reede, 4. aprill 2014

Rock ja vutt

See nädal on suht kiiresti möödunud. KENK-is toimunud noorsootöö koosolek läks kenasti. Vaatasime 2013 aasta tegevused üle ja mõtlesime tuleviku peale.
Kolmapäevast Wabalinna Stuudios käimist saab kuulda peagi siit. Peale seda osalesin korra ka Arvamusfestivali töökoosolekul, kus viskasin ka ühe idee üles. Eks näis kas ja kuidas "eelarvamusfestivalid" tulema hakkavad :)

Eile kohtusime EAS-i turismivaldkonna juhtidega ning saime teada uue rahastamisperioodi prioriteedid. Loodame, et turistid ikka leiavad tee nii Järvamaale kui Järva-Jaani. Tööd on muidugi palju teha.
Peale seda sain kokku KIK-i meestega, kes käisid Karinu puhastit kaemas.ja uurimas. Jäid nähtuga rahule, kuid mõtteainet said mõlemad pooled. Põhisõnum on, et odavaim ei ole parim.

Õhtul käisin Järva-Jaani kinos vaatamas filmi Risttuuled. Võimas emotsioon. Soovitan kõigil vaatama minna. Eriti puudutab film neid, kellel endal Siberiga seos. Pärast filmi oli ikka väga tõsine olla. Peale seda tunduvad igasugused olmeprobleemid tühised ja tegelikult võime rõõmu tunda igast päevast, mil elame vabas Eestis. Selle filmi võiks küll itta saata, sest tegemist ei ole mingi väljamõeldisega, vaid nii oligi.

Täna oli Arenguleppe päev. ca 40 inimest oli tulnud maakonna arengut suunama ja prioriteedid jooksid enamvähem välja. Suurimat toetust said Järvamaa haigla ja kodulähedased koolid. Peagi saame ka kontsentraadi.

Homme on siis kõik muusikafännid oodatud Kevadrockile. Kes kaugemalt tulemas, siis võimalik Hostelis ööbida. Endal ka plaanis lavale astuda ning loodetavasti võib näha ka ühte viie aastast punkarit. Tulge kohale. Uksed lahti kell 19.00, pilet 3 euri. 5 euriga võimalik soetada Pervertum Debile sõnaraamatut, mille tulu läheb bändiruumi sisustamiseks, et järeltulijaid ikka oleks.

Pühapäeval on kõik oodatud 14.30 Paidesse, kus hooaja esimeses mängus kohtume Tallinna FC Ararat TTÜ II. Meeskonna koosseisu saab näha siit. Nagu nägite, siis nimekirjas ka üks võõrleegionär Portugalist, kes ilmselt ka väljakule jookseb. Tegime ka meeskonnast hooajaeelse pildi, mida võib siit kõrvalt näha. Mõned küll sealt puudu. Esimene päris kodumäng toimub 11. mail, kui võõrustame Koerut.

Esmaspäev saab huvitav olema. Nimelt mitmed hankeavamised toimumas. Nii laenuhange kui Karinu veeprojekti hanked.

Esmaspäeval võetakse alla kiriku tornikiiver ning seejärel läheb restaureerimiseks ja siinkohal edastan teate, mis on siin kõrval pildina. Toetagem siis.

Seniks kaunist nädalavahetust ja kohtume homme Kevadrockil.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar