ära. Järvamaa küsimustes olime siiski esimeses pooles. 12 meeskonnast oli Järva-Jaani mehitusega 3,5 võistkonda ehk siis üle veerandi. Pole paha.

Homsest reedeni oleme Tuve, Arleti ja Meelisega Soomes sõpruslinnas Kokkolas, et kokku leppida suvine külaskäigu plaan ning samuti on teemaks "uue" vana tuletõrjemasina soetamine. Lisaks on plaan tutvustada ideed Piibe päeval toimuvat Kalevala ettelugemist Elias Lönnroti jälgedes.

Laupäev on siis tõehetk meie rahvatantsijatele, kes laulu- ja tantsupeole pürivad. Ehk jäävad ikka nii Jürid-Marid kui ka Tuttuued sõelale. Hoidkem pöialt.

Pühapäeval hilisõhtune jalgpallilahing Laagri kunstmurul.

Sel nädalal ilmselt sissekandeid ei tule rohkem ning seniks kõike head. Külastage valla kodulehte ning hoidke ennast uudistega kursis, reedel ilmub ka uus Jaani Teataja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar