kolmapäev, 23. aprill 2014

Mõnus

Vahe eelmisest postitusest on läinud piinlikult pikaks. Vabandused püsilugejate ees. Pühade ajal ei olnud mahti ja see nädal on kutt mu varakult maha murdnud. Aga võtan nüüd aja ning poole silmaga teen blogi ja teise silmaga vaatan vutti.

Mis siis sündinud on vahepeal.
Eelmisest nädalast on esile tuua nii hääd kui ka mitte nii häid asju.
Kõige positiivsem uudis on muidugi see, et Järva-Jaani noorterühm võitis Koolitantsu festivalil estraaditantsu kategoorias esikoha ehk tuli laureaadiks. Väga lahe. Kes maha magas, siis seda on võimalik järele vaadata SIIT Sealt alumine video ja 52 minutil tants ning 4.01 Ülle võtab tunnustuse vastu. Palju õnne veelkord ja oleme uhked teie üle.

Kolmapäeval toimunud JOL-i juhatusest saab ülevaate SIIT.

Reedel astusime taas edasi Disc-golfi väljaku tegemisel Võllastele. Kui siin natuke aega tagasi oli plaan teha 12 korviga rada, siis eilsel JAP juhatuse koosolekul sain teada, et tänu vabanenud vahenditele on võimalik ka meie disc-golfi raja projekti toetada ning seega tuleb meile täismõõtmetes ehk 18 korviga rada. Käisime Võllastel jalutamas ja proovimas ning panime rajaplaani paika. Loodan, et maikuu jooksul saab juba kätt proovida.

Eelmise nädala kehvale poolele jäävad punase kuke toimetamised ehk siis Pika tänava kõrvalhoone põleng, kus meie päästjad hoidsid ära elumaja põlengu, ning R-Alliku heinaküüni põleng, kus isegi sai juga juhtida. Päästa polnud viimase juhtumi puhul midagi, kuid hoiti ära vähemalt tule levik teistele hoonetele.

Laupäeval tegime jalkapoistega Kasekat korda ja pange vaim valmis, sest 4. mail juba esimene mäng ning fänniarmee on kohale oodatud. Väikese Karika mängus kohtume Valga Warrioriga. Algusaeg ikka kell 12.00.

Pühapäevases liigamängus õnnestus mul lüüa kolm väravat, kuid kaotasime 5-2. Võite ise arvutada nüüd kuidas see võimalik on. Sel nädalal toimub Paides viimane "kodumäng" kui kohtume Kiviõliga II-ga. Mängu algusaeg 17.00.

See nädal on alanud tempokalt. Kui esmaspäev oli veel natuke rahulikum, siis eile oli mõnus koosolekute maraton. Algas Tuleteekonna korraldamisega (vaata www.tuletulemine.ee), jätkus KENK-i tegevuse plaanimisega ning eelarve koostamisega Paides, peale seda JAP-i juhatus R-Allikul ning lõpuks vallavalitsuse istung. Asjad sujuvad.

Täna sai notaris käidud, natuke transameest mängitud ning osaletud Järvamaa Spordiliidu juhatuse koosolekul. Päeva lõpetas Jüriöö-jooks, kus võistkonnaga Lustakad Päkad tulin kolmandaks. Võitis meeskond "Sport võidab" (Risto, Sken, Sten, Priit, Marko, Margus), teiseks tuli Bionic Transport Racing. Kokku 7 võistkonda. Tänud Hans-Kristenile ja Järva-Jaani Noorteklubile, kes üritust korraldasid.

Homme saame kokku Saagu Valguse keskuse teemal ning arutame edasisi arenguid. Täna oli esimene tehnikaring poistele ja see olla väga hästi läinud.

Homme on ka volikogu istung ning selle päevakorraga saab tutvuda SIIN. Reedel on päevaplaanis Järvamaa Arenduskeskuse nõukogu koosolek ning õhtul läheme Jõgevale esinema. Minejad on siis Jürid-Marid ning tantrutrupp "Ei me ette tea".

Laupäeval läheme Andreasega Järva-Jaani valda tutvustama Maale Elama messile. www.maale-elama.ee aadressil juba Järva-Jaani valla kohta ka info olemas. Infot võib koguaeg ja pidevalt levitada.

Pühapäeval üks isane tantsuproov ja vutt.

Maal on ikka mõnus. Olge siis ka mõnusad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar