neljapäev, 19. november 2009

Ajaveeb avatud

Nonii. Nüüd on see samm siis astutud ja vallavanema blogi, eestikeeli ajaveeb, on avatud. Milleks seda ikkagi vaja on? Kas selle pärast, et nii on moodne või on seal ka mingi muu mõte.
Enne valimisi oli valimisliidu Järva-Jaani Heaks üks eesmärke muuta valla juhtimine avatumaks ja avalikumaks. Andes oma tegevusest ja mõtetest pidevat infot ning saades tagasisidet inimestelt, suudame me teha paremini koostööd ja sealtkaudu pakkuda inimestele ka paremat avalikku teenust.
Loomulikult annab see koht siin hea võimaluse teha üleskutseid, anda teada erinevatest sündmustest ning teha kokkuvõtteid olnud üritustest. Kindlasti tekib ajapikku neid ideid veelgi ja selleks võimalusi on piisavalt.
Kas suudan seda igapäevaselt täita, seda näitab aeg, kuid üritan teha seda võimalikult tihedalt.
Enne kui tänasesse päeva jõuan, tahan tänada neid inimesi kellega ma koos maavalitsuses töötasin ning kes olid mulle suureks abiks minu ühe eluetapi läbimisel ja tänu kellele on mu silmaring ning teadmised oluliselt täienenud. Aitäh teile!
Aga mis siis on toimunud esimese nelja päevaga, mil olen vallamajas tööl olnud. Sisse elamine on läinud tõrgeteta, sest tulin samasse kollektiivi tagasi, kust 2,5 aastat tagasi maavalitsusse lahkusin. Esimesel päeval sain õnnitleda Päevakeskust 15-nda tegutsemisaasta puhul. Inimesi oli tulnud üle 50 ja väga liigutav oli näha eakamaid inimesi tantsimas, laulmas ja nalja tegemas. Jaksu ja jõudu edaspidiseks ning usun, et seal hakkan tihedamini käima kui ainult tähtpäevade puhul lilli viimas.
Palju olen vestelnud ka eelmise vallavanemaga, et viia ennast praegu pooleliolevate asjadega kurssi. Samuti olen jõudnud vestelda gümnaasiumi ja kultuurimaja direktoritega ning saanud ettekujutuse nende elust-olust.
Täna käisin Kodanikuühenduste konverentsil, kus räägiti kolmanda sektori rollidest ja kodanikuharidusest üldse. Seda osa tahan ka meie vallas kindlasti arendada ning ärgitada julgemalt tegutsema. Hea võimalus seda teha on juba järgmisel nädalal kui kodanikupäeval külastan gümnaasiumi ja vestlen õpilastega. Seal tunnustati ka parimaid ning aasta parimaks vabatahtlikuks kuulutati meie oma mees Tuve Kärner ning parimate MTÜ-de arvestuses tuli MTÜ Karinu külaselts KARAME teisel kohale. Palju õnne veelkord. (Pilte ürituselt)
Oma tegemistes tahan olla võimalikult rahva lähedal ja rahva jaoks ning kui midagi kellelgi on hingel, siis ärge kartke pöörduda.
Olgu siis. Esimene sissekanne siinkohal lõpeb. Loodan, et mõned inimesed siia ikka tee leiavad ja tagasisidet annavad ning infot saavad. Aitäh lugemast :)

2 kommentaari:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotlighti globaalsetesse finantsteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate hädasti rahalist tugevdamist? Kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teil on 24 tunni jooksul oma kontol laen, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil saavutada mitmesuguseid eesmärke paljude laenutoodetega.

    Me teame, et seadusliku laenu saamine on alati olnud suur probleem Üksikisikutele, kellel on finantsprobleeme ja kes vajavad sellele lahendust, on paljudel inimestel kõrge huvi tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitali laenu saamine nii keeruline intressimäär, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega pingelisi pangakülastusi. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu saada ja tehinguid sooritada igal ajal ja igal pool.

    Pakume 24-tunniseid maailmatasemel laenuteenuseid. Päringutele / küsimustele? - Saada meil | spotlightglobalservices@gmail.com | või saatke meile WhatsApp: +4915758108767 | & saada hetkega vastus

    Saate meid hõlpsasti meie veebisaidil kontrollida: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe sularaha, kirjutage lihtsalt meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  2. PEAB LUGEMA: KUIDAS SAIN 275 000,00 USA dollari suuruse laenu sellelt suurelt ettevõttelt, mida nimetati laenukrediidiasutusteks

    Tere kõigile üle maailma, mina olen Abdur Raheem, Egiptusest Kairost. Olen kahe lapse üksikema ja jäin rahalisse olukorda ning pidin refinantseerima ja oma arved tasuma. Üritasin otsida laene erinevatelt laenufirmadelt, nii era- kui ka ettevõtetelt, kuid mitte kunagi edukalt ja enamik panku keeldus mu laenust, ei lange nende petturite ohvriks, kes nimetavad neid rahalaenuandjateks, nad on kõik kelmid, kõik, mida nad tahavad on teie raha ja te ei kuule neist enam kunagi, nad tegid seda mulle neli korda, enne kui seda krediidiasutustele laenu saamiseks esitati, kõige huvitavam on see, et minu laen kanti mulle üle 48 aasta pärast. tundi, seega soovitame teil võtta ühendust krediidilaenuasutustega, kui olete huvitatud laenude saamisest ja olete kindel, et saate need õigeaegselt tagasi maksta, võite nendega ühendust võtta WhatsAppi numbri kaudu: +393510483991
    E-post: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Krediidikontroll puudub, allakirjutanu pole ainult 2% intressimääraga ning paremate tagasimakseplaanide ja ajakavaga, kui teil on vaja tagatiseta laenu saamiseks ühendust võtta mõne ettevõttega, siis võtke ühendust laenukrediidiga asutused täna laenu saamiseks

    Nad pakuvad igasuguseid laenukategooriaid

    Lühiajaline laen (1_10 aastat)
    Pikaajaline laen (20_30 aastat)

    Ta pakub selliseid laene

    * Laenud kinnisvara ostmiseks Kodulaen ............., Ärilaen ........
    Võlgade konsolideerimise laen ....... Õppelaen .........., Ärilaen
    Ärilaen ......., Ettevõtte laen .............. Hüpoteeklaen
    ehituslaen ..... autolaen ........ hotellilaen .... isiklikud laenud..kinnisvaralaenud jne.

    E-post .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) WhatsAppi number: +393510483991
    Kui rääkida finantskriisist ja peate olema finantskriisist vaba, siis on laenavad krediidiasutused õige koht, palun öelge neile lihtsalt, et Abdur Raheem juhib teie õnne ....

    VastaKustuta